Prieš pūgą Klaipėdos autobusų parkas įsigijo viešųjų ryšių paslaugas

Verslas

Lyg nujausdama, kad bus problemų su sniego valymu, uostamiesčio savivaldybės valdoma UAB „Klaipėdos autobusų parkas” (KAP) lapkričio pabaigoje sudarė sutartį su UAB „RSV projektai” dėl viešųjų ryšių paslaugų teikimo. 

Ši privati bendrovė dažnai laimi Klaipėdos miesto savivaldybės skelbiamus konkursus, taip pat teikia viešųjų ryšių paslaugas savivaldybės valdomai bendrovei „Klaipėdos energija”. Anksčiau yra teikusi paslaugas ir AB „Klaipėdos vanduo”, UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) .

KAP sutartį su UAB „RSV projektai” pasirašė po neskelbiamos apklausos būdu atliktų viešųjų pirkimų procedūrų. Dvejų metų trukmės sutarties vertė – per 12 tūkstančių eurų. Ją lydinčiuose dokumentuose rašoma, kad paslaugos perkamos „siekiant efektyviai informuoti visuomenę apie bendrovės vykdomą veiklą, reklamuoti jos teikiamas paslaugas”.

Be kita ko, UAB „RSV projektai” įsipareigojo KAP „rengti atsakymus į žiniasklaidos atstovų klausimus, klientų pretenzijas ir pan.” bei „atstovauti bendrovę žiniasklaidoje (teikiant informaciją spaudos, televizijos ir radijo interviu reportažuose, laidose), savivaldoje, kitose institucijose”.

6 Comments

  1. vaikis

    Vau, koks teisingas analitinis straipsnis

    Reply
  2. T

    Bardakas

    Reply
  3. Vedėja pastatė Kubilienė

    Ir rezultato ilgai nereikėjo laukti. Muestas kaip kloaka

    Reply
  4. Seniukas

    Tai ar galios 10 eurų metinė kaina 70+ bilietui 2023 metais,laikas paskelbti,spaudos atstovas paruoštas, ilgai laukiame.

    Reply
  5. ....

    Ir vėl po neskelbiamos apklausos būdu atliktų viešųjų pirkimų procedūrų laimėjo nepakeičiamas Liubinavičius ir jo ” projektai ” ? Baimės neliko ?

    Reply
  6. Labai svarbi sutartis.

    Sakyčiau žymiai svarbiau už druską

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Klaipėdos paslaugos” kyla į orą

Uostamiesčio savivaldybės valdoma bendrovė „Klaipėdos paslaugos”, šiais metais pradėjusi plukdyti keleivius „vandens autobusais” Dangės upe, rengiasi kilti ir į orą ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Spyglys

Ar „Klaipėdos energija” įdarbins Arūną Liubinavičių?*

Uostamiesčio savivaldybės valdoma „Klaipėdos energija” paskelbė konkursą komunikacijos specialistui, kuris turėtų užsiimti „vieningos vidinės ir išorinės komunikacijos strategijos formavimu, vystymu ...
2023-11-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Drakonas mirė, tegyvuoja Slibinuks!*

Spyglys pastebti, kad UAB „RSV projektai” vadovas ir savininkas Arūnas Liubinavičius prisitaiko prie bet kokių aplinkybių, prie bet kurių valdžių ...
2023-10-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This