„Neptūnas” tapo sidabriniu

Sportas, Svarbu

Šeštadienį Klaipėdos „Neptūnas” paskutinių, lemiamų LFF I lygos rungtynių metu iškovojo sidabro medalius. Klaipėdiečiai namie rezultatu 4:2 (3:2) įveikė Mažeikių FK „Atmosfera”.

Tado Vaitkaus nuotr.

Norėdami užsitikrinti sidabrą klaipėdiečiai privalėjo nepralaimėti šio susitikimo, nes nuo trečioje buvusio Kėdainių rajono „Nevėžio” juos skyrė tik tik du taškai.

Klaipėdiečiai ryžtingai reikalus ėmė tvarkyti jau pirmojo kėlinio pradžioje – 13 minutę pasižymėjo Brice Stephane Didier Philippe Goupy, o po šešių minučių persvarą padvigubino Oleksandr Dovhyi. 31-ąją minutę trečiąjį šeimininkų įvartį pelnė Arnas Spyčius.

Visgi mažeikiškiai nebuvo nusiteikę taip lengvai pasiduoti – po poro minučių 11 metrų baudinį realizavo Juan Camilo Sandoval Yepes, o kėlinį įvarčiu uždarė Nils Raul Hugo Ahl.

Paskutinio šio sezono „Neptūno” įvarčio autoriumi tapo Egidijus Dusevičius, pasižymėjęs paskutinę pagrindinio laiko minutę.

Šių metų lygos auksą jau anksčiau buvo užsitikrinusi Alytaus DFK „Dainava”.

Šį sezoną klaipėdiečiai iš 30 rungtynių laimėjo 19, penkias baigė lygiosiomis ir pralaimėjo šešis kartus. Uostamiesčio ekipa pelnė 66 įvarčius, o iš savo vartų kamuolį traukė 37 kartus.

Antroji vieta „Neptūnui” suteikė teisę žaisti pereinamąsias rungtynes dėl patekimo į A lygą.

4 Comments

  1. Marijus

    Gal jiems futbolą geriau seksis žaisti nei krepšinį…

    Reply
  2. Viltis durniu motina

    Per 30 metu neatsirado ir neatsiras futbolas Klaipėdoje jei nori pusiau futbolo pažiūrėti važiuok į Vilnių kaip žalgiris žaidžia

    Reply
  3. Už Atlantą

    Atlanto nepakeis niekas Klaipėdoj

    Reply
    • Auditorius

      Atlanta pakeis tik pinigai.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This