Liberalai – jau prie lovio*

Spyglys

Spyglys
2023-03-10

Komentarų: 33

Spyglys užfiksavo Klaipėdos liberalų vadą Saulių Budiną ir ir jo dvasios motiną Aliną Velykienę ištiktus moralinio orgazmo prie pietų stalo su savo kumyru Arvydu Vaitkumi.

Su tokiomis šypsenomis galima toli ir giliai į vieną vietą nueiti: net Arvydui, matosi, neramu… Nors su 20 proc. nuolaida galima ir paišlaidauti.

O kažkoks Ženia Gentvilas iš Vilniaus dar kliedi, kad liberalai rinkimų II ture Vaitkaus nerems. Naivuolis.

Spyglio moralas: kad ir kas ką Vilniuj besakytų, Klaipėdos liberalai vis tiek į lovį ropščiasi.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

33 Comments

  1. Nezabitauskas

    Kaip pasakytų Sanča Pansa, ridikas už ropę ne saldesnis. Tinka ir kita jo patarlė: ar tu akmeniu trenksi per ąsotį, ar ąsočiu per akmenį, vis tiek nukentės ąsotis. Ąsotis – tai eilinį kartą apmulkinti klaipėdiečiai rinkėjai. Tie, kurie laiko vadeles, iš jūsų peštynių komentaruose tik juokiasi. Ar Vaitkus, ar Petrošius – abu jie sėdi tų vadeliotojų kišenėje. Čia – kaip su farmacininkų reklama. Ar pastebėjote, kad jie reklamuoja vaistus, o ne vaistines? Taigi, jiems visiškai tas pats, kuriame iš konkurenciją vaizduojančių „tinklų” jūs pirksite vaistą – pelnas teks vienai ir tai pačiai draugų grupei.

    Reply
  2. Balsuokime

    Tik už p. Vaitkų, tegul sėdi prie stalo nors su pačiu velniu, svarbu, kad nelaimėtų koncervai. Kad Klaipėdos miestas pasieks ir pramuš dugną buvo aišku nuo 2008 metų, bet niekas nenori prisiminti koncervatorių niekingų darbų, o Petrošius tik statytinis, o vadovaus prižiūrimi senojo patriarcho , jaunojo anūko bendrapartiečiai. Petrošiui Klaipėda ir jos gyventojai nereikalingi, reikalinga mero kėdė.

    Reply
  3. Komentaras

    Spyglys tapo labai tendencingas politiniu atžvilgiu , su kurio rašymais tampa ir pati Atvira Klaipėda tendencinga. Tai už ką siūlote balsuoti Artūrai, gal suorientuokite nesislapstydamas…?
    Tikėtina, kad Šulcas nupirko dalį „Atvira Klaipėda” akcijų ?

    Reply
  4. Neapsisprendes rinkėjas

    Atėjo du blogiai. Paskutini karta balsavau už Grubliauska, kad nepapultu Vaitkus. Su šiuo straipsniu ir vėliavos straipsniu pasidarė aišku kuris yra didesnis blogis. Nu ir nx tuos konservus

    Reply
    • chi...chi

      Domai,tu kažkoks neapsisprendes rinkejas,neatskiri net konservatoriaus nuo karbauskio…

  5. Domas

    Nesvarbu koks tas vaitkus , eisiu balsuoti prieš petrošiaus partija, iš šono matosi iškart nešvarūs straipsniai su antraštėmis

    Reply
  6. Judas

    Pažiūrėkit į vaitkaus snukį..

    Reply
    • Energija sugrįžta

      O jūsų snukis visiškas šnipas? Neniekinkit kitų, tai daro tik visiški niekšai.

    • Nuolanki rinkeja.

      Gal pirma pasiziurek i savaja morda.tada juokis is kito.as uz Vaitku!!!

  7. ?

    Nežinau ar teisybė, bet sako kad Vaitkus giminaitis su Karbauskiu, kažin ar reikia Karbauskio Klaipėdoj??

    Reply
    • Nuomonė

      O JEI AŠ SUGALVOSIU, KAD VAITKUS GIMINAITIS SU POPIEŽIOUMI, AR MANOTE, KAD PATIKĖS? Manau, kad žmonės pasirinks teisingai, miestui reikia gyventi ir vystytis…O ne paistalus dalinti ir juokinti mąstančius žmones.

  8. Petras

    O Velykienės tai niekas nepasiges… seniai laikas buvo trauktis…bet niekas nežino, ką rezga

    Reply
    • Nepasiges velykienies niekas

      Ką rezga? Metė liberalus ir eina su Vaitkum. Nenustebsiu jeigu eis į seimą su juo

  9. Petras

    Veltui Vaitkus matuojai, tikėkimės neteks jam merauti.Teks vėl konsultuoti baltarusiškų trąšų vežėjus.

    Reply
    • Be vilties

      Petriukui linkiu susikišt sau į gerą vietą sušvinkusį konservą- kitą petriuką (petrušką).

  10. Aha

    O tai senoliui Šulcui prisidengusiam matyt spygliuotu kailiuku, net rankos ėmė drebėt iš pavydo „ir ir” 🙂 didžiausias Saulius ir Alinos nuopelnas – politikoje nebėra šios žmogystos, spjaudydamas tulžimi Atviroj Klaipėdoj, daro mažiau žalos. Žmonės, paaukokite Atvirai Klaipėdai, nes Martynas neturi lėšų mokėti atlyginimus normaliems žurnalistams ir vargsta su tokiais pagiežingais 🙁

    Reply
    • To Aha

      Tai tu ir paaukok. Taigi skaitai.

  11. Algis

    Kaip velykiene tenai issilaiko.Kiek posedziu praleidzia.Aisku dabar uz vaitku nebalsuosiu.Maniau,kad sita nebedirba

    Reply
  12. Anonimas

    Tai kad cia sena foto

    Reply
  13. Alina Velykienė

    Gerbiamas “Spygly” ir “Atviros Klaipėdos” komanda,
    Ačiū už parodytą dėmesį ? Bet ne kartą esu minėjusi ir jau puikiai žinote, kad pasitraukiu iš politikos, į miesto tarybą nekandidatavau ir nuo šiol 100% dirbsiu savo versle.
    Šiandien taip pat pateikiau prašymą nutraukti savo narystę Liberalų sąjūdžio frakcijoje. Todėl politikoje manes nebebus jokia forma.
    Kaip klaipėdietė, buvau ir lieku neabejinga miesto esamai būklei ir ateičiai, o pietūs su kandidatu, kurių net neslapsčiau, nėra kriminalas.
    Malonu, kad vertinate mano fotografijos gebėjimus, nuotrauką retrospektyviai dovanoju, tik bent autorystę galėtumėte nurodyti ?
    Šio įrašo proga kviečiu visus į rinkimus – gėda, kad nuolat esame pasyviausiai balsuojantis Lietuvos miestas. Pakeiskime tai!

    Reply
    • paatikslinimas

      Atsiprašau iš partijos pasitraukiau, iš frakcijos su kadencijos pabaiga.

  14. Tartis

    gali visi, kas su kuo nori, bet viskas priklausys nuo rinkėjų.Aišku, kad laimės Vaitkus.

    Reply
    • orakului

      Vaitkui turbūt neaišku, kaip čia tau dabar taip jau aišku?

  15. Apgailetini.

    R.Ačo hebra..?

    Reply
  16. taip taip

    Prisiminkite kas buvo 2018 metais prieš ir po praeitų rinkimų visi teisuoliai ir tu Artūrai Šulcai.
    Grubliauskas ir jo komanda ( Šulcas, Simonavičiūtė, Taraškevičius, Cesiulis, Raugelė ) nepatvirtino Sauliaus Budino ataskaitos savivaldybėje padedant konservatorių balsams.
    Po savaitės Grubliauskas, Šulcas, Simonavičiūtė, Taraškevičius, Cesiulis, Raugelė, Razbadauskas ir kiti tada Grubliausko komandos nariai su konservatorių pagalba pareiškė nepasitikėjimą Budinu likus dienai iki kadencijos pabaigos.
    Po rinkimų keturi liberalai laukė Grubliausko komandos kvietimo. Būtų 8 plius 4- 12 narių. Bet tie susimetė su Konservatoriais ir prisijungė porą atskilusių Puteikienės grupės narių.
    Tai taip buvo. O dabar liberalai jungiasi prie Vaitkaus „liberalų” (Taraškevičius, Raugelė, dar Makūnas, Mataitis buvo sąraše)

    Reply
    • Baisu

      Ir vėl Klaipėdos rotušėje rinksis seni bebrai. Vargšė Klaipėdėlė. Vėl Budinas, Makūnas, Taraškevičius. Tuoj Simonavičiutę prisikvies, žiūrėk dar kokią Špučienę ir toliau grims Klaipėda į pražūtį.

  17. Rms

    Prie šio stalo dudoriaus dar trūksta. Planas „A” neišdegė. Vaitkaus komitetas , liberalai ir socdemai nesurinko planuoto mandatų skaičiaus daugumai užsitikrinti. Taip sena hebra būtų toliau valdžiusi miestą, tik kad viršelis kitas. Dabar kažką reikės pažadėti žemaitaičiui arba konservams.

    Reply
    • Sena hebra

      O ką čia kam nors žadėti? Nauja sudėtis galės laisvalaikiu rengti aukšto lygio sueigas rimtose viešo maitinimo įstaigose su alumi, dūdų muzika ir netgi masažais, juk specialistų turės visokių. Tokiu būdu užganėdintų žemaitininkus ir kt., be jokių pažadų.

  18. Hasts

    Visada buvau uz liberalus, bet yz tokiussu ruzzisku Vaitkumi, atsipeikėkit, ae visai gakveles susimaišė, tik tam, kad likti valdžioje????

    Reply
  19. Tai gi

    Susitars nesusitars, bet vis vien su kažkuo reiks susitarti…

    Reply
  20. Klaipėdietis

    Po to, kai 1992 metais Jūros šventės metu, prieš rudenį vyksiančius Seimo rinkimus, Teatro aikštėje išgirdau šalia stovinčių Ženkos ir saugumiečių vado Jurgio Jurgelio pokalbį, niekada nebalsuoju už liberalus ir visiems mano pažįstamiems patariu to nedaryti.

    Reply
  21. Koko

    Kad Budinas yra eilinių eilinis narys, ne vadas

    Reply
  22. Vikkis

    Ženka jaučiu vis iš partijos į visas 4 puses. Nupušėlis Ženia yra, rūkyti jam reikia mažiau. O iš esmės-pinigai nekvepia.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This