Per pūgą merą namo parveš V. Ramanauskas* (13)

Spyglys
Spyglys
2022-12-12

Pirmadienio rytą šiaip ne taip atvažiavęs iš Melnragės į Rotušę mūsų mielas bei socdemiškai įraudęs meras ilgai ir nostalgiškai žiūrėjo pro langą: kaip gražiai sninga, pusto. O jo galvoje vietos tuo metu ieškojo sūkuringa džiazo melodija.

Tik staiga – pokšt! Ir džiazą pralaužė nerimastinga mintis – o kaip aš per tą pūgą namo parvažiuosiu?

Ir tuoj pat meras davė nurodymą sušaukti Klaipėdos autobusų parke pasitarimą dėl miesto gatvių valymo su miestą prižiūrinčių bendrovių vadovais.

Spyglio galvutėje subrendo tokia mintis: per tokią pūgą merą namo parvežti derėtų pačiam Autobusų parko generaliniam direktoriui Vaidui Ramanauskui. Kad vėliau vaidų nebūtų…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

 

Žymos: | | | |

Komentarai (13):

Atsakymų į “Per pūgą merą namo parveš V. Ramanauskas*”: 13

  1. Čerlis parašė:

    Druska ir afrikoi druska tik panaudot reikia tikslingai

  2. Kažin parašė:

    Pritariu dėl Spyglio ale humoristo….??
    Kitas dalykas, kodėl nerašo nieko ir apie Vakarų Švarą jei jau taip? Nevalo ir nenuvalys vienas Ramanauskas viso miesto. Pasidaliję jie gatvėmis.
    Tai gal Bagočius ( Vakarų Švara) parves Grubliauską??

    • tvari Klaipėda parašė:

      Pastaba tikrai gera… Bet man kliūva tie politiniai šalikėliai.. Tokia parduodama piguva dvelkia, neskania reklama. Beje, į kur keliauja tie spalvingi partijų šalikėliai? Gal Ukrainai aukoja, kai senus pona Grubliauskas vis keičia naujais?

  3. Alfredas parašė:

    Sveiki. Kitokio pobūdžio pastebėjimas. ..
    Dar viena bėda. Praėjusiais metais prie autobusų sustojimų būdavo žvyro dėžės. Dabar jų kaip ir nėra. Šilutės pl. mačiau tik prie Vilniaus pl. Žiedo, gal Senukai.. Puskibirį pasisėmiau, nes išvažiuojant iš Debreceno 32 namo gatvės yra nuokalnė ir ten laisvai iščiuoži į Debreceno g. vidurį. Tikrai olimpinė rungtis ..

  4. Arklio juokas parašė:

    „Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. …” Taip, tai yra absoliuti tiesa! Reiktų dar pridurti, kad priedo dar ir ARKLIŠKAS humoras!

  5. Klaipėdietis parašė:

    Gal druskos poveikis būtų didesnis, jei prieš barstant gatvės būtų nuvalytos. Penktadienį ir šeštadienį nesnigo, bet nebuvo nei ženklo, kad koks valytuvas būtų pravažiavęs bent centrine gatve.

  6. trumpas parašė:

    tam kuris rase „nekokybiska druska” , druska yra natrio hloridas , kilme nesvarbi , nu bet kiek matau jau apie 50% lietuviu yra genijai , tas suskis druska is afrikos apkaltino , ir tas 50% patikejo , nu nebuvo jokios druskos keliuose klaipedos . dar vienas prikolas : 80% amerikonu nesuvokia kad saule yra zvaigzde , MADONA ar koks ZASINAS PIMPERLEIKAS tai jo nu bet saule tai niekaip.

  7. G parašė:

    Jei tikrai kalta nekokybiška druska, tai visiems tiems kurie atsakingi už druskos krovinį iš Egipto ir patį druskos pirkimą, po sniego kastuvą į rankas ir pirmyn valyt gatvių iki pavasario!

  8. Klaipėda parašė:

    Išsitaisykit klaidas savo juokingame 3 sakinių straipsnyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This