Malkų įlankos terminalas gavo GMP+ sertifikatą

Uostas ir jūra

Tarptautinė tyrimų ir procesų sertifikavimo kompanija „SGS“ suteikė Malkų įlankos terminalas (MĮT), UAB GMP+ sertifikatą. Juo pripažįstama, jog bendrovė vadovaujasi tarptautiniais kokybės ir saugos standartais vykdydama pašarų sandėliavimo ir perkrovos procesus.

GMP+ sertifikatas yra organizacijos procesų standartas, apimantis apsaugos priemones vidaus ir išorės sąlygoms, siekiant užkirsti kelią krovinio užteršimui iš vidinių ir išorinių šaltinių arba sumažinti juos. 

„MĮT yra vienas iš lyderių Klaipėdos uoste perkraunančių didžiausius žemės ūkio produktų kiekius. Natūralu, jog išsaugoti šį statusą, būtina ne tik vykdyti nuolatinę produktų krovą, bet ir gerinti jų perkrovos bei sandėliavimo procesus. GMP+ sertifikatas – tai mūsų ilgamečio ir nuoseklaus bei kokybiško darbo rezultatas, kuriuo didžiuojamės“, – sakė Malkų įlankos terminalo direktorius Julius Kiršis.

Pasak J.Kiršio, terminale nuolat perkrauname ir sandėliuojame žemės ūkio produktus, todėl tarptautiniais standartais grįsta kokybės kontrolė atveria papildomas perspektyvas esamiems ir potencialiems klientams.

MĮT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. Bendras terminalo krovos pajėgumas siekia iki 2,5 mln. tonų krovinių per metus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Malkų įlankos terminalo vyr. buhalteris: noriu padrąsinti jaunus vyrus nevengti tokio darbo

Malkų įlankos terminalo vyr. buhalterio poziciją užimantis Mantas Bambalas, šias pareigas einantis jau daugiau nei 11 metų, sako, jog šių ...
2024-01-24
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Malkų įlankos terminalas fiksavo net kelis rekordus

Praėję metai Malkų įlankos terminale prasidėjo atsargiu optimizmu, tačiau pagavo pagreitį ir baigėsi krovos rekordais. „Per 2023 – iuosius pasiekėme ...
2024-01-15
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

Uostas užtveria naujas teritorijas

Šalies prezidentui Gitanui Nausėdai kalbant apie tai, kad uostas turėtų atverti daugiau prieigos žmonėms prie marių, bent jau kol kas ...
2023-12-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This