Su narkotikais sulaikyti du vaikinai

Kriminalai ir nelaimės

Spalio 18 d. vakare Klaipėdos miesto policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai, atlikę daug neviešo pobūdžio veiksmų, sulaikė du 22 metų vaikinus. Pas vieną iš jų buvo rastas pakelis su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, įtariama, narkotine medžiaga. Pas kitą pareigūnai rado ir paėmė 16 lankstinukų su baltais biriais milteliais ir vieną pakelį su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vienam iš sulaikytų vaikinų įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Anksčiau už vagystes, sukčiavimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir kitas nusikalstamas veikas jau teistam vyrui teismas skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir įpareigojo reguliariai registruotis policijos įstaigoje.

Antrajam, kaip įtariama, draudžiamų medžiagų galimai nusipirkusiam asmeniui, įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Anksčiau neteistam vaikinui teismas skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.
Už tą pačią veiką be tikslo platinti gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuroras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Už 16-metei parduotas kanapes laisvės gali netekti ilgiems metams

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Į namą šaudęs klaipėdietis įkliuvo ir dėl narkotikų

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose kitą savaitę bus pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje anksčiau teistas klaipėdietis Deividas Skrodenis kaltinamas ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino statybų istorija: STT plaunasi rankas 

Nors bylą dėl Klaipėdos baseine palikto broko išnagrinėjęs teismas priėmė atskirą nutartį, kuria Klaipėdos apygardos prokuratūrai pranešė, jog atsakingų asmenų ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This