Audriaus Petrošiaus rinkimų sąrašą ves Artūras Razbadauskas

Politika

Seimo narys, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos atstovas klaipėdietis Audrius Petrošius pirmadienį per nuotolį surengtoje trumpojoje spaudos konferencijoje pristatė būsimą savo rinkimų sąrašo lyderį kitais metais vyksiančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose. Žinia, A. Petrošius yra TS-LKD partijos kandidatas užimti uostamiesčio mero postą.

Vos kelias minutes užtrukusioje spaudos konferencijoje, kurioje kavinės šurmulys trukdė girdėti kalbančiuosius, buvo pristatytas A. Petrošiaus komandą į rinkimus vesiantis Artūras Razbadauskas.

Pasak A. Petrošiaus, šis sprendimas priimtas atsižvelgus į A. Razbadausko politinę patirtį bei jų abiejų bendrus projektus.

A. Razbadauskas teigė esą jam šis sprendimas nebuvęs lengvas, jį jis priėmė dėl jam patrauklių asmeninių ir komandinių Audriaus savybių bei dėl to, kad jo komandą sudaro jauni žmonės.

A. Razbadauskas prisiminė A. Petrošiaus, kaip jauno politiko, aktyvias pastangas dar Klaipėdos miesto taryboje bei jo esą parodytą lyderystę jau Seime darbuojantis sveikatos apsaugos reformos srityje.

„Reikia Klaipėdos miestui pokyčių ir tie pokyčiai įmanomi, dirbant jaunai komandai ir aš tikiu šia komanda”, – sakė Klaipėdos universiteto rektorius.

Visą A. Petrošiaus rinkimų komandos kandidatų sąrašą pažadėta pristatyti lapkričio 19 d.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovo 5 d.

39 Comments

  1. Klaipėdietis

    Vienas chameleonas, kitas esantis visur bet nieko nespėjantis konformistas. Abu vardan lovio. Atgrasi politika tampa dar atgrasesnė.

    Reply
  2. Žiurkiukai

    bėga iš skęstančio laivo-seimo ir skuba susirasti šiltą vietelę savivaldose. Būkite budrūs, žmonės, kurie bent kiek mąstote, ką padarė su šalimi šita „valdžia”.

    Reply
  3. o Razbadauskas

    kartais nemiesto taryboje yra Skvernelio frakcijos narys? Kkietai čia konservatoriai varo :). Petrošiau Patrošiau, suskaldysi matyt ir Klaipėdos konservatorius, o bus jiems 🙂

    Reply
  4. ???

    O kodėl tas sąrašas vadinamas Petrošiaus? Tai kažkokios patyčios iš konservatorių? Vyrai, patariu, keiskite VR komandą, galutinai apsijuoksite, nors aš ne konservatorius, bet man svarbu, kad visos politinės partijos, esančios Klaipėdoje, būtų solidžios.

    Reply
  5. Nuomonė

    Politika lieka politika, tegul dalyvauja Petrošius, tegul mokosi, gal taps ir rimtu politiku, o jaunumas tai tokia yda, kuri greitai praeina. Jei nepavys, tai bent sušils. O Grubliauskas su Laisvės partija atrodytų labai pikantiškai, įdomu sužinoti kas yra kas? Veršiu nebliovęs , jaučiu nebaubsi. O dėl prof. Razbadausko noriu pasakyti viena, jis savo politikavimu labai kenkia universiteto įvaizdžiui. Rektorių dar bus daug, o KU tik vienas, taip norėtųsi, kad jis išliktų. Gaila universiteto. Nepavydėkite, tegul Razbadauskas tampa kuo tik nori, tačiau vienintelis pageidavimas-neskandinkite tame primityvume universiteto. Pasidairykite, kitų universitetų rektoriai elgiasi solidžiai.

    Reply
  6. Anonimas

    Gausus komentarų skaičius, bet kažkodėl beveik nė vienas neįvertina tų dviejų politikų-Petrošiaus, Razbadausko politinės ideologijos. Kas jie – socialistai, komunistai, liberalai. krikščionys ar pagonys ir t.t. Taip, jei nesiveržtų visomis keturiomis, jei nesiblaškytų po įvairias partijas, politinius komitetus tai būtų Dzin. Tačiau dabar rinkėjas privalo žinoti.
    Kas darosi Klajpėdoje? Vis atsiranda įvairių „politikų” kurie, galima sakyt, bando savanaudiškai keisti savo priklausomybę partorganizcijoms. Kas nutiko su Klaipėdos konservatoriams kad jie neberanda savo narių kurie yra ištikimi savo pažiūroms? Kur yra V ir G Landsbergiai/ Kaip galėjo jau kažkokį politinį klajūną vaikiną Petrošių prisiminti? Juk visiškas bejėgis vyrukas rimtiems darbams… O prof. Razbadauskui tai reiktų pamąstyti savo veiklą. Ar viską jau padarė universitete ir daugybėje kitų savo darbų?
    Jau darosi Klaipėdoje ne tik kad neįdomu gyventi, bet ir ne saugu. Už tai pirmiausiai privalo atsakyti TS-LKD nariai savivaldybės taryboje ,vicemeras Barbšys, irBIlotaitė ir A.Pocius ir Kaveckas ir kiti krikščionys demokratai.

    Reply
    • Klaipiedietis

      Anonimui ,man atrodo ,kad su jūsų smeginimis tikrai kažkas negerai,kažkokias nesamones sapaliojate. Gal reikėtų išsipagirioti,ar į kokią rimtą organizaciją nuvykti pasitikrinti sveikatą.

    • Klaipėdiečiui

      jei jūs nesuprantate ką žmogus sako , tai gal jums reikia pasitikrinti suvokimo ribas , žinias? ? Man tokie klausimai taip pat iškilo , nes aš nematau politinių perbėgelių ir konservatorių partijūkštės ( kito žodžio jau nerandu) ideologinių sąlyčio taškų ! Ir jei nežinote kas tvirtina partinių kandidatų sąrašus , tai gal nustokite žolę švambti ir eikite šviestis . Klaipėdos konservatoriai yra politinio identiteto – vertybių dugne , jei jiems tinka tokie ” politinių vėjų ” nešiojami pirmieji veidai kaip ponas Razbadauskas . Nuo paksisto TT iki konservatorių sąrašo ? 🙂

  7. Doras

    Tai kad tas Petrošius kaip pelyte po šluota apie jį nieko negirdėti, tik prieš rinkimus išlenda, eilinis stambiųjų projektelis, kaip reiks taip ir dainuos, vien šypsenos neužtenka reikia turėt proto bei ryžto!

    Reply
    • MG Baltic

      Balsuokite už nauja mūsų projektą.

  8. Juokinga skaityti komentarus

    Oi pluša politiniai oponentai. Vieni prieš kietus anonimiškai kapojasi. 🙂 Tereik popkorno pasiimti ir bandyt spelioti kur Girskiene ir jos bobelkos, o kur libai, bei kur konservai.

    Reply
  9. Klaipedos gyventojas

    Šaunuolis Audriau,mes tave palaikome ir balsuosime už tave.Pažiūrėk kaip pergyvena senoji gvardija,ir pila purvą ant tavęs,jie jau senai visiems nusibodo.Pirmyn ,mes su tavim.

    Reply
    • Nusivylęs

      Tai kad senoji gvardija ir yra tie patys konservatoriai šiuo metu 🙂 tai jie miesto valdžioje – dėl to yra atsakingi už keturis metus statomą ir nepastatomą mokyklą, perknistą Skulptūrų parką, šviesoforų prismaigstytas kas 50 m gatves ir dėl to besiformuojančius nuolatinius kamščius, apmokestintą parkavimo mokesčių miestą iki Akropolio, galima tęsti sąrašą toliau, bet ar verta tęsti jų valdymą?

    • Anonimas

      Kas tie mes? Klaipėdos gyventojas dar ne mes…

  10. Sekmės!

    Mano nuomone puikus tandemas. Permečiau komentarus ir turiu nuojautą jau dirba konkurentai. Linkiu judėti kryptingai pirmyn, o rezultatas bus tikrai geras!

    Reply
    • Atsakymas apie Petrošių vardu NIEKAS

      Rezultatas jei būtų geras, būtų apgailėtina!
      Ką padarė razbadauskas? Nieko, toliau universitetas tuščias!
      Ką padarė jaunuolis apart socialinių tinklų ir tusofkių ? Nieko! Ai, nebent profesionaliai bėgioja iš partijos į partiją:)))) Bičas žiauriai nori prie lovio:) Ar jūs kažką padoraus girdejote iš jo seime? Ne! Tas pats bus ir su miestu!

  11. pudrius

    Bendros idėjos šių veikėjų – Universiteto ligoninės vadovo postas ir atsilaisvinusi vieta universiteto rektorate… Petrošius taip dirbo Seime, kad per du metus nė vieno projekto neregistravo. Klaipėdiečiai jo akyse nematė nuo rinkimų. Razbadauskas jau per visas partijas praėjo turbūt. Ko nepadarysi dėl garbės ir šiltos vietos. Juokingas jo tūpčiojimas atrodo.

    Reply
    • O štai tik išrinktas į miesto tarybą

      Petrošius susijaudino , kad mažai klaipėdiečiai ” atlygina ” už darbą ir ____Tarybos nario Audriaus Petrošiaus 2019 m. veiklos ataskaita.Audrius PETROŠIUS.2020-01-02 ___
      Šiemet teikiau pasiūlymus Savivaldybės tarybos veiklos reglamento komisijai, kurios narys esu ir pats, apsvarstyti galimus pokyčius, siekiant, KAD TARYBOS NARIAMS BŪTŲ ATLYGINAMA IR UŽ pasirengimą posėdžiams. _____P.S. matyt kandidatuodamas nežinojo ” kiek uždirbs ” ? Ypatingai nemaloni politinė persona ,…. man .

    • Seniausia profesija- politikas

      Pritariu. Jokių skrupulų neturi nei vienas, nei kitas. Tik egoistinius tikslus. Tik postai ir pinigai juos valdo. Kuo pavirto konservai…

  12. klaipėdietė

    niekada daugiau gyvenime nebalsuosiu nei aš nei artimieji už koncervatorius

    Reply
    • Giedrė

      Tai, kad pati net parašyt taisyklingai nemokat :DDD tai visai be skirtumo, už ką balsuosit 😀

  13. konservatorių rėmėjas. Buvęs.

    Įdomūs dalykai dedasi mūsų miestelyje ponai. Bus įdomūs rinkimai. Įdomūs. Va Šulcas pranašauja su piktais liežuviais kad mūsų mylimas meras ves rinkimuose Laisvės partiją ar dar kažką. O kas jam beliko? Liberalų sąjūdis- beje tikrų liberalų, o ne prochodimcų , jam netinka, konservatoriai- neims, komitetui nei jėgų, nei noro, nei laiko nebėra. O štai Razbadausko viražai neaiškūs… Arba labai aiškūs. Jis veiksmo žmogus- arba į merus, arba į ministrus, arba į rektorius arba į ligoninės direktorius. Tik va, Klaipėdos konservatoriai- čia jau jums ne kas. Kur vertybės klausiu? Kokiomis vertybėmis grįsta koalicija? Kur sąrašas? Kur mūsų lyderiai- Kaveckas, Kavaliauskas, Lupeika? Kaip taip galima klausiu? Ar ir toliau Klaipėdokje konservatoriai bus pajuokos objektai?

    Reply
  14. Abu labu tokiu

    Abu veikėjai labai panašūs. Razbadauskas buvo lyg paksistas, po to Grubliausko komitete, o dabar jau mat TSLKD, jaunuolis irgi jau spėjo perbėgiot. Manrods jiedu dėl naudos tėvąmotiną galėtų parduot 🙂 Cirkas ir ne kitaip 🙂

    Reply
  15. Sergej

    Kiek pykcio ant zmoniu kurie ateina su aiskiais tikslais. Dar aiskiau dabar uz ka balsoti. Audriau tikiosi parodysi vieta populistams ir aferistams.

    Reply
    • Jūs rimtai žinote ? :)

      Tai gal paviešinkite tuos aiškius tikslus su kuriais ponai ateina ? Gal ir aš žinosiu už ką balsuoti . Politinės vertybės kaip supratau šių ponų nesieja , tada prie ko konservatorių sąraša

  16. Negerai

    Razbadauskui degančiai reikia jauno, kur gali už pavadėlio patampyti. Nuo kada skvernelio chebrai parūpo konservatoriai?
    Tai klausimas koks iš to jaunuolio meras? Plius dar konservatoriaus!
    Turėti socialiniuose tinkluose draugų, dar nereiškia, kad esi kažko pasiekęs atstovauti miestui.
    Šiame sąraše nėra nė vieno, kuris atgaivintu Klaipėda ir deramai atstovautu žmonių interesus!

    Reply
    • Klausimelis

      Kokiame sarase? Jis dar nepristatytas

    • Klaipėdietis

      Vienas chameleonas, kitas esantis visur bet nieko nespėjantis konformistas. Abu vardan lovio. Atgrasi politika tampa dar atgrasesnė.

  17. Elena

    Suprasčiau , jei abu ponai vedini ” energijos ir naujų vėjų ” Klaipėdai išvesti iš stagnacijos , būtų palikę partijas ar frakcijas ir , įsteigę kokį komitetą , keliavę į savivaldos rinkimus . Nes dabar , ” konservatorių sąrašas ” , visiškai ne prie ko paskaičius politinių vertybių pokyčius . Liko tik įtarimai kas juos sieja , bent man , todėl konservatoriams balsuoti už Petrošių , manau negerbti savęs . Tikiuosi , Petrošius nepateks net į antrą turą .

    Reply
    • Ir dar papildysiu

      Petrošius , kada į miesto tarybą kandidatavo su Grubliausko komitetu , nejautė su kokiu ” stagnatoriumi ” viename sąraše ? 🙂 Į trečią kadenciją KARTU keliavo ! Kokių ” naujų vėjų ” tikitės iš tokio kandidato ? Apie poną Razbadauską net komentuoti nėra ką , klaiku .

  18. Laima

    Reikia Klaipėdai energijos ir naujų idėjų, kad išsiveržtų iš stagnacijos. Labai tikiuosi Petrošiui pasiseks rinkimuose, nes Girskienė – provincialumo viršūnė, o Vaitkus tik sau ir savo ratui naudos ieškos…

    Reply
    • Laima , panašu viską žinote

      tai gal žinote ko siekia ponas Razbadauskas ir kodėl taip keistai sutapo KONSERVATORIŠKOS vertybės tarp jo ir pono Petrošiaus ? 🙂 Ačiū .

  19. Oho

    Konservatoriu vertybes! Jaunas ir grazus su patyrusiu ir protingu! Puikus derinys paviduolei!

    Reply
  20. :))))

    „konservatorių vertybių ” dugnas ? 🙂 Manau , tik tokių pat ” vertybių ” rinkėjai gali balsuoti už ” konservatorių ” kandidatą Petrošių . Nėra ką komentuoti . Ne , jokių ” konservatorių ” 🙂

    Reply
    • Pritariu

      Tamstai! ?

  21. vk

    Va čia tai naujiena! Betgi Petrošius yra „Grubliausko & Co” – „Tėvynės sąjungos” sąrašo atstovas, o Razbadauskas garbingojo Sauliaus Skvernelio partijos steigėjas ir narys. O kas ves Skvernelio sąrašą? Man senam žmogui galva susisuko…

    Reply
    • Tai gi

      Vinagretas gaunasi gerbiamasis, vinagretas, ko tik nepadarysi už dvi ligonines !

    • Giedrė

      Partijos narys? Kartais nepamaišytų prasiblaivyt..

    • Giedrei ,

      o tai kokių „vertybių „vedinas ponas Razbadauskas sudarė sąlygas ( 3 žmonės ) miesto taryboje įsteigti skvernelinių frakciją ? Matote , padorus žmogus gali tik taip ir pagalvoti – narys ! O jei dar ir ne narys !!! Tai kas lėmė tokį pono Razbadausko pasirinkimą ? Kodėl ne pas konservatorius , jei dabar , prieš rinkimus į savivaldą , tapo jų sąrašo vedliu ? 🙂

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Iš Žardės tvenkinio dingusią salą žada grąžinti atgal

„Ši sala, atkeliavusi į Žardės parko tvenkinį, tegul bus Klaipėdos universiteto dovana miestui artėjančio gimtadienio proga. Mums, kaip mokslo įstaigai, ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This