Okinaviečiai parsivežė 48 medalius

Sportas

49 sporto klubo „Okinava” nariai, dalyvavę savaitgalį vykusiame Lietuvos kiokušin karatė čempionate (kova su šešėliu, U10 – U20 amžiaus grupėms), iškovojo net 48 medalius.

Bendroje komandinėje įskaitoje pagal iškovotų medalių skaičių pkinaviečiai liko antri tarp visų Lietuvos klubų.

Nugalėtojais asmeninėse kata rungtyse tapo Nikas Kvasys, Dominykas Jucys, Gediminas Saveika , Gintautas Saveika, Illia Piekhotin, Jonas Beržinis, Jonas Katkevičius, Kajus Loda, Nojus Bundulas ir Nojus Trukšanovas. Sidabrą iškovojo Adomas Rukšnaitis , Armandas Čižauskas, Arsenij Djakov , Danielė Sadauskytė , Elvina Barsteigaitė , Goda Ruokytė, Mantas Mauricas, Martynas Kulikov , Orestas Purys, Urtė Jonauskaitė. Bronza pasipuošė Tautvydas Rutė, Ainoras Mikolaitis , Augustas Kazanavičius, Deividas Chepukas, Emilė Dirgėlaitė, Gustas Loda , Henrikas Toleikis , Juras Lelys , Justas Kucinas , Kajus Malinen, Kajus Žvaginis, Paulius Zibalis, Rasa Šeškauskaitė , Sofija Lučinskaitė, Urtė Eigirdaitė, Urtė Kaniavaitė, Vakaris Vitkus, Viltė Valančauskaitė.

Taip pat varžybose vyko ir komandinės kata demonstravimo rungtys, kuriose akcentuojamas ne tik aukštas technikos demonstravimo lygis, bet ir sinchronas tarp komandos dalyvių. Komandinėse kata rungtyse čempionais tapo: Nojus Grikštas , Jonas Katkevičius ir Sofija Lučinskaitė; Gediminas Saveika, Vakaris Vitkus ir Dominykas Jucys; Ainoras Mikolaitis , Augustas Kazanavičius ir Jonas Beržinis; Armandas Čižauskas , Elvina Barsteigaitė ir Urtė Kaniavaitė; Herkus Zibalis, Paulius Zibalis ir Arsenij Djakov; Nikas Kvasys, Tautvydas Rutė ir Kajus Malinen. Vicečempionais komandinėse kata rungtyse tapo Rasa Šeškauskaitė, Emilijus Stoncelis ir Nojus Trukšanovas; Mark Gaiduk , Adomas Rukšnaitis ir Martynas Kulikov. Bronzą komandinėse kata rungtyse iškovojo: Gintautas Saveika, Orestas Purys ir Juras Lelys; Urtė Jonauskaitė, Urtė Eigirdaitė ir Livija Jurėnaitė.

Varžybų metu „Okinavos” auklėtiniai užsitikrino 4 kelialapius į Europos U-16 ir U-18 čempionatą, kuris vyks birželio 24 dieną Vengrijoje. Juos iškovojo pirmų vietų laimėtojai Nikas Kvasys ir Nojus Trukšanovas (asmeninėse kata rungtyse) bei komandinėse kata rungtyse: Nikas Kvasys, Tautvydas Rutė, Kajus Malinen (U18) ir Paulius Zibalis, Herkus Zibalis, Arsenij Djakov (U-16). Kiti pretendentai į šį čempionatą bus atrinkti vėliau.

„Okinavos” prezidentė ir mokytoja Diana Mačiūtė kartu su savo auklėtiniais – Rima Lisinskaite ir Matu Sasnausku – šiuo metu intensyviai ruošiasi Europos kiokušin karatė čempionatui, kuris vyks balandžio 1-ą dieną Švedijoje. Šiame turnyre kovos apie 200 geriausių Europos sportininkų iš 20 valstybių. Diana Mačiūtė ir Matas Sasnauskas atstovaus Lietuvą asmeninėse kata (kova su šešėliu) rungtyse ir bendroje komandoje su Rima Lisinskaite komandinėje kata rungtyje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Okinaviečiai iškovojo 16 medalių

Kėdainiuose vykusiame Lietuvos čempionate 660 jaunųjų dalyvių iš 38 šalies kyokushin karate klubų siekė nugalėtojų titulų. Norint tapti nugalėtoju teko ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Jaunieji okinaviečiai džiaugiasi medalių gausa

Sekmadienį Kėdainių arenoje įvyko Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas. Jame technikos demonstravimo įgūdžius rodė daugiau  kaip š 350 karatekų ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Sportas

Okinaviečiai vėl pasipuošė medaliais

Kaune vykusiame daugiau kaip 900 dalyvių sulaukusiame paramos turnyre „Let’s Join the Fight Together” Klaipėdos sporto klubo „Okinava“ auklėtiniai savo ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This