Liberalai nerems Arvydo Vaitkaus

Politika

Valdančiajai koalicijai priklausančio Liberalų sąjūdžio valdyba nusprendė antrajame merų rinkimų ture neremti Arvydo Vaitkaus kandidatūros.

„Priėmėme sprendimą, ko neremti. Neremti Vilniuje Artūro Zuoko ir Klaipėdoje – Arvydo Vaitkaus. Visa kita paliekama skyrių ar atskirų politikų nuožiūrai. Aš, pavyzdžiui, asmeniškai duodu paramą Audriui Petrošiui Klaipėdoje“, – ketvirtadienį BNS sakė Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Liberalų sąjūdžio kandidatu į Klaipėdos merus buvęs Saulius Budinas ir šio skyriaus pirmininkas Edmundas Kvederis sekmadienio naktį buvo tarp pirmųjų, sveikinusiųjų A. Vaitkų su patekimu į antrąjį turą.

21 Comments

  1. Klaipėda

    Liberalai tegul save pasiremia. Gyventojai rinks Vaitkų

    Reply
  2. Ne liberali

    Jei Petrošius,.neduokdiev, Klaipėdoje…rasis dar daugiau liberkonsev dovanojamų čiūdų visoje Lietuvoje. Ko ir siekia liberalų tėvas su sūnum ir posūniais

    Reply
    • klaipėdietis

      Labai jau šiose rašliavose trolių kvapo… Labai jau daug pykčio ir netiesos. Kita vertus labai jau rašliavos panašios į rašistinės valstybės propogandos metodus – skelbti blogį, nebūtą blogį apie opoziciją. Tikėtina, kad politinio, gal ir moralinių vertybių stoka, neleidžia jiems oriai konkuruoti ir siekti rezultatų.
      Purvais drabstėsi ir pirmųjų rinkimų kandidatai, blogybių kandidatuose įkyriai ieško ir dabartiniuose rinkimuose. Tik matant gėrį priekyje, tik dirbant švariai, be jokių nusistovėjusių ir įsisenėjusių pažįstamų rato tradicijų galima pakeisti Klaipėdą.
      Todėl ir rinksiuosi naujus, jaunus veidus ir naują komandą.

    • Anonimas

      Tik neapsigauk, mielas naivus klaipėdieti, už tų jaunų veidų juk gali slėptis nuo itin dažno viskio vartojimo šiek tiek papurtę, seniai labai gerai iš laikraščių visiems pažįstami, snukeliai beveik 30 metų tupintys savivaldybėje, kurie toliau stums savo interesus 🙂

  3. Vlabas

    Klaipėdoi narkomanų nereike,tik Vaitkus ne Petrošius

    Reply
    • Vlabui-beraščiui

      Gydykis,matyt,kad vartoji…kuo pats kvepi,tuo ir kitus tepi.Tik Už Petrošių,nereikia mums uosto oligarchų rėmėjų.

  4. LIBERASTAI REMS KĄ GERIAUSIAI MOKA

    Tai transhendr pedapiliją narkotikų savoms reikmėms ir vaikučiams mažomis dozėmis-saldainukais. Dar masiulewskio neužmirškite skutimosi peliukai ir rūbais iš humanos paremti. Vaikšto apšepęs, žmones gązdina.

    Reply
  5. rinkėjas

    Kuo toliau nuo liberalų, jų vaivorykštinių spalvų, vienalyčių santuokų, brendžio dėžučių, gentvilų ir čmilyčių su gimdytojų „puikia” praeitim. Mums reikia padoraus, gabaus, žinančio Klaipėdos miesto visas bėdas ir trūkumus. Tik už gerb. A. Vaitkų.

    Reply
  6. Didysis rėmėjas

    Kam įdomu, ką remia Ženia? Didysis intrigantas. Kas tinka Vilniuje, nelabai tinka čia. O vietos liberalai ir be Gentvilo nuspręs.

    Reply
  7. Kęstutis

    Aš galvoju kad konservatoriai ir taip bėdu prniėko kgero idarė nuskriaudė jaunus ukininkus oiš ju kažko tikėtos

    Reply
  8. Didelis

    gėris būtų, jei Petrošius mero kėdę laimėtų ir tada neišvengiamai priglaustų visą Petraičių šeimynėlę -„verslo subtilumo žinovę” . Po kitų metų seimo rinkimų STT, FNTT be jokio prakaito vienoje vietoje visus urmu galėtų susemti.

    Reply
  9. Puiku ,

    Vaitkaus nerems politinės korupcijos byloje dalyvavusi partija , o rems Petrošių ? Net ne juokinga , liberale Gentvilai . Linkiu sėkmės Vaitkui . Jus rems atsakingi rinkėjai ir politinės partijos .

    Reply
    • Viktorija

      Kažkaip turiu nuojautą, kad jeigu kas nenusiseks pas konservatorius, tai petrošius pas liberalus nulėks. Palaikymą gavo iš liberalų. Ai, bet čia Klaipėdoje liberalų vistiek nesuvaldo.

  10. Panašu

    kad budintojas budinas skverbsis kaip spermatozoidas bet kur, kad tik jam leistų milijoninius projektus „pagloboti” ar nors po jų lašinių nešiojimo ant pirštų kažkas liktų. Liberalų frakcija pačiulps barankos skylę ir išsivaikščios pas kitus kaip ne kartą buvo. Senelis Gentvilas iš Vilniaus televizorių toliau seks pasakas vaikučiams. Atspėk mįslę, budinai- kodėl Simonas Melnragėje namą pasistatė?

    Reply
  11. Tegul dar Vaitkaus neremia

    ir laisvieji , tada ” valstybės valdytojas ” Petrošius galės ir toliau feisbuke merauti 🙂

    Reply
    • Nakas

      Etatinis komentatorius po visur tas pacias sapaliones peza.

  12. Taip taip :)

    ” gėralo dėžutės ” riteriai rems liberkonservatorių Petrošių 🙂 Geresnės antireklamos jam ir nesugalvosi 🙂 Ačiū. Balsuosiu už Vaitkų .

    Reply
    • Nuolanki rinkeja.

      As irgi balsuosiu uz Vaitku.

  13. Va taip

    Šaunu. Na ir ką dabar darys S.Budino chebrytė?

    Reply
    • John

      sakys eikite jūs liberalai iš Vilniaus ten kur rusų karo laivą pasiuntė – palaikysime ką norime

    • Tikriausiai

      Matyt glausis prie Petrošiaus, jei laimės šis mero rinkimus. Bet nepakaks konservatoriams balsų vis viena daugumai net ir prijungus tris neosocdemus..tai labai galima versija bus, kad konservatoriai bursis koalicijon su kokiu Žemaitaičiu. Nes politikai vertybes labai greitai pamiršta 🙂 Galvokit, už ką balsuojat. Arba bus stabili taryba su meru Vaitkum, kuris gaus šansą pasirodyt, ar iš tiesų yra toks geras vadovas. Arba Petrošius bus mažumos meras su 7 balsais taryboje, kuri gali blokuoti jo sprendimus, net tokius kaip miesto biudžetas… arba jungsis su tais, kuriuos dabar taip kritikuoja, su visokiom fantazijomis apie Ruzzijos vėliavom, baltarusiškas trąšas ir ne tik 🙂

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This