Naftininkai baliavojo išsijuosę: vynas, 350 kalakutų ir tiek pat kilogramų lašišos

Verslas

Prieš Kalėdas valstybės valdoma AB „Klaipėdos nafta” už daugiau nei 10 tūkstančių eurų nusipirko Atlanto lašišos filė. Pirkta ir vyno bei alaus.

Šaltai rūkytos ir marinuotos lašišos pusės kilogramo svorio porcijų prieš pat Kalėdas pernai buvo nupirkta 700 vienetų – 350 kilogramų „savo darbuotojams”. Bendrovėje dirba per 300 žmonių. Žuvis jau tradiciškai pirkta iš UAB „Norvelita”: 2021 metais iš jos lašišos savo darbuotojams naftininkai pirko už 7,5 tūkst. eurų.

Be to, AB „Klaipėdos nafta” sumokėjo 7,3 tūkstančio eurų UAB „Biskvitas”  už „Kalėdinio renginio maitinimo paslaugas”. Renginyje dalyvavo 150 žmonių. Beveik už 900 eurų buvo pirkta ir vyno bei alaus. Paslaugos buvo suteiktos Klaipėdos kultūros fabrike praėjusių metų gruodžio 20 d.

Neapsieita ir be kalakutų: jų iš UAB „Krekenavos agrofirmos” užsisakyta 350 vienetų iš viso už 4,4 tūkstančio eurų. Pirkta ir saldumynų už 3,6 tūkstančio eurų – saldainius ir šokoladą su KN logotipu patiekė UAB „Rūta”. 

Parėmė valstybės naftininkai ir „Akropolį”. Iš UAB „Gera dovana” jie įsigijo 105 „Akropolio” dovanų čekių už 2,5 tūkstančio eurų.

AB „Klaipėdos nafta” yra viena iš sąžiningiausiai visuomenei už pirkimus atsiskaitančių valstybės valdomų įmonių. Kitos valstybinės įmonės, įstaigos, institucijos vengia skelbti tokio pobūdžio informaciją, nors tai daryti privalo. Arba bando ją užmaskuoti po kitais pirkiniais.

1 Comment

  1. .

    Tai gerai kad pirko, o ne pavogė. Rūpinasi įmonė tik savais darbuotojais , o Šulcui nedavė .

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Uostas ir jūra

„KN Energies” rengiasi ir metilo alkoholio krovai

Valstybės valdoma bendrovė „KN Energies”, anksčiau žinoma kaip „Klaipėdos nafta”, planuoja po pusantrų metų pradėti ir metilo alkoholio – metanolio ...
2024-03-17
Skaityti daugiau

Verslas

Naftininkai susidomėjo „žaliuoju smegenų plovimu”

AB „KN Energies“ (anksčiau – „Klaipėdos nafta”) nusipirko, „įtikinančios ir prasmingos komunikacijos” apie save, „žaliojo smegenų plovimo” konsultacijas bei kitas ...
2024-02-11
Skaityti daugiau

Verslas

Naftininkai rengiasi perkrauti ir panaudotą aliejų

Valstybės valdoma AB „KN Energies“ (anksčiau – AB „Klaipėdos nafta”) planuoja perkrauti panaudotą aliejų. Šiuo metu bendrovė ieško rangovų tokio produkto ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This