Kviečia rašyti apie Klaipėdos kultūrą

Kultūra

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) kultūros svetainė Kulturpolis.lt siūlo erdvę visiems, norintiems publikuoti savo apžvalgas apie Klaipėdos kultūros ir meno reiškinius. Nauja svetainės rubrika „Jūsų tekstai“ skirta naujų talentų, rašančių apie kultūrą ir meną, paieškai. Savo tekstuose kiekvienas kviečiamas analizuoti, reflektuoti tai, ką pamatė uostamiesčio teatrų scenose, koncertų salėse ar parodų erdvėse, kas sudomino, privertė susimąstyti ar sužadino emocijas. Talentingiausiems autoriams ateityje bus pasiūlyta nuolatinė, naudinga partnerystė, įvertinta honorarais.

O kad noras rašyti rubrikai „Jūsų tekstai“ būtų dar didesnis, kiekvieną mėnesį redakcinės kolegijos atrinktų rašinių autoriams bus skiriami piniginiai prizai: geriausio rašinio autoriui – 75 eurai, dar vienas autorius bus paskatintas 50 eurų. Geriausiam jaunajam autoriui (iki 18 metų) skiriamas 30 eurų prizas*.

Pirmieji laureatai bus paskelbti š. m. gruodžio 12 d.

* Pastaba: nesant galimybės išmokėti pinigais, autoriams bus įteikti atitinkamos vertės dovanų kuponai.

Reikalavimai autoriams:

• Rašiniai turi atliepti Klaipėdoje ar jos apskrityje vykstančius kultūros ir meno įvykius: parodas, spektaklius, koncertus, kultūros renginius ir pan.

• Teksto apimtis – nuo 2500 iki 7000 ženklų be tarpų.

• Siunčiant renginio nuotraukas (ne daugiau 4), būtina nurodyti jų autorystę. Naudojant ne savo nuotraukas, būtinas fotografo sutikimas jas publikuoti.

Tekstus su nuotraukomis siųskite el. p.: kulturpolis@kkkc.lt su nuoroda: Rubrikai „Jūsų tekstai“. Laiške reikia nurodyti, kokiu vardu ir pavarde ar pseudonimu publikuoti tekstą bei amžių.

Pastaba. Rašinių skaičius neribojamas. Redakcija pasilieka teisę nepublikuoti netinkamo turinio tekstų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

KKKC kviečia registruotis rezidentus

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) kviečia profesionalius įvairių sričių menininkus teikti paraiškas dėl galimybių kurti KKKC meno dirbtuvėse. Paraiškas galima ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

Kultūra

Parodų rūmuose - užsienio menininkių darbai ir edukacijos

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) inicijavo projektą „Užsienio menininkių parodų ciklas KKKC“. Jo metu pristatytos dvi parodos. Viena jų – ...
2023-12-19
Skaityti daugiau

Kultūra

Kviečia į „Karnavaltoną"

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) gruodžio 28 d., ketvirtadienį, 18 val., trečius metus iš eilės kviečia meno mėgėjus ir kūrėjus ...
2023-12-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This