Tyrimas: „Lidl“ – geriausią kainos ir kokybės santykį siūlantis prekybos tinklas

Verslas

„Lidl“ prekybos tinklas Lietuvoje išrinktas geriausią kainos ir kokybės santykį siūlančiu prekybos tinklu ir įvertintas pagrindiniu „Best Buy Award“ medaliu. Šį apdovanojimą, remiantis visuomenės nuomonės tyrimu, suteikia tarptautinė nepriklausoma Šveicarijos agentūra „Icertias“. Papildomai „Lidl“ įvertintas šviežių vaisių ir daržovių bei šviežių kepinių kategorijose.

Klaipėdoje šiuo metu veikia 5 „Lidl” parduotuvės. Paskutinioji sausio pabaigoje atidaryta Statybininkų pr. Palmiros Mart nuotr.

Tarptautinio „Best Buy Award“ tyrimo metu apklausos dalyvių buvo prašoma nurodyti, kuris prekybos tinklas jų ar jų artimųjų nuomone siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį. Lietuvoje dauguma respondentų, atsakydami į šį klausimą, įvardijo būtent „Lidl“ prekybos tinklą.

„Lidl Lietuva“ taip pat pelnė dar du „Best Buy Award“ medalius papildomose kategorijose. Dauguma apklausos dalyvių įvardijo „Lidl“ kaip geriausią kainos ir kokybės santykį siūlantį tinklą šviežių vaisių ir daržovių bei šviežių kepinių kategorijose.

„Best Buy Award“ apdovanojimas dar kartą patvirtina, kad klientai vertina mūsų nuolatines pastangas siekiant šio tikslo. Esame dėkingi mūsų pirkėjams už jų paramą ir pasitikėjimą, o mes ir toliau dirbsime ir dėsime visas pastangas tam, kad suteiktume jiems pačius geriausius produktus už pačią priimtiniausią kainą“, – pranešime pažymi „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

„Best Buy Award“ reprezentatyvus nuomonės tyrimas CAWI ir DEEPMA metodu Lietuvoje vykdytas šių metų sausio mėnesį, jame dalyvavo 1200 vyresnių nei 18 m. respondentų. Tyrimas vykdomas kas dvejus metus nuo 2010 metų daugiau nei 20-yje pasaulio rinkų.

Pernai Lietuvoje „Kantar“ tyrimų bendrovės „Lidl Lietuva“ užsakymu atliktas reprezentatyvus tyrimas taip pat parodė, kad gyventojai „Lidl“ sieja būtent su geromis kainomis. Tyrimo duomenimis, teiginius „čia randi geriausias kainas“ ir „čia randi pigiausias sau reikalingų prekių kainas“ prekybos tinklui „Lidl“ priskyrė atitinkamai 56 proc. ir 53 proc. tyrime dalyvavusių gyventojų.

INFORMACIJA

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 68 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Reklama: daržovės

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Lidl“ išlieka tvariausiu prekės ženklu

„Lidl“ penktus metus iš eilės išlieka tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje, rodo „Sustainable Brand Index™️“ – didžiausia nepriklausoma prekių ženklų tvarumo ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Lietuvos jūrų muziejuje sveiksta paskutinė praėjusių metų ruoniukė

„Lidl“ pirkėjų, prisidedančių prie iniciatyvos „Duok ruoniukui penkis“, dėka 52 išgelbėti ruoniukai jau leidžia savo dienas jūroje. Nors dažniausiai sužeisti ...
2024-02-06
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Išgelbėti ir išslaugyti ruoniukai Kalėdas sutiko Baltijos jūroje

Visų „Lidl“ pirkėjų, prisidedančių prie akcijos „Duok ruoniukui penkis“, dėka išgelbėti ir pagydyti ruoniukai Kalėdas sutiko ten, kur jiems ir ...
2023-12-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This