Liko savaitė pateikti sporto nuotraukas konkursui

Sportas

Mėgstantieji fotografuoti ir savo albumų lobynuose sukaupusieji įvairių Klaipėdos sporto įvykius atspindinčių nuotraukų turėtų suskubti ieškoti auksinių kadrų, galinčių papildyti penktąją Klaipėdos sporto fotografijų parodą.

Fotografijų atrankos parodai „Klaipėdos sportas 2022“ konkursas eina į pabaigą – siųsti nuotraukas liko mažiau nei savaitė.

Portalo archyvo nuotr.

Organizatoriai – Klaipėdos sportininkų namai-muziejus ir Klaipėdos miesto savivaldybė laukia autorinių jūsų nuotraukų su užfiksuotomis 2022 metų Klaipėdos miesto sporto bendruomenės gyvenimo akimirkomis ar sporto įvykiais (varžybos, treniruotės, renginiai, laisvalaikis).

Konkurso metu numatoma atrinkti iki 40 fotografijų bei rengti kilnojamąsias parodas lankomiausiuose Klaipėdos miesto sporto objektuose.

Parodos partneris UAB „Miesto spauda“ geriausio kadro autoriui įsteigė 150 eurų piniginį prizą. Nugalėtojas bus paskelbtas ir apdovanotas vasario 9 dieną per Klaipėdos sporto apdovanojimų vakarą.

Šio vakaro metu „Švyturio“ arenoje bus pristatyta ir 2022 metų Klaipėdos sporto fotografijų paroda.

2022 metų Klaipėdos sporto kadrą išrinks speciali organizatorių sudaryta komisija.

Nuotraukų organizatoriai laukia iki sausio 23 d., pirmadienio imtinai.

Atrankos konkurse gali dalyvauti tiek fotografijos mėgėjai, tiek profesionalai, pateikę konkurso sąlygas atitinkančią fotografiją. Vienas konkurso dalyvis gali pateikti ne daugiau kaip 5 nuotraukas.

Konkursui pateikiamos tik skaitmeninės nuotraukos JPG formatu, ilgoji kraštinė turi būti ne trumpesnė kaip 1000 pikselių, 300 dpi rezoliucija, atspausdinti darbai nebus priimami.

Nuotraukos gali būti spalvotos ir nespalvotos.

Dalyvio anketa ir nuotraukos turi būti sudėtos į vieną bylą ir pavadinama autoriaus vardu bei pavarde, suarchyvuojami (.zip) ir siunčiami kaip vienas dokumentas. Bylą arba nuorodą į išorinį serverį reikia atsiųsti el. paštu renginiai@klaipedoslam.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Tarpukario kretingiškių sporto pramogos

Nuo senų laikų kretingiškiai suprato, kad sportas – ne tik sveikata, bet ir puikus būdas laisvalaikiui leisti. Mus pasiekusiose tarpukario ...
2024-02-11
Skaityti daugiau

Sportas

Sporto infrastruktūrai Klaipėdos valdžia žada milijonus

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad sporto infrastruktūrai gerinti per ateinančius trejus metus numatoma skirti beveik 5 mln. eurų. Tokios lėšos suplanuotos ...
2024-01-25
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos sportininkus rems kitaip

Klaipėdos savivaldybė perspektyviems sportininkams numato skirti pinigines premijas. Jos pakeis stipendijas, kurios buvo mokamos kas mėnesį. Tokiems pokyčiams ketvirtadienį pritarė ...
2024-01-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This