Nauja „Man-go“ daina – apie meilę

Kultūra

Po pusantrų metų pertraukos grupė „Man-go“ pristato naują kūrinį. Daina „Neišeiki“, grupės narių manymu, pretenduoja papildyti „auksinę“ hitų kolekciją.

Šiai dainai, kurią sukūrė ilgametis „Man-go“ muzikinis prodiuseris Žilvinas Liulys, ilgai ieškota tinkamiausios formos.

„Aranžuotės autorius – M.A.M.A. metų autorius Paulius Jasiūnas. Iš pradžių atrodė, kad „Neišeiki“ turėtų būti greitesnio tempo kūrinys. Tačiau vėliau vieningai sutarėme, kad ši daina – ne šokiams, prasmingas tekstas, intonacija geriausiai skamba pasirinkus lyrišką ritmą“, – sako grupės narės.

„Man-go“ merginos neslepia, kad šiuo kūriniu išliko ištikimos savo muzikiniam stiliui ir santykių, meilės tematikai, kuriuos atpažįsta ir vertina grupės gerbėjai.

„Tema – ta pati, tačiau pasikeitė mūsų pačių požiūris: šiandien kiekviena iš mūsų supranta meilę kitaip. Tai nebėra tik skraidantys drugeliai pilve, deginanti aistra. Su gyvenimiška patirtimi ir metais kiekvienas suprantame, kad meilė susideda ne tik iš geismo, bet ir iš pagarbos, pasitikėjimo, rūpinimosi vienas kitu, įsiklausymo, švelnumo, dėmesio, pokalbių, bendrų interesų… Sudedamųjų dalių – daug, todėl labai svarbu, kad du žmonės abu suvoktų atsakomybę už savo ir mylimojo jausmus bei jų puoselėjimą“, – sako „Man-go“ narės.

Jų teigimu, tik tokia meilė nepraeina ir nesibaigia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

„Man-go“ pristato naują dainą

„Liūdėkime į sveikatą, nes rudens melancholija turi savo privalumų, – sako grupės „Man-go“ merginos, pristatydamos naują savo kūrinį „Gal kada“. ...
2021-11-19
Skaityti daugiau

Veidai

Į grupę „Man-go" grįžtanti Viktorija Londone įsimylėjo bačatą

Šią savaitę suplanuotiems koncertams su grupe „Man-go“ iš Jungtinės Karalystės grįžusi klaipėdietė Viktorija Perminaitė–Emanuel neslepia atradusi naują meilę. „Lietuvoje pandeminis ...
2021-10-06
Skaityti daugiau

Veidai

Grupės „Man-go” lyderė trečią kartą laukia atskrendančių gandrų

„Šis kūdikis – stebuklas. O stebuklai nevyksta nei suplanuotai, nei organizuotai“, – apie artėjančius motinystės džiaugsmus sako grupės „Man-go“ lyderė ...
2021-10-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This