Neteisėtai šaudmenis laikiusiam brakonieriui – arešto bausmė

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apylinkės teismas paskelbė nuosprendį, kuriuo pilietis V. A. nuteistas už tai, kad, neturėdamas leidimo, įgijo ir laikė šaudmenis.

Gegužės 24 d. gyvosios gamtos specialistas sulaikė brakonieriaujantį kaltinamąjį, o jo namuose aptiko netvarkingai sudėtų šaunamųjų ginklų ir šaudmenų. Nurodytu adresu iškviesti Klaipėdos policijos komisariato pareigūnai kartu su Aplinkos apsaugos inspekcijos specialistais V. A. priklausančioje sodyboje rado neteisėtai disponuojamų šaudmenų.

Teismas kaltinamajam skyrė 30 parų arešto bausmę, kurios vykdymas atidėtas šešiems mėnesiams, paskiriant intensyvią priežiūrą, nustatant buvimo vietą jo gyvenamosios vietos adresu bei buvimo laiką nuo 22 val. iki 7 val., tai kontroliuojant elektroninio stebėjimo priemonėmis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Sugėrovą sunkiai sužalojęs vyras siunčiamas už grotų

Klaipėdos apylinkės teismas praneša realia laisvės atėmimo bausme nuteisęs klaipėdietį, kuris, būdamas girtas, sunkiai sužalojo žmogų. Byloje nustatyta, jog kaltinamasis ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Agresyvus šuo paplonino šeimininkės piniginę

Klaipėdos apylinkės teismas klaipėdietę nuteisė už tai, kad dėl neatsargumo jos šuo nesunkiai sužalojo žmogų. Teismas konfiskavo agresyvų gyvūną bei ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

ELTA

Prokuratūra siūlys pratęsti suėmimą kūdikį pro langą Klaipėdoje išmetusiam vyrui

Ketvirtadienį vyksiančiame Klaipėdos apylinkės teismo posėdyje bus sprendžiama, ar tenkinti prokuratūros siūlymą pratęsti suėmimą per langą uostamiestyje kūdikį išmetusiam vyrui. ...
2023-11-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This