Artūras Bogdanovas uždraus visą transportą Klaipėdoje*

Spyglys

Spyglys
2023-01-22

Komentarų: 5

Vargšas Spyglys turės kulniuoti pėsčias. Mat, tuo atveju, jei Artūras Bogdanovas bus išrinktas meru, jis vienu iš dešimties pirmųjų darbų Klaipėdai pažadėjo „taršaus transporto atsisakymą.”

Tokius pažadus Spyglys išvydo, apsilankęs Artūro vedamų demokratų prisistatymo vakarėlyje

Kadangi De jure  ir  de facto visos transporto priemonės yra taršios (net elektromobiliai kelia dulkes), narsus būsimas meras uždraus jas visas. Nebevažinės daugiau čia visokie automobiliai, sunkvežimiai, vilkikai…

Ir gyvensime kaip rojuje, vaikščiosime pėsčiomis. Pramonės, gamybos, prekybos irgi neliks, nes nebus kaip medžiagas ir prekes atsigabenti.

Gyvensim sveikai, basi, pliki ir maitinsimės vaisiais bei uogomis nuo 1 000 000 medžių, kuriuos Artūriukas pažadėjo Klaipėdai.

Artūras Bogdanovas. Evaldo Vėgėlės piešinys

Ech, kad jis arba jo komanda dar ir rašyti mokėtų be klaidų…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

5 Comments

  1. Matininkas

    niekas dar miestui tiek žalos neprikūrė kaip ex premjeras S.Skvernelis. Anuomet jis sakė- „išorinis uostas BUS” ( kiniečiams) nepaisant visokių ten, nuomonių. Policajus išsikepė aukštesnės galios uosto bendrą planą, pats asmeniškai savo kabineto ministrus išprievartavo ir daro iš miesto transporto Hubą. Mieste bus tik geležinkeliai ir traukiniai tai kam tas kitoks transportas. Bogdanovas dar klusnus kaimo bernelis ir tai į programą surašė. Gal dar ir pats nesupranta ką, nes jo ir specializacija matuoti ką kiti padarė. Ne kurti. O būti meru tai norisi. Ir akys abiejų panašios -policajiškos.

    Reply
  2. Ja ja

    Pavardė rusiška, tad nėr ko stebetis rašybos klaidomis.

    Reply
  3. Klaipēdietē

    Tokiem kandidatam ,kurie Klaipēdoj vieša transporta masto uždraust ,jei bus išrinkti,teisingai spyglis pastebējo.Dauguma miestelienu tam pritartu ,matyt persidirbo kandidatai .”tik neaišku ,nuo ko”,žinoma ,ne visi,tik kai kurie,nes loginio mastymo nebeliko,jei masto tokias nesamones.Matyt kaip „bonifasijui”,atostogu reikia,kad protas,neprasilenktu su realybē,planuojant nerimtus siūlymus miestelienams.O gal ,tai noras pasipuikuot,ar pakelti savo ,kaip kandidato kartele,bet tai nerimtai skamba ,tokie pamastymai.Tai ne realu,o truputuka prasilenkia su tikra realybe.

    Reply
  4. Nebus iš ko rinktis. Nebus.

    Liūdna, bet bachūras, vardu Artūras, deja, nors jau kandidatuoja, bet dar nežino, kad „tikrųjų” taršos priežasčių Klaipėdoje nebereikia nustatinėti, nes jos jau senokai yra identifikuotos dar 2021 m. tarybos patvirtintame Klaipėdos miesto savivaldybės 2021−2030 metų strateginiame plėtros plane. Ta prasme Artūras nėra prastesnis už likusius pretendentus į merus, kurie taip pat neturi jokių žinių apie miestą, jo problemas. Apie visų, ne tik Atūro, rinkimines „programas” net kalbėti nesinori, nes… kas jas matė, kur jos? Arba – apie ką yra vaitkistų/udovickininkų rinkiminė „programa”? Apie ką ji? Kuom ji pasikeitė nuo praėjusių rinkimų pliurpalų?

    Reply
    • T

      Apgailėtinas diletantas!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This