Nustatytas prostitutes galimai apiplėšęs vyras

Kriminalai ir nelaimės

Uostamiesčio teisėsaugos pareigūnai, atliekantys ikiteisminį tyrimą dėl prostitutėms peiliu grasinusio ir jas apiplėšusio vyro, pavyko nustatyti įtariamąjį šiuo nusikaltimu.

Anot prokuratūros pranešimo, 33-iejų vyras vasario 3 dieną, apsimetęs prostitutės paslaugų norinčiu klientu, pateko į moters nuomojamą butą Klaipėdoje ir grasindamas dujų balionėliu bei peiliu pareikalavo atiduoti jam pinigus. Manoma, jog tas pats vyras vasario 9 d. ir 20 d. tokiu pat būdu įsibrovė ir apiplėšė dar dvi intymias paslaugas teikiančias užsienietes. Iš moterų buvo pavogti jų mobilieji telefonai ir grynieji pinigai. Tyrimo duomenimis, padaryta turtinė žala viršija kelis tūkstančius eurų.

Tyrimui vadovaujanti prokurorė kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam. Teismui tenkinus prokurorės prašymą, jam paskirta intensyvi priežiūra 6 mėnesiams, įpareigojant jį dėvėti apykoję.

Tam, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki septynerių metų.

1 Comment

  1. Klaipēdietē

    Gerai padarē kad apiplēšē prostitūes,kadangi policija jų tinkamai nebaudžia,pilietis nubaudē pats.Mažiau prostitučių bus ,tipo policija neįleida į portalus ,nemato kokia veikla verčiasi,nebent nenori matyt .Tie kas turi tvarkyt Klaipēdoj prostitucijos tinkla tikriausiai dirba su rožiniais akiniais.”tipo nieko nematau,nieko nežinau”.Tas prostitutes už dziunzių ant šakų pakabint tegu varnos šiknas lesinēja.Teisēsauga nelabai tvarko,pilietiškas žmogus sutvarkē.ŠAUNUOLIS.Nebausti reikia žmogų už landynēs suradima ,o girti ir premija skirti.Jei taip pilietiški žmonēs atskleistu daugiau narkomanu landynes,prostitučių .jų nebeliktu.Dar karta žmogus vertas pagirimo,nereikia su subine pinigus uždirbinēti,o gal kitaip uždirbti tos plaštakēs nesugeba.ŠAUNUOLIS žmogelis,kad apšvarino jas.Linčo teismas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Už užsienietės išnaudojimą prostitucijai neteks laisvės

Teismas paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį Klaipėdos gyventojui ir čia gyvenančiai Ukrainos pilietei, kaltintiems prekyba žmonėmis ir pelnymosi iš kito asmens prostitucijos. ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Baigtas tyrimas dėl pelnymosi iš ukrainiečių merginų prostitucijos

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai kartu su Klaipėdos apygardos prokurorais baigė ikiteisminį tyrimą dėl prekybos žmonėmis bei pelnymosi iš ...
2023-06-27
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sąvadautoja atsidūrė teisme

Klaipėdos apygardos prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 30-metė klaipėdietė kaltinama pelnymusi iš prostitucijos. Tyrimo duomenimis, Klaipėdoje gyvenanti moteris įkūrė ...
2023-06-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This