Ieško neetatinių aplinkos apsaugos inspektorių (1)

Aplinkosauga
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-10-19

Aplinkos apsaugos departamentas (AAD) rudenį organizuoja neetatinių aplinkos apsaugos inspektorių (NAAI) egzaminą.

Todėl tiek individualūs asmenys, tiek nevyriausybinių organizacijų nariai, tiek įmonių darbuotojai – visi, norintys prisidėti, kviečiami tapti neetatiniais aplinkos apsaugos inspektoriais. Prašymai priimami iki lapkričio 4 d. 

„Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai labai vertina neetatinių aplinkos apsaugos inspektorių pagalbą. Savanoriška veikla – reikšmingas visuomenę ugdantis reiškinys, nes svarbiausia tampa ne tik išreikšti rūpestį, bet ir prisidėti prie problemų sprendimo“, – AAD pranešime pažymi Gamtos išteklių skyriaus vyr. specialistas Saulius Džiaugys.  

Pranešama, jog šiemet sukurta NAAI kvalifikacijos kėlimo tvarka, pagerinsianti inspektorių darbo kokybę ir bendradarbiavimą su departamento pareigūnais.

Visi, norintys dalyvauti egzamine, turi užpildyti prašymo formą čia ir nusiųsti prašymus el. paštu info@aad.am.lt

Lapkričio 17 d. vyks mokymai naujiesiems NAAI. Per mokymus bus pristatyta aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės sistema, pareigūnų darbo specifika bei NAAI veiklos pagrindai, uždaviniai, teisės ir pareigos, funkcijų ir pareigų atlikimo tvarka ir reikalavimai.

Taip pat bus aptarta ir NAAI pagalba pareigūnams, dalyvavimas patikrinimuose, saugumo reikalavimai, inspektorių darbo priemonės, NAAI savarankiška, švietėjiška ir kita prevencinė veikla.  

Po mokymų, lapkričio 22 d., pretendentams bus organizuojamas teorinių žinių patikrinimas.

Žymos: |

Įrašo “Ieško neetatinių aplinkos apsaugos inspektorių” komentarų : 1

  1. Kiekvienas dirbkit savo darba. parašė:

    JO JO legaliai gales neetatiniai zvejoti. Didziausi brakonierai….. priedanga ir tiek. Gal visi dirbkite savo darba ir viskas bus gerai. Mieste prie Danes soduose labai gerai gaudo…..
    Mieste leiskite zvejoti ir atgims upe, vaikai senoliai ir kiti megejai gales leisti laika… Lasisas saugo starkius saugo, o turgus pilnas neuzaugu. Megejai I turgu sunesa ar legalus verslininkai ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Aplinkosauga: kokia atsakomybė gresia už medžioklę neblaiviems

Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai, atlikdami reidus, vis nustato neblaivius medžiotojus. 2023 m. gauta 13 pranešimų apie galimai nuo alkoholio apsvaigusius ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Vyks medžioklės egzaminai

Aplinkos apsaugos departamentas (AAD) gegužės mėn. įvairiuose šalies regionuose organizuos medžioklės egzaminus. Klaipėdoje egzaminai bus organizuojami gegužės 8 d. Teorijos ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Už degusias atliekas – beveik 20 tūkst. eurų sąskaita

Pirmos instancijos teismas patvirtino, kad aplinkosaugininkai pagrįstai paskyrė beveik poros dešimčių tūkstančių baudą atliekas Klaipėdos rajone, Aukštkiemių kaime, tvarkančiai bendrovei ...
2024-03-06
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This