TS-LKD patvirtino daugumą kandidatų į merus

Politika

Šeštadienį Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Taryba patvirtino kandidatus į merus 2023 m. savivaldos rinkimuose. Kandidatai patvirtinti 49-iose savivaldybėse, o likę 11 „atsižvelgiant į galimas formuojamas koalicijas ar kitas strategines priežastis”, bus patvirtinti iki šių metų gruodžio 1 dienos.

Klaipėdos mieste dėl mero posto kovos Seimo narys Audrius Petrošius, Klaipėdos rajone – Vytautas Tamašauskas. Kretingos rajone dabartines vicemero pareigas į aukštesnį politinį laiptelį bandys iškeisti Dangiras Samalius, Palangoje eilinio perrinkimo sieks Šarūnas Vaitkus, Šilutės rajone į merus kandidatuos Žygimantas Kurlianskas, Skuodo rajone –Žydrūnas Ramanavičius.

3 Comments

  1. Kas atiduos

    savo balsą už bent vieną iš dabartinės Lt-vą admin. šai/kos, tam tikrai „atsisuko varžteliai”.

    Reply
  2. Antanas

    Man tai nepatinka ta „sueiga”, tikras sovietizmas. Mokykloje buvome įrašyti sovietmečiu į pionierius ir kiekvieną mėnesį vykdavo pionierių sueiga. Įgriso negyvai. Visai tiktų žodis suėjimas, o atsižvelgiant į dabartinę politiką visai tiktų gražus žodis „sueitis”. Paskelbtų gražų skelbimą : ” Tada ir tada vyks N partijos narių sueitis.

    Reply
    • MArijus

      Antanai – Geros mintys. Vis sunkiau surasti dar mąstančių žmonių… Panašiai ir aš manau, tik kad po šios Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos kadencijos ir „sueičių” su kardinaliai nesuderinamomis partijomis, kur nei Krikščioniškų, nei Koncervatyvių tėvyniškų apraiškų neberasi- matomai pagalvojau ir čia seniausia pasaulyje profesija persikėlė dirbti į naują kryptį – Politiką. Nusivyliau šia partija… Teks ieškoti demokratiškesnės ir koncervatyvesnės partijos.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ugnius Radvila - nebe opozicijos lyderis*

Mes „visi valdantieji norim”, – tokia fraze ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį savo pasisakymą iš tribūnos užviršavo opozicijos lyderis ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

ELTA

Darbėniškiai ketina inicijuoti seniūnijos prijungimą prie Palangos

Metanolio gamyklos statyboms Kretingos rajone, prie Darbėnų miestelio, nepritariantys gyventojai ketina inicijuoti Darbėnų seniūnijos prijungimą prie Palangos savivaldybės. Tai antradienį ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This