Funkcinio sporto varžybose pareigūnams iš Klaipėdos – visų spalvų medaliai

Sportas

Ketvirtadienį Vilniuje pirmą kartą vykusiose funkcinio sporto varžybose dalyvavo policijos pareigūnai iš visų šalies apskričių.

Funkcinis sportas – tai įvairūs organizatorių parenkami pratimai, sujungiantys ištvermę ir jėgą, pavyzdžiui, štangos ir kitų svarsčių kėlimas, pritūpimai ir kt.

Klaipėdos apskrities komanda, kurią sudarė Virgina Motiejauskienė,  Gabrielė Navardauskienė, Žilvinas Jazbutis ir Kazys Čepauskas, užėmė trečią vietą. Asmeninėje įskaitoje Virgina Motiejauskienė iškovojo aukso, porų įskaitoje Virgina ir Žilvinas – sidabro, o Garbielė ir Kazys – bronzos medalius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Pareigūnai varžėsi ištvermės ir jėgos rungtyse

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities policijos sporto salėje vyko funkcinio sporto pratimų varžybos. Tai įvairūs organizatorių parenkami pratimai, apjungiantys ištvermę ir jėgą. ...
2023-09-07
Skaityti daugiau

Sportas

Paaiškėjo stipriausieji CrossFit pareigūnai

Ketvirtadienį Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato apskrities sporto salėje vykusiose CrossFit pratimų varžybose dalyvavo trys komandos ir dar keturi pareigūnai, kurie ...
2022-09-22
Skaityti daugiau

Sportas

Jėgos daugiakovės nugalėtojai - Mobilaus būrio pareigūnai

Ketvirtadienį surengtos tradicinės jėgos daugiakovės varžybos, kuriose varžėsi stipriausi Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Bendroje asmeninėje įskaitoje daugiausia taškų ...
2019-11-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This