Apdovanoti paplūdimio tinklinio turnyro nugalėtojai

Sportas

Kasparas Bagodonas, „Atviros Klaipėdos" praktikantas
2022-09-24

Komentarų: 0

Penktadienio vakaro „GO“ arenos karaliene tapo Viktorija Mišeikytė, o karaliumi tituluotas Simas Kiriliauskas. Nugalėtojams įteikta po dėžę gaivinančių gėrimų.

Vyrų grupėje arčiausiai pergalės buvo Mindaugas Janušas, tarp moterų antra liko Aušrinė Maliauskaitė. Ant podiumo taip pat lipo Radvilė Griciūtė ir Maksim Zdibaj.

Organizatorių nuotr.

Į „Queen/King mortal kombat“ turnyrą 24 tinklinio mėgėjai atėjo kaip individualūs žaidėjai, be iš anksto sudarytų porų. Tada burtų keliu buvo sudarytos grupės, kuriose po kiekvienų rungtynių žaidėjai gaudavo vis naują porininką, kol kiekvienas tinklininkas buvo sužaidęs su visais kitais žaidėjais. Į tolimesnį etapą pateko du žaidėjai iš kiekvienos grupės, turintys daugiausiai taškų. Taškai buvo skaičiuojami po kiekvieno mačo iš žaidėjo dueto taškų atimant varžovų pelnytus taškus, tai yra, taškų skirtumą, kuriuo laimėjo ar pralaimėjo. Tolimesniame etape buvo taikomas toks pat principas.

Pasak turnyro organizatoriaus Vitalijaus Čiapo, tai buvo labai intensyvus turnyras, kuriame tinklinio mėgėjai nuolat buvo žaidime, net iki mėšlungio. Šios varžytuvės įdomios tuo, kad privalu ne tik gerai žaisti pačiam, bet ir gebėti adaptuotis prie naujo porininko kiekviename sete. Net žaidžiant poroje privalai skaičiuoti kiekvieną tašką, kad laimėtum reikiamų skirtumų, mat tavo porininkas kartu yra ir tavo konkurentas.

„Mes vertiname, kad šis blynas neprisvilo. Tą patį vakarą Klaipėdoje vyko dar vienas paplūdimio tinklinio turnyras. Smagu, kad tinklinio mėgėjų bendruomenė auga ir vieną vakarą galima organizuoti du turnyrus ir abiejuose sulaukti gero lygio žaidėjų. Džiugu, kad registracija į turnyrą uždarėme keletą dienų iki jo ir pateko ne visi norintys“, – emocijomis po turnyro dalinosi V. Čiapas.

Ateinantį penktadienį „GO“ arenoje planuojamas dar vienas turnyras, kurio metu tinklinio aistruoliai turės galimybę nuo sosto nuversti dabartinius karalių ir karalienę. Registracija atidaroma pirmadienį ryte. Anot organizatoriaus, yra planų turnyrus rengti kiekvieną savaitę.

Kitą sekmadienį taip pat numatomas paplūdimio tinklinio C ir D meistriškumo lygių 3×3 turnyras „GO CHALLENGER from C to B“. Didesnių komandų varžytuvės organizuojamos atsižvelgiant į mėgėjų pageidavimus. Vitalijus teigia, kad ne tokie patyrę žaidėjai dar nesijaučia jaukiai žaisdami du prieš du formatu, o sudalyvavę tokio tipo turnyre prizus įvardina kaip nepasiekiamus. Tad šis 3×3 formatas puikiai tinka ir vaikams bei senjorams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdoje varžėsi 41 paplūdimio tinklinio komanda

Savaitgalį Klaipėdoje įvyko pirmas Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato atrankos etapas, kuriame dalyvavo 28 vyrų ir 13 moterų komandų. Atkaklios kovos ...
2023-07-24
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos paplūdimyje – naktinis tinklinio turnyras

Penktadienio vakare Antrosios Melnragės paplūdimyje įvyko naktinis įmonių tinklinio turnyras. Šis Klaipėdos pliažo tinklinio klubo renginys jau yra tapęs tradicija ...
2022-08-20
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Lietuvos tinklininkės prieš lemiamas kovas žada taisyti klaidas

Klaipėdoje vykstančiame „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre penktadienį pasirodymą baigė dvi Lietuvos moterų poros, o dar dvi ...
2022-06-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This