Klaipėdoje „Ecoservice“ atnaujino šiukšliavežes

Verslas

Naujo modelio aplinką tausojančios šiukšliavežės jau važinėja Neringos ir Klaipėdos miesto gatvėmis bei aptarnauja gyventojų konteinerius.

Aplinkotvarkos bendrovė „Ecoservice“ praneša baigusi praėjusiais metais pradėtą specializuoto transporto parko atnaujinimą ir anksčiau naudotus automobilius pakeitė naujomis šiuolaikinius standartus atitinkančiomis šiukšliavežėmis. Darbui skirtų automobilių parko Klaipėdos regione modernizavimui bendrovė skyrė beveik 1,5 mln. eurų.

Palmiros Mart nuotr.

Klaipėdos miestui iš viso bendrovė įsigijo 9 naujas šiukšliavežes, iš kurių 2 surenka žaliąsias atliekas, 2 šiukšliavežės turi manipuliatorius, skirtus pusiau požeminiams konteineriams aptarnauti, o 5 surenka mišrias komunalines atliekas iš įprastų antžeminių konteinerių. „Ecoservice“ specializuotų automobilių parkas yra vienas moderniausių Baltijos šalyse.

„Siekiame efektyviai organizuoti veiklą ir investuoti į tvarius sprendimus. Moderni technika sudaro galimybę teikti kokybiškesnes paslaugas ir efektyviau atlikti darbus. Visos parką papildžiusios šiukšliavežės žemagrindės yra patogesnės dėl žemų įlipimo laiptelių, kuriais darbuotojai naudojasi šimtus kartų. Dideli langai ir geresnis matomumas taip pat palengvina darbą siauruose įvažiavimuose ir kiemuose.  Be to, visavertė keturvietė kabina praverčia tobulinant vairuotojų įgūdžius, į reisą kartu su ekipažu vykstant ir instruktoriui“, – pranešime pažymi „Ecoservice“ Klaipėdos regiono atliekų surinkimo administravimo vadovas Antanas Rukša.

Skelbiama, jog visi „Ecoservice“ įsigyti automobiliai tausoja aplinką – atitinka griežtus Europos Sąjungos aplinkosaugos standarto „Euro 6“ reikalavimus, kuriais siekiama, kad į aplinką būtų išskiriama kiek įmanoma mažiau kenksmingų išmetamųjų dujų.

Automobiliuose įdiegtos konteinerių identifikavimo sistemos užtikrina, kad duomenys bus perduodami į paslaugos pirkėjo programines įrangas ir taip bus užtikrinamas skaidrumas. Keliuose automobiliuose taip pat integruotos kameros, fiksuojančios vaizdą aplink jį 360 laipsnių kampu visos kelionės metu.

Modernūs automobiliai jau teikia paslaugas ne tik Klaipėdos, bet ir kituose miestuose.  

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Ženklus atliekų tvarkymo brangimas - dėl vežėjų monopolio?

Bendrovės „Ecoservice” ir „Ekonovus” yra „pasidalijusios Lietuvos rinką” – taip ženkliai padidėjusius atliekų surinkimo bei vežimo kaštus Klaipėdos miesto tarybos ...
2023-12-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Tragiška situacija gatvėse: kokios priežastys šįkart?

Po itin sudėtingos padėties Klaipėdos gatvėse susiklosčiusios antradienį, uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus trečiadienio rytą susikvietė trijų rangovų atstovus, kad jie ...
2023-11-29
Skaityti daugiau

НОВОСТИ

Почему затонул фонтан в сквере Дангес?

Ответ на этот вопрос обойдется клайпедчанам в 12 тысяч евро – за эту сумму самоуправление купило услуги эксперта для определения ...
2023-10-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This