Sportininkų namuose – pokalbių ciklas su Klaipėdos krepšinio žvaigždėmis

Sportas

Klaipėdos sportininkų namai paskutinį Lietuvos krepšinio 100-mečio metų ketvirtį kviečia sutikti įdomiomis diskusijomis su Klaipėdos krepšinio žvaigždėmis.

Pirmasis pokalbių ciklas – jau spalio 13 dieną, ketvirtadienį, nuo 17 val. su vienu tituluočiausiu visų laikų Lietuvos krepšininku Modestu Paulausku. Martyno Vainoriaus nuotr.

Planuojami trys pokalbių ciklai, kurių centre ryškiausios mūsų krepšinio žvaigždės – olimpinis, pasaulio ir Europos čempionas Modestas Paulauskas, 2003 metų Europos čempionai Arvydas Macijauskas, Saulius Štombergas ir Eurelijus Žukauskas bei Klaipėdos moterų krepšinio žvaigždės ir žvaigždutės su tituluotaisiais merginų treneriais Viliumi Stanišausku ir Ramune Kumpiene.

Pirmasis pokalbių ciklas – jau spalio 13 dieną, ketvirtadienį, nuo 17 val. Tądien Klaipėdoje viešės vienas tituluočiausių visų laikų Lietuvos krepšininkas Modestas Paulauskas.

Praėjusią vasarą Klaipėdos miesto garbės piliečio regalijas gavęs 1972 metų Miuncheno olimpinių žaidynių čempionas, dukart pasaulio ir keturiskart Europos čempionas, Lietuvos didžiojo kunigaikščio ordino Komandoro kryžiaus kavalierius M. Paulauskas sutiko pasidalinti mintimis apie Klaipėdoje prabėgusias jaunystės dienas, sportinio kelio pradžią ir atverti širdį apie svarbiausius profesionalaus sportininko karjeros etapus.  

Kartu su M. Paulausku į diskusiją įsilies ir Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas. Jis papasakos apie svarbų Klaipėdos krepšininkų indėlį į Lietuvos rinktinę ir išskirtinę klaipėdiečių meilę krepšiniui.

Dėl su COVID-19 susijusių grėsmių diskusija-pokalbis Sportininkų namuose vyks be žiūrovų, tačiau spalio 13 dieną nuo 17 val. tiesiogiai bus transliuojamas Klaipėdos LAM – renginiai Facebook paskyroje.

Norintieji užduotį rūpimus klausimus M. Paulauskui ir M. Balčiūnui gali juos siųsti el. paštu renginiai@klaipedoslam.lt Vedėjai tiesioginės diskusijos metu juos užduos svečiams.

Šis pokalbių ciklas – Lietuvos krepšinio 100-mečio minėjimo renginių Klaipėdoje programos dalis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Modestas Paulauskas - Lietuvos sielos ir dvasios formuotojas

Jūs paskelbėte „Neptūno” narių pasipiktinimą dėl Modesto Paulausko statuso Klaipėdoje. Abejoju, ar jie žino istoriją – ar gerbia ją? Jis buvo pagerbtas Piliavietėje, ...
2022-08-06
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Mums rašo

Krepšinio „3x3“ sostine vėl tapo Darbėnai

Sekmadienį į Darbėnų miestelį skubėjo krepšinio 3×3 žaidėjai ir juos palaikantys sirgaliai. Čia jau vienuoliktą kartą vyko turnyras Kretingos rajono ...
2022-08-02
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Miesto jubiliejus pažymėtas ir garbinga ceremonija

Pirmadienio popietę 770-metų įkūrimo sukaktį mininčios Klaipėdos piliavietėje vykusios iškilmingos ceremonijos metu Kultūros magistro žiedai įteikti trims menininkams – aktorei, ...
2022-08-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This