Mokys Kobido veido masažo

Sveikata

Diplomuota kosmetologė, klaipėdietė masažuotoja Jelena Pyškina vasarį ketina surengti Kobido veido masažo mokymus ir taip dalintis sukauptomis žiniomis, praktiniais įgūdžiais su savo kolegomis.

„Kosmetologija, masažai, mitybos analizė yra mano darbo sritys, kurias nuolat tobulinu naujausiomis žiniomis. Labai mėgstu savo darbą, todėl natūralu, kad mano susidomėjimas šia veikla tampa kone gyvenimo būdu ar hobiu. Tam skiriu visą savo laisvą laiką ir daug investuoju. Kasmet stengiuosi sudalyvauti mokymuose, kursuose, kurie leidžia man pritaikyti naujas žinias mano darbe. Pernai dalyvavau Tarptautiniame masažo čempionate Kopenhagoje bei pelniau devintą vietą tarp 34 dalyvių veido masažo kategorijoje, kur pristačiau savo sukurtą masažo derinį“, – pranešime spaudai cituojama J. Pyškina.

Moteris teigia, jog labai didžiuojuosi, kad šiuo metu kelia savo kvalifikaciją pas Kobido guru vadinamą dr. Shogo Mochizuki, kuris 2006 m buvo paskirtas 26-uoju Kobido meistru.

Kobido masažas kilo iš Japonijos, iš kartos į kartą Kobido žinios buvo tobulinamos ir perduodamos iš meistro studentui. XX amžiuje meistras Ito tapo vienu iš 25-os kartos Kobido technikos meistrų. Per visą savo gyvenimą meistras Ito perdavė Kobido žinias tik trims savo mokiniams. Vienas iš jų buvo Shogo Mochizuki. Mochizuki šeima jau daugiau nei 250 metų Japonijoje praktikuoja Rytų Azijos mediciną. 2006 m., prieš pat mirtį, meistras Ito paskyrė Shogo Mochizuki savo įpėdiniu ir 26-uoju Kobido meistru.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Susiviliojusi masažu senolė neteko pinigų

Trečiadienį Klaipėdos policijai pranešta apie neįprastą vagystę. Apie 11 val. į 89-erių moters namus Kauno gatvėje atėjo moteris ir pasiūlė ...
2021-05-20
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nepaisiusieji karantino režimo įkliuvo FNTT

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT), pastarąsias dvi savaites tikrinusi interneto prekeivius, kurie be verslo liudijimų pardavinėjo apsaugos nuo koronaviruso priemones, ...
2020-04-13
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Jūratė Noack: "Gyvenimas gali būti gražus!"

Gyvenimas žavus savo pokyčiais. Kartais jie mus „pagauna” netikėtai ir nepasiruošusius, o kartais patys įjungiame žalią šviesą, leisdami ateiti tam, kas ...
2018-06-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This