Grupė „Ministry of Echology“ naują albumą pristatys ir Klaipėdoje

Kultūra

Muzikos grupė „Ministry of Echology“, penktadienio vakarą Vilniuje koncertu pristatė savo ketvirtąjį albumą „Horizon“. Gruodžio 3 d., šeštadienį grupė surengs albumo pristatymą bare „Herkus Kantas“.

Naujajame albume „Horizon“ sugulė dešimt originalių, anksčiau dar neišleistų grupės kūrinių, dalis kurių jau yra skambėję „Ministry of Echology“ koncertuose, tačiau įrašinėjant ir jie keitėsi, kol nukeliavo savo kelią iki dabartinio fiksuoto pavidalo. „Koncerto metu, be abejo, pagrosim ir ankstesnių savo kūrinių, kurie nors ir užfiksuoti įrašuose, koncertuose vis virsta ir keičiasi“, – žada jau beveik penkiolika metų gyvuojanti ir didelį kūrinių bagažą sukaupusi, nuolat besikeičianti ir naujų išraiškos formų vis ieškanti grupė.

„Tiek pasiruošimai, tiek ir dainos turi savo istorijas, savo nuverstus kalnus ir pokalbius“ , – sako grupės narys Paulius Burakas. Pavyzdžiui, pirmajame naujojo Ministry of Echology albumo kūrinyje „That Man“ viena iš grupės vokalisčių, Elena Neniškytė, pasakoja savo tikrą nutikimą, kaip dirbdama laukuose stipriai susižeidė akį, jai teko važiuoti ieškoti pagalbos į ligoninę. Daina tapusiame jos pasakojime galima išgirsti soul bei gospel žanrų įtakas, o kūriniui įsibėgėjus pradeda pulsuoti energingas dancehall ritmas.
Dar vienas iš koncertuose jau patikrintų hitų – antroji albumo daina „Dialogas“. „Tai yra miesto naivuolio daina. Daina apie neišsenkančią kantrybę laukti ir tikėti, daina apie viltį, kuri nežūsta“ , – sako kūrinio teksto bendraautorė, viena iš grupės vokalisčių Dominyka Kriščiūnaitė. „Labai džiaugiamės ir net trim lietuviškomis dainomis, dvi kurių įrašytos kartu su mūsų mylimais draugais Roku Kašėta ir Vytautu Kazimieru Juozėnu“ – teigia grupės nariai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

300 metų sulaukęs Imanuelis Kantas kviečia į svečius pas Herkų Kantą

Balandžio 22-ąją sukanka 300 metų nuo vieno ryškiausių žmonijos filosofinio paveldo kūrėjų – Imanuelio Kanto – gimimo. Kad ši data ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Veidai

Ukrainietis įkūnijo „Baltos drobulės" herojų

„Tai tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio“, – apie pirmuosius žingsnius šokio pasaulyje šiandien kalba profesionalus šokio artistas iš Ukrainos ...
2023-08-08
Skaityti daugiau

Kultūra

„Amber Hunters” koncertas Klaipėdoje

Balandžio 23 d. Klaipėdoje, „Herkus Kantas” klube, vyks „Amber Hunters” – tarptautinės jazz/funk grupės koncertas, kuriame gros ypatingas svečias, pianistas ...
2023-04-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This