A. Vaitkui – R. Žemaitaičio ir L. Girskienės parama

Politika

Per plauką nuo patekimo į antrąjį Klaipėdos mero rikimų turtą likęs Remigijus Žemaitaitis antradienį savo profilyje socialiniame tinkle „Facebook” paragino klaipėdiečius kovo 19-ąją balsuoti už Arvydą Vaitkų, kuris susigrums su konservatoriumi Audriumi Petrošiumi.

„Seniai pažįstu Arvydą Vaitkų. Tai žmogus, kuris moka ir gali sutelkti visus bendram darbui. Jis gali suvienyti klaipėdiečius, kad Klaipėdą paverstume gražiausiu miestu Baltijos pakrantėje”, – dėsto jis.

A. Vaitkų taip pat parėmė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatė mero rinkimuose Ligita Girskienė, pirmajame ture surinkusi 10,93 proc. balsų ir likusi ketvirta.

„Mes remsime Arvydą Vaitkų, jų komanda mums daugiau žinoma yra, mes su konservatoriais nelabai turime bendrų taškų“, – BNS sakė L. Girskienė.

Tuo metu valdančiajai centrinės valdžios koalicijai priklausančio Liberalų sąjūdžio valdyba praėjusią savaitė nusprendė antrajame merų rinkimų ture neremti A. Vaitkaus kandidatūros.

„Priėmėme sprendimą, ko neremti. Neremti Vilniuje Artūro Zuoko ir Klaipėdoje – Arvydo Vaitkaus. Visa kita paliekama skyrių ar atskirų politikų nuožiūrai. Aš, pavyzdžiui, asmeniškai duodu paramą Audriui Petrošiui Klaipėdoje“, – BNS tada sakė Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

„Atviros Klaipėdos” duomenimis, tokia centro pozicija papiktino kai kuriuos vietinius liberalus ir jie vis tiek svarsto galimybę po rinkimų dalyvauti galimoje koalicijoje su A. Vaitkaus rinkimų komitetu.

28 Comments

  1. Romualdas

    Ar gali.ma politiku vadinti ąsmenį kuris per pirmus kelis politikoje buvimo metus pakeitė bent tris partijas.Nieko nenuveikė taryboje į seimą,nieko nenuveikė seime į merus .Iokia pradžia nieko gero nežada.Geras žmogus ne profesija.Neverta klaipėdai eksperimentuoti su geltonsnapiu.Užtenka vienos superministrės.

    Reply
  2. Vytas

    Nėra nė vieno sąžiningaus žmogaus visi žiūri tik sau naudos!!! Gobšumas gadina žmonės

    Reply
  3. Rimantas

    Smagu, kad buvę konkurentai sugeba garbingai pralaimėti ir sujungti jėgas kovoti už Klaipėdą, už Klaipėdiečius.
    Gėda komunistų ir klaipėdiečio Gentvilo partijoms, nebalsuos. Rusų pažiūrų – jei ne mums – tada niekam. ?

    Reply
  4. Tomas

    Iš Žemaitačio ir Girskienės daugiau nieko ir nesitikėjau, šliejasi prie šiltos vietelės. Tikiuosi, žmonės biški atsipeikės ir supras, kad vienas myli pinigus, o kitas Klaipėdą. Už Petrošių!

    Reply
    • Petrošiui

      Ne ! O kokių sąlyčio , politinio sąlyčio taškų su konservatoriais turi LVŽS ar TT ? Gal už mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimą balsavo ? Ar už 72 žmogas ? O gal už lietuvių klb išdarkymą ? Konservatorius Petrošius balsavo , todėl aš už jį nebalsuosiu .

    • *****

      Taip , taip konservatorius Petrošius myli Klaipėdą ? Tik kodėl pirmą kartą išrinktas į miesto tarybą nenorėjo joje dirbti ? Iškeliavo į seimą ! O ir dabar taryboje dirbti nenori , nori būti tik meru 🙂 Kandidatavo tik merų sąrašuose . Nerimtas , nepasitikiu . Todėl tik Vaitkus !

    • to Petrošiui

      O po kiek Vaitkus pačiam moka už 1 komentarą,kad jų jau 100???

  5. ....fui . Nevertas Maironio

    Žmonės, kurie dirbo tiek valdžioje ir uoste visada turėjo nuoseklų bendradarbiavimą. AŠ SKIRDAVAU BEVEIK DVIGUBAI DIDESNES LĖŠAS nei miestas įsisavindavo. Va čia yra didžioji problema. Aš manau, kad tiek uoste dirbantys, tiek Klaipėdoje gyvenantys žmonės yra tie patys žmonės ir dirbtinai priešinti visuomenę – tikrai yra nevalia. Manau, kad pasikeitus ilgametei miesto valdžiai šie santykiai susinormalizuos“, – sakė A. Vaitkus.

    Reply
  6. Maironis

    Nežinau, už kiek kapeikų čia rašantys remia Vaitkų, bet ir jūs puikiai žinote: Vaitkus nėr čystas žmogus. Petrošius, konservatorius ar ne, akivaizdu, kad gyvena Klaipėda. Jam čia ne šiaip darbovietė, bet jis tikrai myli šitą miestą. Tuo tarpu Vaitkus – biznierius, ir tiek. Dabar daro biznį Klaipėdoje – čia ir pasidarys politinę karjerą.

    Reply
    • Jūs rimtai ? :)

      Vaitkų kaip išrinko į miesto tarybą , taip jis ir dirba . Petrošių į miesto tarybą išrinko su liberaliu komitetu , jis perbėgo pas konservatorius , o paskui į seimą ! Jis jau kartą ATSISAKĖ dirbti klaipėdiečiams . O kodėl dabar Petrošius kandidatuoja tik ” merų ” sąraše ? Jis ir vėl NENORI DIRBTI MIESTO TARYBOJE , o nori BŪTI TIK MERU ? Ne , aš balsuosiu už Vaitkų ___Mūsų komandoje nėra nė vieno žmogaus, kuris už vieną eurą būtų įsigijęs sklypą, NĖRA nė vieno žmogaus, kuris BŪTŲ DALYVAVĘS SAVIVALDYBĖS VIEŠŲJŲ pirkimų konkursuose. Jūsų politinė jėga pagal absurdišką projektą statė mokyklą, kuri šiandien turbūt yra dukart ar net triskart brangesnė, nei tokia mokykla turėtų būti. Šios mokyklos statybos metu kaina padidėjo per 53 proc. Ši mokykla skelta į dvi dalis, nors esu matęs labai daug mokyklų, tokių mokyklų nesu matęs. O skelta todėl, kad gatvė būtų nutiesta į privatų sklypą. Jeigu kalbėtume apie sąžinę, aš turiu labai daug klausimų jums ir jūsų partijai.

    • Maironiui

      Pridėk, kad A. Petrošius karjeristas. Ne Kaipėda jam rūpi, o kaip atsidurti EU parlamente.

  7. Stefanija

    Patys žinome už ką balsuoti , Vilniečiams sunkiau ,o klaipėdiečiai turi gerą žmogų už kurį manau balsavimas bus vieningas, konservatorius prijaučiantys ir norintys pakenkti mums nedaro įtakos ,už A. VAITKŲ!

    Reply
  8. Na tik nereikia ...

    Jūs tik pamanykit, jei už konservatorius nebalsuos žmonės, tai prapulsim. Na nebeliks net Lietuvos . Ateis ir užims rusai tą pačią sekundę. Šlykšti propaganda. Žmonės mato pokyčius, jei juos tenkina, tai už tuos žmones ir balsuoja. O dabar jūs daugumą vadinat idiotais, nes matai, nesupranta konservatorių, nesupranta lgbt ir t.t.

    Reply
    • Prasivėdinkite patryyyyjotai

      Koks bukizmas, tai žiauru – meras nuspręs, kad LT ir ES sankcijos nebegalioja ir prisiveš trąšų iš Baltarusijos ))) Spėju, kad per nuosavą geležinkelį ir nuosavą pasienio ruožą ))) Patryyyyjotai be kritinio mąstymo , be pasitikėjimo valstybe , be išsilavinimo …?

  9. Anonimas

    Krabogrado valdymo metodai bandomi prastumti ir uostamiestyje

    Reply
  10. Hasts

    Klaipėda, rinkis lietuvišką vėliavą !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  11. Jonas

    Negražu Eugenijau, labai negražu. Man Jūsų tiesiog gaila, negalite perlipti per nuoskaudas . Tai nevyriška, miesto išdavystė agituoti liberalui už konservatorius…..??? Agituoju savo bendražygius liberalus nepaklusti jums ir palaikyti A> Vaitkų. PO tiek metų „džiazavimo” Klaipėdai reikia gero ūkininkavimo.

    Reply
    • o jezau...

      Kur tas ukininkas??Gal kuri išmete iš uosto prieš 3 metus?

    • Dievo įsakymas.

      Nepiktažodžiauk ir neminėk Dievo vardo be reikalo ….

    • Nuolanki rinkeja.

      As tik uz Gerb.Vsitku.Aciu Remigijui irLigitai.

  12. Liberalas

    E. Gentvilas sena prostitutė. Šiandien duoda, rytoj atsiims. Ir kam tik jis jos nedavė ir kas tik jos neėmė

    Reply
  13. Taigi

    Idomu,o ko čia lenda matjošaičiai su savo ledo arena..

    Reply
  14. T

    Tokie tokį palaiko, net supykino.

    Reply
  15. Gerietis

    Pažiūrėsim, ar nugalės dideli pinigai ir „grupė draugų” kartu su didžiule doze populizmo, ar energingas jaunosios kartos politikas ir naujos idėjos. Ir nors pirmuoju atveju tragedija Klaipėdos tikrai neištiks (na, pasitvarkys savo reikalus ir, žinoma, kažkiek ir miestui klius), vis dėlto reiktų rinktis ne interesų (su šiek tiek idėjų), bet idėjų ir galimybių (su minimum interesų) politiką. Rinkimės vėliavą lietuvišką! Už Audrių!

    Reply
    • J

      „Naujom” idėjom dar reikia dešimtmetį ant atsarginių suoliuko pasedėti, o tada žiūrėk gal jau nebe toks jaunas konservas taps širdy socdemu;)

    • Prajuokinote

      Jaunasis jau kartą nenorėjo dirbti klaipėdiečiams miesto taryboje , nenori ir dabar , nes kandidatuoja tik į merus 🙂 Tik Vaitkus , kuris nuosekliai dirba Klaipėdai .

    • ...

      Konservatorius be interesų… Jūs gal baikit spangt? Išlenda kažkoks konservų snukutis prieš rinkimus, keturis metus tylėjęs ir visai negirdėtas, su berniukų ir mergaičių paruošta programa, kurios, taip ar taip, nevykdo ir susilydo visi. Juk jaunas, kiek miestui padarys… Aha, dar ne visi sklypai susipirkti ir išsidalinti. Vagia jums iš panosės ir nieko nematot… Ir, kaip visada, Klaipėdoj reikia balsuoti prieš…

  16. Ženia

    Gentvilui vienodai ta Klaipėda, jam dabar tik koalicijoje Vilniuje išsilaikyt. Duoda jis paramą…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Nuomonės

Metai prie Klaipėdos valdžios šturvalo: sėkmės ir nesėkmės

Sėkme reikėtų vadinti pastangas darbuotis atnaujinant daugiabučių namų kiemus, ugdymo įstaigas ir jų aplinką – dėmesio anksčiau tam tikrai stokota. ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sveikata

Miesto sveikatos įstaigoms siekia gauti 7 mln. eurų paramos

Klaipėdos savivaldybė skelbė, jog parengė investicinį planą ir jau pateikė paraišką finansavimui gauti, kad Sveikatos centro veikloje dalyvaujančios miesto gydymo ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This