Apdovanoti geriausi šių metų Klaipėdos rajono sportininkai

Regionas

Tradicinis Klaipėdos rajono sportininkų pagerbimo vakaras šiemet buvo išskirtinis. Anksčiau įvairiose kategorijose buvo renkami geriausiųjų dešimtukai, tačiau šiemet nuspręsta apdovanoti visus, kurie iškovojo prizines vietas Lietuvos pirmenybėse, dalyvavo Europos ir Pasaulio čempionatuose, Pasaulio lietuvių žaidynėse, buvo aktyvūs rajono sportiniame gyvenime ir garsino Klaipėdos rajono vardą Lietuvoje bei už jos ribų.

2022-ieji metai išties buvo išskirtiniai ne tik rajono sportininkams, bet ir Sporto centrui, kuriems teko susidurti su nemažai iššūkių bei įgyvendinti daugybę projektų, tvarkyti sporto ir laisvalaikio infrastruktūrą visame rajone.

Pasak Sporto centro direktoriaus Vaido Liutiko, didelis dėmesys šiemet skirtas vaikų žaidimo aikštelių įrengimui ir atnaujinimui, taip pat įgyvendinti 4 dalyvaujamojo biudžeto projektai, atnaujinti stadiono bėgimo takai, lauko treniruoklių aikštelės, treniruoklių salė Vėžaičių mokykloje, Gargžduose įrengta krepšinio aikštelė Melioratorių gatvėje, taip pat OCR treniruoklių aikštelė prie parko, 3×3 krepšinio aikštelė Jaunimo parke. Taip pat remontuota ir policijos salė – įrengtos papildomos rūbinės, atnaujinta elektros instaliacija, apšiltintas pastatas. Na, o įsimintiniausias įvykis – Gargždų daugiafunkcio sporto centro statybos Dariaus ir Girėno g. sutarties pasirašymas.

Daugiausia dėmesio, plojimų ir palaikymo Sportininkų pagerbimo vakare, žinoma, sulaukė rajono geriausieji, kuriems dovanas ir padėkas įteikė Savivaldybės vadovai ir Sporto centro direktorius. Visiems sportininkams, jų artimiesiems ir treneriams palinkėta sveikatos, ištvermės ir pergalių ateinančiais metais. Vakarą vainikavo Gabrieliaus Vagelio koncertas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pasodino per 13 000 medelių

Bendradarbiaudami su Valstybinių miškų urėdija (VMU) daugiau nei 200 SBA grupės darbuotojų šeštadienį Norkaičių girininkijoje, Klaipėdos rajone, 3,4 hektaruose ploto ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos kapinės sparčiai plečiasi tik popierių šūsnyje

Pasirašyta nauja sutartis dėl Klaipėdos miesto kapinių plėtros galimybių studijos papildymo naujomis galimomis teritorijomis. Už 10 tūkst. eurų bus koreguojama ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This