Gegužės 1-ąją Grubliauskas ir Cesiulis neš raudoną vėliavą*

Spyglys

Spyglys
2023-01-03

Komentarų: 5

Spyglio duomenimis, viena iš madingiausių Klaipėdos siuvyklų gavo neįprastą užsakymą: pasiūti raudoną vėliavą, kurią gegužės 1-ąją – Darbo ir socialdemokratų šventės metu – neš naujai iškeptas vietos raudonųjų lyderis, dabartinis savivaldybės meras Vytautas Grubliauskas. Jam talkins dar 18 amžiuje Adamo Smito (Adam Smith, 1723–1790) pakrikštytas pirmasis Klaipėdos liberalas Arvydas Cesiulis.

Pribėgs pagelbėti ir dar vienas žymus socialdemoliberalas Vidmantas Plečkaitis.

Vėliava turi būti su auksinėmis spurgomis, inkrustuota sidabro dūdelėmis bei liberalų varpeliais ir purpuro rožėmis. Ji bus nešama ne Herkaus Manto gatve, bet per darbininkų ir valstiečių gyvenamuosius rajonus: nuo Marijos Taikos Karalienės iki Šv. Brunono Kverfurtiečio bažnyčios, o nuo ten tolyn, tolyn, kur saulė teka iš rytų.

Dar trumpai bus sustota prie Naujojo turgaus, kur eiseną pasitiks pats Karmanovas ir vaišins visus ežio kinka bei ežiuolės užpiltine (50 proc.)

Iš paskos su oranžiniais balionais raudodami eis Klaipėdos liberalai ir ginčysis kurioje rinkimų programoje – socdemų ar jų – yra daugiau socialdemokratinių ir krikščioniškųjų vertybių. O prie konservatorių meiliai prigludęs buvęs Grubliausko komandos narys Artūras Razbadauskas taikysis aniems koją pakišti ir įpiršti kelias konservų dėžutes su Petrošiaus parašu.

Valio, draugai!

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

5 Comments

  1. Liberalas

    Na kokia graži nuotrauka. Dar jei bučinukas būtų, nes Ceciulio akytės rodo, kad brisius to laukia iš šeimininko .
    O jei šviesą užgesintume, manau rastume abudu su peiliu nugarose .
    Sunku mums bus be jūsų, o socdemams manau taip pat. Nusiuntėme savo žvalgus, valkatėles į jų būstinę, paėmėme prizines vietas rinkimų sąrašuose, nustūmėme realų daktariuką į pašalę ir dabar lauksime REZULTATO.
    Ačiū tau Lile Petraitiene, pardavei mero vietą ir Socdemus už pinigus Jonų bažnyčios bokštui , viską padarei kaip tarėmės. Va čia tai prostitucija konkreti .

    Reply
  2. Kažkas nepadoraus

    Audra barščių bliūde, aš puikiai suprantu abu šiuos politikus, jie turi gėdos jausmą ir po to , kas vyko liberalų gyvenime, eiti į rinkimus su liberalais, būtų dugnas. Jie nelakstė po partijas, nebuvo profesionalūs politiniai prostitutai, tai pirmas kitoks pasirinkimas. Praeituose rinkimuose Grubliauskas išėjo į valdžią sukūręs savo komitetą, čia nematau jokios problemos. Man tai kliūva profesionalūs politikos valkatautojai, kurie kiekvieną kartą lenda po antklode su kita politine partija. Tą reiškinį aš vadinu profesionalia politine prostitucija.

    Reply
  3. du senukai

    atrodantys kaip beviltiški benamiai politikoje.

    Reply
  4. Na

    tas ceciulis visiškas netikėlis, nesugebėjo net raudonų gvazdikų nupirkti. Ilgai nešliaužys ir po Blin Kevičiūtės partiją.

    Reply
  5. Anonimas

    Ko dėl valdžios nepadarysi.,. Jie ir į Titovo partiją įstos jeigu bus naudinga.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This