Laisvydas Kancius tapo Pasaulio čempionato lyderiu

Sportas

Penktadienį baigėsi Pasaulio ralio reidų čempionato antrasis etapas – „Abu Dhabi Desert Challenge”  lenktynės.

Paskutinį dviejų šimtų kilometrų ilgio greičio ruožą keturračių įskaitoje lenktyniaujantis klaipėdietis Laisvydas Kancius pravažiavo ramiai ir be streso, nes atsilikimas nuo lyderio buvo didelis, o trečioje vietoje važiuojantis sportininkas nuo jo atsilikinėjo labai daug, tad nebebuvo prasmės rizikuoti.

Ramus klaipėdiečio važiavimas baigėsi antrąja vieta lenktynėse. Tačiau po šio etapo Laisvydas Kancius tampo lyderiu Pasaulio čempionato įskaitoje. Dabar jis antroje vietoj esantį Pablo Copetti iš Jungtinių Valstijų, lenkia aštuoniais taškais.

Pasaulio čempionate lieka dar trys etapai. Artimiausias – „Sonora“ ralis Meksikoje – vyks balandžio pabaigoje. Vėliau rugpjūtį sportininkų laukia Argentinos „Desafio Ruta“ lenktynės rugpjūtį, o sezoną pabaigs kaip ir pernai lenktynės Maroke, kurios vyks spalį.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Laisvydas Kancius dalyvaus Dakaro ralyje

Dar visai neseniai dramą paskutiniame Pasaulio čempionato etape Maroke išgyvenęs, bet galiausiai Pasaulio čempiono titulą keturračių įskaitoje iškovojęs Laisvydas Kancius ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Sportas

Laisvydas Kancius laimėjo Sonora ralį

Nepaisant visų negandų, Sonora ralis ir Meksika klaipėdiečiui Laisvydui Kanciui buvo svetingi – laimėtas trečiasis Pasaulio čempionato etapas leido įsitvirtinti ...
2023-04-29
Skaityti daugiau

Sportas

Laisvydas Kancius užtikrintai pirmauja Sonora ralyje

Naktį į penktadienį baigėsi priešpaskutinis Sonora ralio, trečiojo pasaulio ralio reidų čempionato etapo, greičio ruožas. Jo metu sportininkams reikėjo įveikti ...
2023-04-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This