KRATC įsigijo batų ir sąžinės plovimo aparatą*

Spyglys

Spyglys
2023-02-14

Komentarų: 0

Nepavykus padidinti šiukšlių mokesčio 25 procentais Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) taip nuliūdo, kad iš to liūdesio ėmė ir nusipirko batų plovimo aparatą. Kainavo tas aparatas nei daug, nei mažai – beveik 5 tūkstančius eurų.

Sąvartyno vyriausieji specialistai skundžiasi, kad priartėjus rinkimams labai padaugėjo politinio mėšlo: esą, dėl to batai labai greitai prakiūra – politinė propaganda ir agitacija graužia juos it sieros rūgštis.

Todėl tas naujas batų plovimo aparatas yra išmanus: po rinkimų jis pats persiprogramuos kilniai misijai – padės politikams nusivalyti oponento apspjaudytą nosį bei apsiplauti sąžinę.

Ta proga Spyglys ir Nacionalinis visuomenės sveikatos centras kovo 5-ąją kviečia paminėti pasaulinę Batų higienos dieną.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Darbe - ir zujant po prekybcentrį*

Kovidas, žinia, be skaudžių nelaimių atnešė ir vieną gerą dalyką – išmokė net ir tuos, kuriems internetas buvo reikalingas šierinti ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Spyglys

Bėgdamas nuo kontrolierių Andrius Žukas peržengė kritinę ribą*

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas dreba iš baimės ir kviečiamas vengia ateiti į Kontrolės komitetą pasiaiškinti apie mobinguojamiems savivaldybės ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This