Negi Inga abejinga?*

Spyglys

Spyglys
2023-02-13

Komentarų: 11

Spyglys šįkart klausia ne apie pirmąją mūsų miestelio damą, o apie bent jam pačiam vieną gražiausių Klaipėdos savivaldybės moterų – jau kurį laiką Miesto tvarkymo skyriui vadovaujančią Ingą Kubilienę.

Reikalas tas, kad pastaruoju metu iš įvairių draugų signalų apie netvarką sulaukiantis dygliuotasis šį pirmadienį sulaukė ir skambučio iš Klaipėdoje gana neseniai apsigyvenusio bičiulio Gedimino. Pastarasis sakė pakraupęs, kaip gi taip kai kurie miestiečiai kiauliškai elgiasi ir ties Sausio 15-osios bei Rumpiškės gatvės sankryža įkūrė tikrą sąvartyną.

Ne pirmas ir paskutinis kartas, abejingai klausydamasis galvojo Spyglys, kol išgirdo iš bičiulio, jog anas dar prieš savaitę kreipėsi į gražiosios Ingos vadovaujamą skyrių, kad pastarasis sutvarkytų šį sąvartyną. Bet kaupas kaip buvo, taip ir tebėra po šiolei. Negalėjo tuo patikėti Spyglys – pats nulėkė pasižiūrėt. Akurat – iš tiesų abejinga ta mūsų Inga…

Na, bet Spygliuotasis biškį kvailas, viltis jo motina, tad jis vis dar tiki, kad bent jau iki Vasario 16-osios Miesto tvarkymo skyrius prisiruoš ir nusiųs rangovus iškuopti sąvartyną gatvėje, kurios pavadinimas bent jau 2023-aisias, Klaipėdos krašto metais, kaip ir įpareigoja itin atsakingai čia prižiūrėti švarą ir tvarką.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

11 Comments

  1. Čerlis

    Gal ne visad valdininkai kalti juk jie prie kiekvieno nepristovės jei žmogus visiškas kauptukas,nevala,tokiems reikia bauda iknisti solidžią kad kita kart žinotu

    Reply
  2. Bronius

    Anonime, atsibusk! Ne Kubiliene siukslynus tvarkyti turi, kuriuos patys gyventojai- idijotai sukrauna kur pakliuvo! Miestas tikrai keiciasi ir labai sparciai grazeja! Aciu visam Miesto tvarkymo skyriui! Saunuoliai!

    Reply
  3. Artūras

    LABA NAKTIS,KLAIPĖDA NORĖČIAU IŠREIKŠTI DIDELĘ PAGARBĄ,PADĖKĄ,MOTERIMS ,KURIOS TVARKO ,KLAIPĖDOS MISTO APLINKĄ PALAIKO SVARĄ.

    Reply
  4. T

    Miestas šiukšlynuose.

    Reply
  5. Jonas

    Kas tam spygliui yra, negi šakalys subinėj? Bando Ingutei įkąsti, aka turto užvaldytoja buvo geresnė?

    Reply
    • Miško baubas

      Skirk šakalį nuo raudonos vėliavos koto, kurią sovietmečiu ežiui buvo įkišę, kai per mišką bėgo kartu su zuikiu ir kitais gyventojais. Šakalinis kotas dar visai nieko baisaus.

  6. Anonimas

    Nejaugi visi taip apake nuo Kubilienės grožio, kad nebemato jos darbo broko. Laikas atsibusti, nes kur bebasuksi akis vien šiukšlynas, kiemai nevalyti su pernykščiais lapais.
    Šakalienė nors ir nebuvo gražuolė, bet tvarkėsi iš peties, jautėsi tvarka. O dabar savivaldybėje jaučiasi GRAŽUOLIŲ era! Kubilienei patarkit imtis pagaliau darbo ir dirbti juodai, kad matytusi sutvarkytas miestas.

    Reply
    • Anonimas

      Na jau nesakykit, ponia Šakalienė irgi graži buvo, tik daug vyresnė, bet be moteriško žavesio dar ir gebėjimus dirbt tokį darbą turėjo

    • Šakalienė

      tvarkėsi iš peties????

  7. Spygliui

    Morčius?..

    Reply
  8. Toms

    Inga abejinga, nes Saulius nepabudino ??

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This