Susocialdemokratėjo ir du Klaipėdos liberalai-veteranai

Politika, Svarbu

Penktadienio vakarą Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Klaipėdos skyrius atnaujino savo paskyros socialiniame tinkle „Facebook” viršelio nuotrauką, kurioje be liberalias pažiūras į narystę šioje partijoje iškeitusio uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko ir dar du uostamiesčio liberalai-veteranai – vicemeras Arvydas Cesiulis ir Vidmantas Plečkaitis.

Ši nuotrauka per Kūčias tapo ir Klaipėdos socdemų kalėdiniu sveikinimu.

A. Cesiulis, pirmasis klaipėdietis liberalas, LSDP Klaipėdos būstinėje buvo užfiksuotas dar lapkričio pabaigoje, kai skyriaus Taryba sprendė, ar kandidatu į merus vietoje iki tol paskelbto Romaldo Sakalausko skirti socialdemokratu patapusį V. Grubliauską.

Tada jis „Atvirai Klaipėdai” teigė, jog jis vis dar yra laisvas žmogus, neturintis jokių įsipareigojimų kokiai nors politinei partijai ar komitetui, bet rinkimuose ketina dalyvauti ir dar ieško, žiūri, su kokia komanda.

V. Plečkaitis taip pat buvo vienas iš Klaipėdos liberalų-veteranų. Internete dar gali rasti jo pasisakymą: „Esu liberalių pažiūrų (1995 metais įstojau į Liberalų sąjungą ) ir net nežadų jų keisti”.

V. Plečkaitis kartu su A. Cesiuliu per praėjusius rinkimus kandidatavo su Vytauto Grubliausko vardo komitetu, bet iškart į miesto Tarybą nepateko. Tarybos nariu jis tapo į Seimą išrinkus Audrių Petrošių.

41 Comments

  1. siaubas, o ne sąrašas

    tokia foto kompanija, kuri nežinia ką gali sudominti. Kalbant apie Cesiulš, tai kaip jis gali būti politologijos dėstytoju? Ko gero jam vienodai.

    Reply
  2. O čia

    Čia dar G. Neniškio trūksta, jis juk taip pat socdemas !

    Reply
  3. plius minus

    Nabagai tie socialistiniai demokratai su neįgalumo pažymėjimais. Viena LILĖ tarp jų bachuras .
    Atėjo trys nupešioti liberalų seneliai ir visi socdemai į krūmus. Jagmino laikais taip nebūtų buvę.

    Reply
  4. Nuomonė

    Matyt daug iš to lovio nusigriebt galima, kad net išvertus skūrą gerai prisiėsi ?

    Reply
  5. Senatvinis socialdemokratėjimas

    Partija – tramplinas šuoliui į valdžią. Tai karjeros siekiančių žmonių sambūris. Kai kuriems politiniams veikėjams partijų kaitaliojimas yra būdas vis patekti į Seimą ir ten krėsti nesąmones. Vien ko vertas Petras Gražulis – politinis juokdarys, lietuviškasis Žirinovskis. Senų liberalų trijulei su trimitininku priešakyje, matyt, prasidėjo marazmas. Kam jau kam, o jiems tai tikrai žinoma, kad socdemai ir Klaipėda tai du nesuderinami dalykai. Tai kaip Afrika ir sniego pūgos.

    Reply
  6. Dirbantis AP

    Va kaip įdomiai gaunasi.
    Autobusų parkas yra valdomas socdemų partijos nario.
    Jame dirba neaišku ką, vidaus kontrolieriaus pareigose, Kęstutis Kvaraciejus. Kuris bent jau nuotraukoje puikuojasi.
    Meras irgi va socdemas.
    Autobusų parko jungimas su Gatvių apšvietimu ir paslaugų plėtra (iš savivaldybės butaforinių konkursų gatvėms valyti ir t.t.) Autobusų parke yra socdemų įtakos galių stiprinimas mieste? Mero sekretoriaus Vitkaus žmona irgi va dirba Autobusų parke. Ten ne tik aštuonkojis kuriasi naujas, o visas šimtakojis..?

    Reply
  7. Silkė

    Kaip nuotraukoje atrodo ”liberalai -veteranai” taip šiandiena realybėje Klaipeda po jų valdymo atrodo……norisi verkti

    Reply
    • Pritariu

      Visiškai pritariu Jums. Vaizdelis ne koks tiek partojoje, tiek mieste.

  8. FAKTAS

    Baigsis karas,normalizuosis ekonomika,ir tada ateis išverstaskuriai socialdemokratai kaip visada ant visko gatavo…

    Reply
  9. Algis

    Grubliauskai laikas palikti bet kokia partija.Isvis senjorai ko jus verziaties i ta valdzia.Pas jus daugumos dar likes sovietinis mastymas.Ne miestui dirbt,o sau kazka nugriebt.Nera pas jus buve nei vienos kadencijos be skandalu.Ir dabar viena seimynele nori privatizuoti sklypa.Negriauna nelegalaus statinio

    Reply
  10. vigilijus

    gal visiems būtų laikas nusileisti ant žemės ir nustoti kalbėti apie partiškumus ar apie kažkokias politines idiologijas. Tiksliau būtų sakyti – laikas nusiimti kaukes. Žinoma gražu vaidinti, kad tikime Kalėdų senio tikrumu, bet tai Kalėdų tradicija ir nereikėtų tokių gražių ir nekaltų tradicijų perkelinėti į kovas be taisyklių dėl geresnės vietos prie lovio. Vaikai toje „rinkimų šventėje” nedalyvauja, o suauge tikrai žino, kad tų žaidimų dalyviai jau seniai nusikratė tokio atavizmo kaip politinės pažiūros. Savivaldybių rinkiminėse kovose jau seniai nėra jokios politikos(ideologine vertybine prasme), tai tiesiog verslas (dažniausai šešėlinis).

    Reply
  11. Stebėtojas

    Klaipėdoje vis mažiau išugdoma jaunų politikų. Net nejuokinga. Į valdžią pradeda pretenduoti klounai ale budinas ir pensininkai. Politinis išsigimimas. Štai prie ko priveda irenos valdymas iš sostinės.

    Reply
  12. skaitytojas

    Gėda komentatoriams. Pirma, juk niekas neliepia jums už juos balsuoti, balsuokit už ką norit. Antra, koliotis per Kalėdas-nekrikščioniška. Trečia, manau, kiekviena s klaipėdietis jau žino, už ką balsuos, ir nepriklauso, kas kur perėjo, kokios čia foto, gražūs ar ne, ketvirta-įdėkit savo foto , pakritikuosim, pažiūrėsim, kokie gražuoliai esate.

    Reply
    • Piktai

      Manau , kad viskas gana paprasta, bijo žmonės būti nustumti nuo lovio, nagais žemę aria, kad kaip nors pasilikti, todėl vieni „partiniai” puola kitus „partinius”> Prisimenu nepriklausomybės pradžią, buvę partiniai išsilakstė po besikuriančias partija, o paskui vieni į kitus pirštais rodė, kaltino buvusiu partiškumu, nors abu toje pačioje kopelėje komunistavo. Prisimenu vienos mokytojos kalbą savo auklėtiniams. Ji ragino auklėtinius eiti į valdžią visur, kur tik įmanoma. Ji tikino, kad jei neis jie, tai tas vietas užims valdininkai iš Vologdos.

  13. Nuomonė

    Oponentai sujudo, gal nusigando, o be reikalo. Jei būtų ruošiamasi rinkti komandą sekso varžyboma, tada kandidatai turėtų būti tik iki 25 metų, o čia ruošiamasi rinkimams į miesto Tarybą. Manau, kad ne metuose problema, reikia smegenų, reikia įvairaus amžiaus ir įvairios patirties žmonių. Amerikiečiai išsirinko gana garbaus amžiaus prezidntą, nemato problemos, valstybė gyvuoja ir vystosi sėkmingai. Kam patinka dabartinė situacija mieste, gali rinktis dabartinę valdančią daugumą, kas nori pokyčių-rinksis kitas partijas. Už kokią partiją balsuoti ir ką reitinguoti -laisva rinkėjų valia.

    Reply
    • Bus sprangu

      Dabartinė valdžia pusėtina, ir pats Grubliauskas, ir Cesiulis pakenčiami. Bet jei rinkti iš esančių nuotraukoje dabar, tai tikrai nesimato ko, o, ir iki šiol nesigirdėjo. Žiūri ir galvoji, kas jie, politikai norintys valdyti mano miestą, kuo jie geresni, kad galėtų būti miesto vadovais, kokie jų geri darbai??

    • petras

      Tik nereikia lygintis su Amerikos prezidentu, Jis niekados komunistu nebuvo, kaip šioje grupėje stovintys veikėjai. Ir po partijas nelakstė. Nėra šioje komandoje jokių vertybinių dalykų. Iki šio Blinkevičiūtė Brazauskui meldžiasi. tam pačiam kurio dėka vyko visos purvinos privatizacijos. O Cesiulis su Grubliausku iš vienos partijos į kitą. vardan ko? Ideologija patrauklesnė pas bičiulius?
      patiko sėdėti valdžioje ir tiek. O Klaipėdą tokie veikėjai toliau į dugną varys. Juk idėjų pas juos jokių. Na nebent Plečkaitis tar protingą žodį ar sukurs socialdemokratinę viziją Klaipėdai.

  14. Mačiau cirke

    dviračiu važiuojančią mešką, katiną ,grojantį fortepijonu, bet dūduojančio bebro dar neteko matyti

    Reply
  15. Senjoras

    Nuotraukoje dvi moterys, septyni vyriškiai kuriems jau daugiau kaip 60 metų (kurie jau įpusėję 70 dešimtį), jaunimo nematyti. Kuo jie padės Klaipėdos miestui – patirtimi, entuziazmu, nuoširdžiu darbu? Kokie jų nuopelnai iki šiol, kokiais darbais jie žinomi (R. Sakalauskas suremontavo ligoninę, tai jis statybininkas ar daktaras) ? Dobilinskas buvo direkcijos vadovas, buvo tylus vykdė nurodymus, tai ir buvo, bet inciatyvos nebuvo, tuštukas. Žinau tik tiek. Kas gali papildyti šių žmonių nuopelnų sąrašą?

    Reply
    • se

      bent vieną jaunuolį matau, kuris ne mažesnis žulikėlis , nei seniai

  16. Stebėtojui (IP: 78.57.83.238)

    Stebėtojau, gėda tau, nes tu nežinai ką rašai, norėjai pamandravoti, bet pažiūrėk į žodyną ką reiškia žodis”dimensija” cha, cha, cha….

    Reply
  17. jausmas

    liūdna žiūrėti į tuos senjorus, panorusiais dar pabūti valdžioje. Taip atrodo senatvinis marazmas + politinė prostitucija.

    Reply
  18. klausimėlis?

    Ar tikrai čia ne naujametinis pokštas? Cesiulis – pirmasis Klaipėdos liberalas sąraše gauna penktą vietą, aplenkęs daugelį bičiulių senų (bebrų) social-partiečių ? Arvydai – ir tu…? ir tu?:( O ką ten daro Plečkaitis, kuriam niekada nepatikdavo „komuniagos”? Vidmantai kas atsitiko? Kur tavo liberalios nuostatos, kurios tave visada lydėjo? Stipri komanda. Proveržis vienu žodžiu. Socialdemokratų jaunimas ir moterų gausa sąraše duos garo Klaipėdai….

    Reply
    • Stebėtojas

      Dimensija ištinka, kuriems virš 60. Tiesiog nebežinai kas esi.

    • Stebėtojai.

      Čia ,ponia, jūs apie save plius minus simona.

  19. Nerijus

    Po 30 m.paaiškėja,kad tie partiniai bilietai arčiau „skūros”,pionierių trimitai,- tai kaip to LOVIO trauka veikia!!! Nors su Velniu,bet valdžioj!

    Reply
  20. Liudna

    Klaipedos progresas!

    Reply
  21. Miestietis

    Cesiulis tai išverstaskūris veidmainis bebras. Iki tol buvo atgrasus veikėjas, nieko absoliučiai naudingo Klaipėdos miestui/žmonėms nepadaręs.. grubliausko buldogas ant trumpo pavadėlio

    Reply
    • Noriu paklausti

      O ką gero pats esi padaręs miestui? Purvą pilti tai sugebi, žvelgiant į komentarus, atrodai kaip buldogas…

  22. Anonimas

    Žmonės kalba, kad šio bebryno fotonuotraukoje yra žmogus, kuris nuo 2014 m. (po Krymo okupacijos) socialiniuose tinkluose aktyviai reiškiasi rusų pasaulio gynėju. Kas paneigs, kad jų gretose nėra daugiau tokių kurmių.

    Reply
    • Ir vėl tik

      pletkai. Patryjotų pletkai 🙂 Manote esate geresni ? Fui…

  23. Anonimas

    Klaipėdos libai su socdemais muša naujus dugnus.

    Reply
    • Nuo libų ir socdemų

      neatsilieka ir liberkonservatoriai su Razbadausku 🙂

    • Oi

      pamiršau ” konservatorių ” Šimkų 🙂

  24. Anonimas

    Prieš miega tokiu fotkiu nerekomenduojama veizėti , baisiau už baisiausia košmara

    Reply
    • Anastazas

      Pilnai sutinku. Būtų Hellovynas tai ta foto kaip ir būtų į temą , bet kitais atvejams -tai tik jei nori kažką išgazdinti mirtinai…..

  25. T

    Nukvakę veikėjai)))

    Reply
  26. Irena

    Du klausimai „Atvirai Klaipėdai”:
    1. Kiek socialdemokratų parašų ant 1918 vasario 16 Lietuvos nepriklausomybės akto?
    2. Kiek liberalų parašų ant 1918 vasario 16 Lietuvos nepriklausomybės akto?

    Reply
    • Irenai , jūs rimtai nematote skirtumo

      tarp šių dienų ir 1918 m socialdemokratų ? Jums negėda ? Socialdemokratai seime jau seniai balsuoja kaip liberalieji, o dar dabar į savo gretas priima atvirai liberalias personas ! Manau 1918 m socialdemokratai su jumis net nekalbėtų !

  27. Tomas

    Panašu tik senatvėje atrandi savo tikrąsias vertybes….

    Reply
    • Oi

      ???

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Buvusiai Socialinės paramos centro vadovei - tūkstantinė sąskaita 

Antrosios instancijos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs uostamiesčio savivaldybės skundą ginče su jau buvusia Klaipėdos miesto socialinės paramos centro vadove Diana ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atvėrė kelią atkurti senamiesčio gatvės atkarpą

Nors Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo komitetas buvo nepritaręs mero siūlymui perimti savivaldybės nuosavybėn iš privačių asmenų ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This