Iš kuklumo nenumirs*

Spyglys

Spyglys
2023-03-08

Komentarų: 75

Atsitokėjęs po vakarykščio šoko, kai nacionalinio transliuotojo eteryje Klaipėdos meru vėl bandantis tapti Arvydas Vaitkus pozicionavo save ruzzijos vėliavos fone, Spyglys nusprendė trečiadienio rytą užsimerkęs paklausyti, ką gi ten visgi šnekėjo abu kandidatai, nes antradienio vakarą jis jau nieko nebegirdėjo.

Kuklia Spyglio nuomone, šio šou metu Audrius Petrošius atrodė tikrai geriau nei iš paruoštuko kai kurias mintis skaitęs Arvydas Vaitkus, bet tik iki to momento, kai šovė pareiškimą: „Šiuo metu esu Seimo narys, tai yra vadovauju valstybei”.

Atsivertė Spyglys mūsų Konstituciją, nes maža ką, gal kas pasikeitė jam nežinant. Nu bet ne, 77-as jos straipsnis vis dar skelbia, kad respublikos prezidentas yra valstybės vadovas, o 55-as straipsnis vis dar liudija, kad Seimą sudaro tautos atstovai, o ne vadovai…

Taip kad Spyglys konstatuoja: nenumirs Audrius iš kuklumo, tikrai nenumirs.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

75 Comments

  1. Žmonės, apsispręskite

    Ilgai kalbėjome: „palaukime, užaugs nauja, jauna karta, išnyks buvę komunistai, buvę sovietinių struktūrų pareigūnai, išnyks senas mąstymas, štai tada Lietuva atsigaus ir eis teisingu demokratijos keliu”. Dabar, kai tik pasirodo jaunas, aktyvus žmogus, norintis dirbti Lietuvai, imame rėkti: „per jaunas, ką jis išmano, neturi patirties, nebalsuosime, duokite patyrusį”. O tie patyrę tai iš praeities, su senu nomenklatūriniu bagažu. Tai ko jūs, žmonės, norite?

    Reply
    • Buvome apsisprendę

      ir kartą su liberaliu Grubliausko komitetu buvo išrinktas į miesto tarybą , deja …Petrošius nusprendė tapti konservatoriumi ir su jų palaiminimu iškeliavo į seimą . Supratau – Petrošiui Klaipėda nerūpėjo ! Paliko ir rinkėjus ir klaipėdiečius . Kodėl dabar turėčiau juo pasitikėti ? Ne. Tegul padirbėja miesto taryboje ” eiliniu ” , o vėliau …gal

    • Pasvarstymai

      Už Petrošių negalima balsuoti dar ir dėl to, kad jį išrinkus teks organizuoti naujus rinkimus į Seimą, nes jis buvo išrinktas vienmandatėje apygardoje. Taigi, dėl pusantriems metams, likusiems iki Seimo kadencijos pabaigos, rinktume naują žmogų, o rinkimai, ypač jei būtų du turai, kainuotų dešimtis ar net šimtus tūkstančių.
      Tai gal apsieikim be tokio „turto” kaip Petrošius.

  2. Kriulis

    Tik už Petrošius. Vaitkus nepasitikiu.

    Reply
    • balsuotojas

      Tai, kad tas jaunas ir gražus – sistemos bebrų palikuonis…

  3. ai

    Kad šiandien Petrošius jaunas kaip buvęs Kauno meras Kupčinskas tuo metu ir geras soumenas kaip iškalbingasis Kupčinskas tas yra didelė tiesa. Tik Kupčinskas mane kad Kauno konservatoriai yra nenugalimi o Petrošius turbūt galvoja kad Klaipėdos nekilnojamo turto vystytojai su juo priešaky bus nenugalimi Klaipėdoje. Klaipėdiečiams užtenka žino kad konservatoriai tai LGBT+ veisliu išradinėtojai iki 72 lyčiu, tai narkotiku platinimo stumikai dėl kaifo kad kaimynas atrodytu durniau ir už tai i snuki galėtu duoti., o apie versliuku ar sukurtu baudžiamu bylų konkurentams dalijimąsi pirtelių aplinkoje nekalbėsime. Ta ir taip miestiečiai supranta. Ka ir supranta ten kur konservatoriai ten chaosas ir betvarkė.

    Reply
    • Virginija

      Konservatoriams nepelnytai priskiriate „Laisvės partijos” nuopelnus.

    • to ai

      Su Šventem ir tave ,vata.

  4. Judas

    Pažiūrėkit į vaitkaus snukį..

    Reply
  5. DON

    Tik ne Petrošius. Seime apskritas nulis. Tik paklusniai rankyte kilnoja. Klaipėdoje kelias duobes pasistengė užlopyti ir link Giruliu kelio ženklą 70 pasistengė paderinti o toliau apskritas nulis. Iš miesto tarybos pabėgo per pazystamus į KRTC vadovus o paskui į seima. Parašius FB po jo postu pastaba tai užblokavo. Taip va spręs problemas. Blokuodamas ir Landsbergio paliepimus vykdys. Košmaras.

    Reply
    • Pritariu

      Sutinku, aš iki šių rinkimų net nežinojau, kad turime tokį Seimo narį.

    • Palaikau A. Petrošius

      O ką tu nuveikei miesto ir šalies labui? Rankytės kilnojimas reiškia, kad yra aktyvus Seimo narys.

      https://www.audriuspetrosius.lt/

      Įdomu, ka tu nuveikei gyvenime?!

      Gal nori pabandyti tapti Seimo nariu, kažin ar pavyks?

  6. Petras

    Neabejotinai tik už jaunąjį Petrošių ! Jis būdamas Klaipėdoje buvo pilietiškas, pastebėdavo įvairias net ir smulkias problemas.Leiskime jam pakeisti miestą.Vaitkus tuo tarpu pradėjo lakstyti po miestą ir baksnoti , bet pastaruosius metus tik uoliai atidirbinėjo remėjams ir uostininkams

    Reply
    • Na kiek galima apie tą jaunas

      Aš nebalsuosiu , nes Petrošiui jau buvo leista ” tvarkyti ” miestą ! Jis kaip liberalusis į MIESTO TARYBĄ BUVO IŠRINKTAS ! PALIKO ! paliko tarybą , klaipėdiečius ir iškeliavo į seimą ! Viskas . Aš juo nepasitikiu . Gali būti ” jaunas , senas , ar …” taškas . Dirbti Klaipėdai kartą NENORĖJO ! O Vaitkus dirbo ramiai ir nuosekliai . Nelakstė dėl ” minkštesnės kėdės ” į seimą .

    • Kkp

      Petrai, ką žinai apie Petrošių apart to, kad jis jaunas? Ka jis Klaipėdai padarė? kai buvo išrinktas į taryba, Ogi nieko apart to to, kad išdavė, apgavo rinkėjus perbėgdamas pas konservu, paliko Klaipėda ir išbėgo į seima, prie geresnio lovio o kai jam apie tai pasakiau, likau užblokuotas kur tik įmanoma, ištrintas iš draugų sarašo, atsimerkit žmonės, man gaila jūsų, kad jūs aklai tikite šituo veikėju, tai tik garbėtroška.

  7. Pastebėjimas

    Visi čia pezate „reikia jauno, energingo miestui….”
    Ką, jis maišus kraus?
    Čia reikia turėti galvą ant pečių ir patirtį.
    Seime buvo apvalus nulis, tai mieste bus kitaip?
    Kaip jam sako seime už ką balsuoti, taip sakys ką daryti mieste.
    Tik ne už konservatorius!

    Reply
    • Anonimas

      ir nuvaldys kaip kucinskas Kauna

  8. Klp

    Klaipėdieti: kvaily, tu skaityk ka rašau, ar tamstai su suvokimu problemos? Aš kalbu apie ankstesnius rinkimus kaip jis pateko i tqryba su Grubliausko komitetu, va tokie lapuhai kaip tamsta ir renka tokius Petrošius….

    Reply
    • Apgailetini.

      Nu ko tu taip čia draskaisi?žmones jau senai viska suprato ir balsuos už ka reikia.Niekas nenori svetimšaliu iš rytu,trašu kontrabandistu..

    • Deja apgailėtinas tamsta pats

      Iki šiol nežinai kas yra sankcijos ? Nežinai kam ? O gal liberkonservatorius Petrošius ką nors gali pakeisti ? ___įtvirtinus nacionalinių sankcijų režimą, jos negalėtų būti taikomos įmonėms, NES DĖL EKONOMINIŲ SANKCIJŲ SPRENDŽIAMA EUROPOS Sąjungos lygiu.!!!!

  9. ???

    Apie naujus valstybės vadovus išgirdau jau antrą kartą, kažkada Graužinienė, berots ginčo su Skverneliu įkarštyje, buvo pareiškusi , kad ji valstybės vadovė. Graužinienei atleistina, bet Audrius mane nuvylė, jis gi politologas. Įdomu, ar čia tik kalbos klaida, ar svaigulys nuo sėkmės/nesėkmės rinkimuose? Apie vadovavimą valstybei jis jau yra nusišnekėjęs ir anksčiau.

    Reply
    • Klp

      Tai, kad jis kaip žiojasi, taip nusišneka, ir meluoja rinkėjams, karta jau buvo Klaipėdos žmonių išrinktas, nebaiges žadėtų darbų pabėgo į seima, ir dar iš Grubliausko komiteto su kuoriuo pateko į taryba, perbėgo pas konservatorių, nesuprantu klaipėdiečių, kaip galima už tokį balsuoti…..

  10. Pamąstymui

    Kada pasirodo koncervai valstybės turtas tai yra visų turtas tam jų turtu..kitų tikslų jie tiesiog neturi

    Reply
  11. No rus

    Visi buvę narkomanai ruskiai bėga nuo buvusių draugų i iš Vilniaus į Klaipėdą, nes čia ruskių konglomeratas. Ir ruskis niekada nabalsuos už konservatorių Petrošių.

    Reply
    • Memel666

      Tai pasirodo tie ruskiai protingesni už „titulinę naciją”!!! Man ką, dėl to prakeikto karo savo gimtosios kalbos atsisakyti, kad Jus naciai būtų parankinti?! Viešumoje aš naudoju valstybinę kalbą, bet namuose aš tai turiu teisę kaip noriu kalbėt!!! Ir nesijaučiu dėl to „vata”!!!

  12. Aga

    Klaipėda ne komunistų. Vatnikai renka Vaitkų.

    Reply
    • Narcizas

      Povas 😀 …
      Susireikšmino iki negalėjimo-valdo valstybę jis :D…
      ???

  13. Arunis

    Už jauną, protingą, iniciatyvų Prtrošių. Ne putinoidams!

    Reply
    • Avelėms

      Arunus, sakyk tiediai ir aiškiai-už spalvius ir pišinius!

    • Klp

      Kiek reikia išgerti, kad už petrošių balsuoti, tai tik postų ir garbės ištroškes apgailėtinas žmogelis, kuris Klaipėda dar labiau paskandins.

  14. T.

    Pažiūrėjus visus debatus, pagal energetiką, Vaitkus kaip koks prie sankryžų gęstantis senas golfukas, o Petrošius kaip naujas pakrautas elektromobilis… Klaipėdai reikia tos jaunatviškos energijos, baikit jūs su tais diedukais, užteko dūduojančio socdemo.

    Reply
    • Klp

      Įsiblaivykit jūs žmonės, agituodami už ta Petrošių balsuoti, jūs pirma pasidomėkite jo istorija, ir normaliam protingam žmogui, praeis noras už šita tik liežuviu malti mokanti, „politika” jam iki normalaus ploitiko kaip iki mėnulio.

    • to Klp

      O kuo Petrošius pačiam nepatinka?

    • Klp rasytojui

      Pasidomejau! Pasidomejau abiem, ypac Petrosiumi… kaip i vienus vartus.

      Tik uz A. Petrosiu !

  15. Janas

    Rinkite pensininkus kurie jau po 33metus sėdi savivaldybėje svarbu,kad ne konservatoriai ir tegul merdi pats perspektyviausias miestas Lietuvoje prie jūros. Vyrui kuriam reikia žaisti su anūkais ruošiasi rūpintis jaunimo ir visų gerove. Gal jau jauniems suteikime galimybė kažką keisti.

    Reply
  16. Susipažinkime

    Lietuvos valdovas Petrošius didysis…

    Reply
  17. Jo

    Susireikšmino Petrošius vadovaudamas valstybei, kaip koks Minedas vadovaudamas pagalbai Ukrainai !

    Reply
  18. Dora

    Petro šių išrinkus meru miestas neturės pirmosios ponios. Konservatorius, auginants nesantuokinius vaikus ir vengiantis įteisinti santuoką, nekelia pasitikėjimo.

    Reply
    • Pagalvojimas

      Jaunumas yra tokia yda, kuri greitai praeina, merui tiesiog reikia galvos, o Vaitkus ją turi. Jaunus dažnai vedžioja ne galvos, o galvutės.

    • Nuomonė

      Kažkas čia ne taip, mačiau nuotrauką su labai simpatišku vaikučiu… Tai nejaugi ten vienišos mamos vaikas? Netikiu, kad Petrošius savo vaikutį laikytų benkarto statusu. O gal tiesiog žmogus nedrįsta nueiti prie altoriaus, nors dabar tų nesantuokinių vaikų šimtai ir ne vaikai čia kalti. Žinoma, meras turėtų rodyti doros pavyzdį, bet juk čia ištaisoma, tikiu, kad jis tik su viena panele vaikų turi, tai gal nereikėtų to paleistuvyste laikyti.

    • Taigi

      Davatkos pletkina pila srutas kiek tik gali

  19. Klp

    Spinui: kai buvo išrinktas į taryba, ten pateko su Grubliausko komitetu, artėjant seimo rinkimam, kai buvo aišku, kad konservai laimės, perbėgo pas juos, ir mane kaip rinkėja jis apgavo, niekada nebūčiau už jį bslsaves jei būčiau žinojes, kad jis taip apgaus savo rinkėjus, o dabar artėja srimo rinkimai, konservam šansų laimėti nėra, tai tas vėl nori gryžti į taryba, kur vėjas pučia, ten visur radi Petrošiu, pliys jo biografija pasidomėkit, koks jo kelias į politika, praeis noras už šį personaža balsuoti.

    Reply
  20. Klp

    Klaipėdos gyventojui: tu bent žinai Petrošiaus istorija, kad taip už jį galvą guldai? O gal čia net pats Petrošius taip pasivadines už save reklamuoja? Nu trqgedija tas Petrošius, viena karta jau apgavo rinkėjus, negi dar norit? Aš kaip suprantu, Petrošius turėtu būti tarybos nariu jei jo neišrinks į mero posta, tai jis turėtu padėti seimo nario mandata ir dirbti taryboj miestui ir žmonėm, spėkite ar jis tai padarys, aišku ,kad ne. Sėdės toliau seime ir nosi krapštys, plius jis pridirbo cirku ir su ligoninėm, tai tikrai bus blogiau nei buvo, atminkitano žodį…..

    Reply
    • Aš

      Tikra tiesa

    • Spinas

      O ką tas Petro šius ir kaip apgavo? Gal kažko nežinome. O gal painiojate su Petraičiu „oxfordu” ar kaip čia?

    • Spinui

      Petrošius ne tik apgavo klaipėdiečius rinkėjus , bet ir aiškiai parodė – nenorą dirbti miesto taryboje ! Petrošius kartą jau buvo išrinktas į miesto tarybą su liberaliu Grubliausko komitetu , išrinktas su liberaliais perbėgo pas konservatorius , o su jų palaiminimu iškeliavo į seimą ! PALIKO DARBĄ MIESTO TARYBOJE ! Apgavo rinkėjus , kurie jį išrinko į miesto tarybą ir klaipėdiečius , nes IŠRINKTAS Į TARYBĄ NENORĖJO DIRBTI KLAIPĖDIEČIAMS ! Ar galiu tokiu kandidatu į merus pasitikėti ? Manau ne . Manau jam reikia tik posto , nes seimo kėdė , per sekančius rinkimus , gali būti patraukta . Labai nepatikima politinė persona .

    • Klaipiedietis

      Klp.Kvaily jis ne į taryba ėjo o į merus,ir neišrinkus į merus jam nereikia sėdėti Klaipedoje.

  21. MArijus

    Petrošius Vadovas valstybės nebent tų, „kurie su plunksnom užpakalyje vaikšto”. Man jis joks ne Vadovas. Nenoriu jo apskritai matyti šiame mieste.

    Reply
    • 77777

      Kieta jo patirtis marsrutkems vadovauti kietas vaikis..

    • Klaipėdietis

      Kas petrošiui davė bilietą į Klaipėdos maršrutkių monopoliją? Be gero patepimo snargliam tokių galimybių neduodama

  22. Lilija

    Žmonės, duokit vairą jauniems, kiek galima gyventi tarybiniais laikais, gal nors senamiestį prikels.

    Reply
    • MArijus

      Davėm – 4 metus pavaldė.
      Kaveckis su rusija prekiavo, Petraitis trugaus dingimo fokusą parodė, Petrauskas žemių fokusą parodė. Ir visa tai per vieną kadenciją. Norite dar 4 metų fokusų? Tuoj ir jus iš namų išvarys nupirkę per fokusus jūsų namus už vieną eurą…

    • Baikit Lilija juokauti

      su tuo sovietmečiu . Klaipėdą 3 kadencijas valdė LIBERALŪS ! Buvo ir jauni ir gražūs ! Kam tos aimanos apie jaunumą ? Smegenų teikia turėti ir norėti , pradžiai nors apsišluoti tą senamiestį . Taigi senamiesčio gyventojų lūpomis kalba liberalkonservatoriški visokie jauni atstovai , kurie nenori jokio triukšmo , nei renginių , net autobusų maršrutus į kitas gatves iškelti 🙂

    • Klp

      Tik ne Petrošiui………

  23. Kuo

    koncervai ir jų samdyti etatiniai skalikai labiau drabstosi purvais(ir baisesnėm substancijom), tuo aiškesnis balsavimo pasirinkimas. Vienas komentatorius klausė -iš kur pas Pet-šių pinigai? Kaip variantas – GALIMAI iš ten pat, iš kur nešė(dėżutėje) savo paskolą Masiulis. Koncervai nusitaikė į Valstybinį Jūrų Uostą, ir toks nepatyręs klapčiukas mero pareigose šiam reikalui įgyvendinti – tinka.

    Reply
  24. Lietuvis.

    Kiek galima purvais taškytis ,manau visi yra pasirinkę už ką balsuoti.

    Reply
  25. Nesvarbu

    Sorry, bet abu kandidatai toli nuo Žmogaus ir nuo piliečių interesų paisymų. Klaipėdai nepasisekė.

    Reply
  26. ziggy

    Mano kuklia nuomone,tai sie abu kandidatai yra visiskas 0 ,kaip ir visi kiti pretendave i Klp merus. Bet cia jau miestelenu problema,kad juos valdyti nori ir net gali bet kas. Apie uosta. Tai ne Gdanskas,Liubekas ar koks nors Treleborgas. Tai tik Pskovas prie juros. Su visomis is to iseinanciomis pasekmemis. Ir nesvarbu,ar tai jums patinka,bet taip yra. Tiesiog atsimerkit

    Reply
    • Viktorija Zitkutė

      Arogancija per kraštus liejasi. Toks savimyla. Vien tik Petrošiaus abrozėliai visame mieste kabėjo. Net nežinau, kas ten iš konservatorių į tarybą ėjo?
      Lietuvos valdovas.

  27. Pala pala

    kurioje vietoje ” valstybės valdytojas ” įžvelgė ” paruoštuką ? 🙂 Liberkonservatoriams dabar užkliuvo ir tartis ? 🙂 Jų kandidato ” grožis ir jaunumas ” neatlaiko pono Vaitkaus kompetencijos ? Kokie menki tie liberpatryjotai ir politikai ir jų rinkėjai .

    Reply
  28. Viskas Logiškai

    Vaitkus drasiai jau pasitiki savo pergale,todel jau tyliai pasako uostas,o gal kada nors ir Klaipeda bus Rusija..

    Reply
    • .....

      Ir aš sakau LR valstybinė įmonė , strateginė įmonė – uostas ! O jums kas ne taip ? Jūs ne Lietuvos pilietis ? Lietuva kovojo dėl išėjimo prie jūros . Išsilavinimas liberalus ” sumokėta – sumokėta ” ?

    • to.....

      Ka rūkai??

  29. Kukas

    Ši jaunoji „konservatorių” karta nebeturi nieko bendro su tom idėjom kurias turėjo jų pirmtakai, kurie sugebėdavo bent jau bendraut be tokios arogancijos ir besipuikavimo kai juos išrinkdavo… Ši palikuonių karta yra užaugusi be vargo ir pilnom kišenėm, o tai reiškia be jokio atsakomybės jausmo prieš bet ką…

    Reply
  30. Kalba

    Bet Vaitkaus lietuvių kalbos tartis, kirčiavimas klaikus. Atrodo, lyg lietuvių kalba jam ne gimtoji.

    Reply
    • MArijus

      Kalbom koncervatoriais prisistatantys su Demokratija ir Krikščionybe nieko bendro neturintys užsiima. Vaitkus dirbti ateina, ne kalbėti!

    • MArijui

      Neberašinėk, tavo minčių tryda gerokai pabodusi.

  31. Komentatorius

    Seimo narys, kuris per dvejus metus nepateikė nė vieno įstatymo… Nė vieno. Ir du kartus pasisakė iš vietos. Yra tik klavišų spaudytojas ir kavos gėrėjas su prižėlusiais ausinukais prie ausų. Povas… Net savo sugyventinės, vaiko mamos nesugeba vesti „konservatorius”. Dar neaišku iš kur pas jį tiek pinigų, kad mašinas keičia kaip kojines ir namą statosi. Paskolų jokių nėra deklaracijoje nurodyta.

    Reply
    • Klaipėdos gyventojas

      Komentatoriui,ir visiems Vaitkaus pakalikams siūlyčiau pasiruošti paruoštukus prieš kalbant,nes visiškai nusišnekat,net gėda klausytis.Nesu jokios partijos narys,bet dabar tikrai balsuosiu už AUDRIŲ PETROŠIŲ.

    • Jooo...

      Lietuvoje įstatymai kaip kojinės. porą mėnesių ir suplyšta, todėl reikia vykdyti įstatymų „gamybos” planą, kitaip jų pritrūks.

    • Karkalaitis ant balto žirgo

      BTC paguglink visu juodi ten sudėti. Ir su kortele iš „nekaltų mergelių” salų banko gali kad ir kasdien mašinas pirkti.

    • Pritariu

      Geriau nepasakysi. Kotedžas prie jūros olandų kepurės iš seimo nario algos? O viso labo maršrutkės vairuotojas ir dar be paskolų

    • :)

      Po peržiūros vienareikšmiai – tik ponas Vaitkus . Menkas dar per menkas ponas Petrošius būti meru .

  32. ....

    Geriau turėti paruoštuką su faktais , o ne ” dirbti liežuviu ” ir atvirai nusikalbant . Meras be ” galvos ” ir tik su ” liežuviu ” . Ne, miestui seniai reikia.mero su ” galva ir gebančio kritiškai mąstyti ” , o tas … tegul ir toliau ” valdo valstybę ” ir balsuoja seime už ” mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimą ” , spalvių vestuves , 72 žmogas , lietuvių kalbos darkymą ….ten tik ” masė kelianti rankas ” , ten mąstyti savo galva , panašu visai nebūtina . Todėl mano nuomone , liberkonservatorius Petrošius negali būti Klaipėdos meru , tiesiog ne jam 🙂

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This