Prezidentas: „Kviečiu visus pasitikėti savo jėgomis ir tikėti ateitimi”

Politika

„Mieli Lietuvos žmonės, su Nepriklausomybės atkūrimo diena Jus visus!

Kiekviena Kovo 11-oji – tai šventė, kuri nuteikia pakiliai. Kasmet ji primena mums, kas esame ir ką galime nuveikti bendromis pastangomis.

Portalo archyvo nuotr.

Prieš 33 metus garsiai ir aiškiai paskelbėme, kad mūsų likimas – gyventi nepriklausomai. Pasiryžę patys kurti savo gerovę, pirmieji ištrūkome iš tautų kalėjimo – ir šią teisę apgynėme, kai į ją buvo pasikėsinta.

Iki šiol tvirtai žengiame laisvės keliu, bendromis jėgomis kurdami svajonių Lietuvą. Sulig kiekvienu žingsniu skleidžiame vis daugiau šviesos ir tiesos. Skubėdami į pagalbą kitiems, plečiame savo galimybes.

Ir šiandien, kai važiuoju per Lietuvą, kiekviename jos kampelyje matau žmones, kurie daug ir sunkiai dirba, kad mūsų šalis būtų dar šviesesnė, gražesnė bei stipresnė.

Todėl šią Kovo 11-ąją kviečiu visus pasitikėti savo jėgomis ir tikėti ateitimi. Kartu siekime, kad Lietuvoje gyventi būtų saugiau ir geriau, ir kad čia šaknis įleidusi laisvė atlaikytų visus laiko išbandymus!” – su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena gyventojus sveikina iš Klaipėdos kilęs šalies prezidentas Gitanas Nausėda.

1 Comment

  1. Studentas

    Žiūrėjau šventinį minėjimą, įstrigo valstybės nepriklausomybės stipendininko, daktaro Viliaus Bartninko kalba. Įdomu ką iš jos įsimins salėje sėdėję ir stebėję. Ar jiems artimos Dirgėlos ir Beresnevičiaus mintys? Pagalvojau, jeigu žurnalistams labiau rūpėtu politikus egzaminuoti, kas parašyta LR konstitucijos bent jau priambulėje, o ne kam priklauso Krymas, gal išties padidėtu pasitikėjimas valdžia ir švęstume kovo 11- ąją kaip velykas, nereikėtu per Lietuvos atgimimą lenkti nugarų „Maximom” ir… Su švente gerbiamieji. :):)

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

G. Kniukšta traukiasi iš prezidento rinkimų: reikiamo parašų skaičiaus nesurinko dar du kandidatai (atnaujinta)

Respublikos Prezidento rinkimuose kandidatuojantis Gintautas Kniukšta ketvirtadienį pristatė rinkėjų parašų lapus Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) ir užbaigė parašų rinkimą. VRK  ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Kovo 11-oji - su didžiule vėliava

34-osioms nepriklausomybės atkūrimo metinėms skirtus renginius pirmadienį vainikavo klaipėdiečių eitynės nuo Lietuvininkų aikštės iki Teatro aikštės, nešant simbolinę miesto vėliavą. ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Verslas

Apdovanojo KKT ir uosto vadovą

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija (LPPARA) ketvirtadienį Vilniuje įteikė kasmetinius „Lietuvos eksporto prizo“, „Lietuvos metų verslininkės-vadovės“ ir „Darbo ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This