Šioje Lietuvos dalyje nėra vietos geriems žmonėms!* (3)

Spyglys
Spyglys
2023-01-25

Spyglys, matydamas, kas darosi su bene garsiausiu praėjusių metų Lietuvos jaunavedžiu Dangeru Aleksandrovu, nebegali tylėti. Akivaizdu, kad Vakarų Lietuvoje nebėra vietos tokiems geriems žmonėms.

Juk išėdė niekšai ir pavyduoliai žmogų iš „Gatvių apšvietimo”, o „Neringos vandeniui” leido pavadovauti tik šiek tiek daugiau nei metus. Dabar dar spaudžia geruosius Neringos liberalus, kad juo atsikratytų. Teisingas užuominas Dangeras dabar dėsto veidaknygėje – konkretus politinis susidorojimas!

Visgi Spyglys tikisi, kad Vakarų Lietuvos vardą dar išgelbės Kretinga. Juk Dangeras ant visos Lietuvos išgarsino jos Civilinės metrikacijos skyrių kaip vieną geriausių vietų tuoktuvėms darbo metu. O ir vyriausiuoju šilumininku ten dabar dirba buvęs Seimo narys, geras Dangero bičiulis, ištikimas „Gatvių apšvietimo” tiekėjas. Negi jis turi akmeninę širdį ir nepriglaus bičiulio, nepaguos dūminėje pirtyje?

Na, o jei visgi Vakarų Lietuvoje jau neliko nė lašo žmoniškumo, Spyglys nuoširdžiai siūlo Dangerui pagalvoti apie emigraciją į Pakruojį – juk keliai į jį jau praminti, žmogus čia tikrai vertinamas, net dviejų savivaldos įmonių valdyboms vadovauja. Iš bėdos dar galima arčiau – į Telšius, kurių vandentiekis irgi vertina gerąją patirtį, tiesa ne taip, kad paskirtų valdybos pirmininku. Ne ką mažiau svarbu, kad nėra juk ten nei „Atviro Pakruojo”, nei „Atvirų Telšių” su savo pradažnais žurnaliūgomis.

Pasvarstyk, Dangerai, gerai pasvarstyk. Su meile ir užuojauta. Spyglys.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

Žymos: | | | | | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Šioje Lietuvos dalyje nėra vietos geriems žmonėms!*”: 3

  1. Kretingai parašė:

    Taiklus spyglys kaip ne visada, bet pastebėta taikliai, Klaipėdoje paliko kvapelį, Neringoje krūvelę, liko Kretinga. Bus schemos pratęsimas, kaltų krūva. Smagumėlis. Kretinga nemiegam, laisvas Benderis!!

  2. Nuomonė parašė:

    Aš siūlau maloniąn pramogą- siūlau kartu išsimaudyti pirtyje ir baseine su vienos partijos pretendentu į Klaipėdos merus. Apsinuoginome vos ne iki Ievos ir Adomo kostiumų, sėdime pirtyje, o tiesiai į mus nuo baseino stulpo žiūri kostiumuotas kandidatas į merus. Pasijutome lyg ir nepadoriai, mes čia pusplikiai, o vyras kankinasi ant baseino kolonos, nesimaudo. Tik paskui susigaudėme, kad tai portretas. Baseino savininkai turėtų suprasti, kad čia žmonės ateina pailsėti ir nenori jokios politikos, jokios agitacijos. Tokia reklama yra ne etitiška, ne vietoje ir ne laiku.

  3. Super parašė:

    Taip taikliai. Super.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This