Pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį

Kriminalai ir nelaimės

Policija pranešė, kad šeštadienį, apie 17 val., Klaipėdoje, Baltijos prospekte, Taikos prospekto link važiavęs automobilis „Honda”, kurį vairavo 31-erių metų vyras, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, antroje juostoje, partrenkė 23-iejų merginą. Ji perduota medikams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

10 Comments

  1. Virginija

    Piestiesiems tik stovėti ir žiūrėti nuolat į raudoną šviesaforą, o kai pagaliau !!! užsidega žalia, nespėju pereiti, jau ant kulnų važiuoja…kažkokie nevispročiai taip padarė ❗TURI BŪTI DVIGUBAI ILGESNIS LAIKAS ŽMOGUI PEREITI, JUK VYRESNIS NEGALI TAIP KAIP JAUNAS BĖGTE PERBĖGTI.

    Reply
  2. Zilvinas

    Kaip vairuotojas, galiu pasakyti – pesciuju teises padare juos „nemirtingais”. Puola po ratais, nes „teisus”.
    Jau ne karta teko matyti – jokio zvalgymosi i sonus – tiesiog zirglioja skersai.. ir nusispjaut kad masina turi stabdymo kelia, yra slidu ar nakti nesimato tamsiai apsirenges „teisuolis”…
    Manau saugaus eismo pamokos padetu. Ypc jei tokia prevencija butu taikoma pestiesiems vietoj baudos. Priverstinai. Sakykim 8 val kursu…

    Reply
  3. Gintas

    Klaipėda – raudonų šviesoforų miestas. Kas 200 m stovi ir lauki kol jie pažaliuos. Pastebiu, kad daug kam trūksta kantrybė ir yra nepaisoma draudžiamo signalo. O tada saugokis!

    Reply
  4. Dovilė

    Klaipėdoje gan dažnai žmonės „nukertami” net pėsčiųjų perėjose. Daug kelių gaidelių labai įžūlūs ir agresyvūs. Pastebėkite, kokiais greičiais jie laksto ir kokio garsumo „bumčikus” mašinose leidžia. Todėl nieko negirdi ir nieko nemato. Zombiai.

    Reply
    • Anonimas

      Kad nera dabar tokių variantų?

  5. Anonimas

    Keli klausimai..kas ejo/vaziavo per raudoną? Visos saugumo priemones vistiek nesaugu?

    Reply
  6. Anonimas

    Save saugoti turi visi, bet atsakomybė visais atvejais tenka vairuotojui, nes tik vairuotojai yra pavojingi ne tik sau, bet ir kitiems eismo dalyviams ir tik vairuotojai laiko egzaminus.

    Reply
    • Petras

      Baik nusisneketi

    • Simas

      Pėstysis pirma turi saugoti save , jau priprato kad vairuotojai juos privalo saugoti . Jeigu einant per perėją negali galvos pakelti ir apsidairyti , o ne telefonę visas sulimdęs būti , ar taip galima elgtis gatvėja ?

  7. Klaipēdietē

    Matyt tas vairuotojas lēkē kaip be galvos ,jei šviesoforo reguliuojamoj sankryžoj partrenkē mergina.Turi žiūrēt tiek važiuojantis ,tiek pēstysis ,o gal mergina išējo į gatve neleistinam šviesoforo signalui.Žmonēs tiek vieni ,tiek kiti turi būt budrus gatvēse,o ne išsiblaške.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Laiku nesumokėjus transporto draudimo įmokos, gali tekti grąžinti dalį draudiko išmokų

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) išnagrinėjo bylą, kurioje buvo sprendžiama dėl draudimo bendrovės teisės reikalauti iš draudėjo grąžinti dalį išmokėtos sumos, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai gelbėjo du nelaimėlius

Klaipėdos regiono ugniagesiai pirmadienį padėjo medikams suteikti pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. Ryte, apie 7.30 val, buvo gautas pranešimas, kad Kretingos ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Avarijoje žuvo jaunas vyras

Policija pranešė, kad trečiadienio popietę, apie 16.40 val., Klaipėdoje, Vilniaus plente, Jakų sankryžos link važiavęs automobilis „Volvo V50“, kurį vairavo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This