Inga – neabejinga!*

Spyglys

Spyglys
2023-02-15

Komentarų: 9

Spyglys, prieš porą dienų viešai pasvarstęs, kad naujoji Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė gali būti abejinga kai kurių miestiečių skundams dėl kiauliškai besielgiančių kaimynų, trečiadienį nusprendė patikrinti šią savo teoriją.

Ir kaip jis apsidžiaugė, kad vis dėlto klydo. Vasario 16-osios išvakarėse kiaulių pėdsakų Sausio 15-osios gatvėje jau nė kvapo.

Neabejinga ta mūsų Inga, konstatuoja dygliuotasis ir linki, kad kuo mažiau būtų tokių rūpesčių mūsų miestelyje.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

9 Comments

  1. Daiva

    Klaipėdoje labai daug nekultūringų prasčiokų. Kiaulių.

    Reply
    • Arenijus

      Klaipėda apskritai nachalų miestas. Dviračių takais pėsčios bobos vaikšto ir dar bamba, kad su dviračiais kiti važinėja. 90% visos Klp yra bjaurių žmonių. Gėda lietuvai.

    • Anonimas

      Priklauso, koks šalia pėsčiųjų takas. Jei pėsčiųjų takas metro ar pusantro metro pločio, tai tokiame net pora negali vaikščioti ir vienas žmogus neprasilenkia su priešpriešiniu. Dviračių takas padarytas padalinus šaligatvį į dvi dalis, o šalia – važiuojamoji dalis su 4-5 metrų juostomis ir papildomais išvažiavimais posūkiams. Tai ir turim rezultatą, kai pėstieji priešinami su dviratininkais, o daugeliui nedašunta, kame tikrosios problemos šaknys.

  2. GGG

    Tai pažiūrėkime kaip pjaunama žolė…šiukšlės ne šiukšlės dzn, atvarė sumalė viska išlėkė, Baltijos pr. statė šviestuvus…įdomu ką pasakytu jeigu pas vykdytojus, užsakovus taip pastatytu…pilna pvz galima knygą parašyti…

    Reply
  3. Laima

    Taip, deja, Klaipedoje tiesiog neįtikėtina, koks žmonių abejingumas netvarkai…neteko niekur to matyti- ką tai galetų reikšti?…

    Reply
  4. Anonimas

    Thumbnail’e buvo nuotrauka su išmaurota žole, tai galvojau, kad nubaudė tai padarusią kiaulę. Bet, pasirodo, tai nuotrauka po „sutvarkymo“. Mūsų kaime komedijos rašosi pačios.

    Reply
  5. Ups

    Kai buvo Šakalienė, tai oi oi oi kaip baisu, o kai Inga, tai oi kaip jai sunku… 😀
    O rezultatas dabar baisesnis.
    P. S. Išvadas pasidarykit patys per kaž kurį galą ar kaip jums patogiau:P

    Reply
  6. vargas Ingai

    ir koks asilas su sunkvežimiu žolyną išmaurojo? Turim vietoj šiukšlyno tešlyną. Ot tai pasiekimas! Dabar teks Ingai grėblį į rankas paimti, žemę arti akėti, žolytę sėti. Ech, tie nesibaigiantys mergelės vargai…

    Reply
  7. Klaipėdietė

    Bet iš tikro tikri kiaulės tie žmonės . P.Inga juk nesužiūrės visų kiaulių miesto ir nesuvarys į tvartus,kad nekiaulintų toliau. O spyglys šaunuolis,kad padeda paskelbti tokias kiaulias ne tik sausio 15-osios gatvėje,bet visame Klaipėdos mieste.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Sausio 15-osios gatvėje automobilių statyti neuždraus

Klaipėdos savivaldybės Saugaus eismo komisija nepritarė siūlymui, kad siekiant pagerinti matomumą Sausio 15-osios gatvės atkarpoje, tarp Taikos pr. ir Tilžės ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Neteisingai rūšiuojantys atliekas gali sulaukti baudų 

Klaipėdos savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus ir Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro (KRATC) inspektoriai pradėjo aplinkosauginius reidus – tikrinama, ar klaipėdiečiai ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Regionas

Vydmantuose sutvarkytas atliekomis užterštas sklypas

Aplinkos apsaugos departamentas informuoja, kad šiemet vasarį „Tvarkau Lietuvą“ interaktyviajame žemėlapyje gavus pranešimą dėl netinkamo statybinių atliekų laikymo Vydmantuose, Kretingos ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This