Visiškai jokios meilės*

Spyglys

Spyglys
2023-01-12

Komentarų: 15

Pagerbti Laisvės gynėjus ketvirtadienio vakarą prie savivaldybės tradiciškai nuėjęs Spyglys įsitikino, kad mūsų miestelio meras prieš šiuos rinkimus paraudonavo vien tik iš išskaičiavimo, o ne iš ilgai brandintos meilės socialdemokratiškoms tradicijoms, idėjoms ir vertybėms. Būtų kitaip, gi būtų žmogus bent prieš ceremonijos pradžią pastovėjęs prie bendrapartiečių, nuo senų laikų šio renginio metu uždegančių raudonas žvakutes, sudėliotas į skaičiaus 13 kontūrą.

Bet ne, stovėjo kuo toliau, tikriausiai apsimetė, kad privalo būti kuo arčiau scenos.

Tolokai, prie pat savivaldybės durų, nuo šių rinkimų bendražygių kažkodėl laikėsi ir seniausiu Klaipėdos liberalu buvęs vicemeras Arvydas Cesiulis. Anas tikriausiai vaidino, kad sunku pro žmones prasibrauti po to, kai pasistatė mašiną vidiniame savivaldybės kieme.

Nepasididžiavo prie naujų kolegų prisijungti tik kitas liberalios politikos veteranas Vidmantas Plečkaitis, anksčiau nei kartą koliodavęs komuniagas.

Akivaizdžiai liūdnas dėl to buvo per petį permestas ekskandidatas į merus Romaldas Sakalauskas, tik seno socdemo Šarūno Jagmino nuotaikos tokie akivaizdūs politiniai išskaičiavimai negalėjo sugadinti.

Anas juk dar ne tokių fintų yra matęs.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

15 Comments

  1. keistas

    nesuprantu FNTT,ar sunku patikrinti konkursą laimėjusią įmonę,ar nepervedė pinigus į ofšorines sąskaitas ,o po to išsiaiškinti ,kam ….o gal,..galimai , pervedė laivo ,,REGATA,, muzikos kapitonui…..išeis ir liks neįvertintas….

    Reply
  2. Gyventojas

    Klaipeda toks keistas miestelis, patys juokiasi, o vistiek isrenka vis kelinta kadencija ne miesto ukvedi, o kazkoki muzikanta, nieko bendro neturinti su miesto vadovavimu. Gal jau atsibuskite, kol nelikote plunges dydzio miesteliu!!!

    Reply
  3. Artūras

    Man patinka, jūsų komentarai patys pliurpet,paskui juos išrenkat,tikras cirkas tikri klaunai

    Reply
  4. Mandagus komentatorius

    Ar ten su barzda ne Šustauskas? Gal irgi pas socdemus…
    visus nukvakėlius pritraukia socialdemokratai, juokingai graudu…

    Reply
    • Ot, ir ne!

      Šustausko barzda būdavo didesnė, nebent Syso pavyzdžiu būtų nusikirpęs.

  5. Husky

    Skūra ir yra skūra…juk jis supranta,kad jam p…zė gyvenime,jei neišrinks meru. Man,kaip turistinių autobusų vairuotojui,gėda vežioti po miestą (tiksliau jo griuvėsius) mūsų mylimo miesto svečius! Jie nesuprantamomis akimis nesupranta į ką žiūrėti… Dar ir tas senas chrėnas,R.Taraškevičius nori gryžti į šiltą,bet pribezdėtą krėslą

    Reply
  6. Nei šis, nei tas

    Nežinau ar medikai žino apie tokią kūno vietelę, kuri vadinasi „nei šis, nei tas”. Man tie bėgiojimai po partijas prilygsta tai vietelei, kuri vadinasi „Nei šis, nei tas”. O ir pačios partijos pasidarė „Nei šis , nei tas”.Juk nuo to niekas nepasikeitė, kas kaip norės, tas taip balsuos.Gaila , kad paksininkų politikoje neliko, manau jie atsiras prezidento rinkimams .Visi turi pustytis kojas galimai atgimsiančiai partijai, neužsbūkite nei pas konservatorius, nei pas socialdemokratus, po Lietuvą skraidys kukurūznikai ir rinks pasiklydusias aveles. Anatomai- populistai teigia, kad „nei šis, nei tas” yra tas tarpelis tarp dviejų šalinimo angų žmogaus kūne.

    Reply
    • Kalbyšius

      Praktika rodo, kad „nei šis, nei tas” tarpelis tarp dviejų šalinimo angų pasitaiko pas moteriškos lyties atstovus, o pas vyriškos toje vietoje dar „šis tas” kabaliuoja, ir dar, viena anga nenormaliai ištįsusi, taigi anga nevadintina. Anyway, gal ten buvo likusiųjų lyčių sambūris pagal naujausią ES siūlomą kvalifikaciją, tai dar daug kas neaišku, visko gali būti.

  7. Ppp

    Paraudonuoti i senatve rurbut yra standartiskas procesas. Tik labai jau liudnas tas procesas. Gedingas.

    Reply
    • Gal,

      sakau, iš gėdos paraudonuoja senatvėje ? Bet, tikriausiai, ne

  8. Cha cha

    Socdemų vietoje reikėtų „jaunuosius socdemus” išbraukti iš sąrašų už tokį atstumo laikymąsi !

    Reply
  9. Anonimas

    Vakar agrastas liberastas, o šiandien jau raudonžandis bebras, pasakas sekantis herojus.

    Reply
  10. Anonimas

    Nueiti pas raudonuosius? Bet noras būti, o politikas jei ne miesto taryboje, tai kaip ir nėra. Taraškevičius pas soceldemokratus?

    Reply
  11. Anonimas

    Vargšelis spygliukas, nuoširdžiai užjaučiu ?

    Reply
    • Anonimas

      Neivargink pats

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Jono Sąlygos paieškos savivaldybei kainavo 4235 eurus*

Už tai, kad prisikviestų žinomą mediką Joną Sąlygą vadovauti Klaipėdos miesto poliklinikai, savivaldybė sumokėjo 4235 eurus. Tiek mokesčių mokėtojams kainavo UAB ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Savivaldybėje įsisiautėjo cenzoriai*

Negana to, kad kai kurie Klaipėdos savivaldybės tarnautojai skundžiasi, jog yra ujami, persekiojami, žeminami (lietuviškai – mobinguojami), jiems dar uždrausta ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This