Arvydas Vaitkus: susivienykime ir apginkime savo vertybes kovo 19 dieną

Politinė reklama

Arvydas Vaitkus
2023-03-17

Komentarų: 64

Pirmiausia tariu nuoširdų AČIŪ visiems, kurie pirmajame rinkimų ture Klaipėdoje balsavo už mane, „Ištikimi Klaipėdai“ komandą, padėjo mums iškovoti 8 vietas miesto Taryboje ir išrinko kitus miesto politikus. Šioje miesto Taryboje bus daug naujų veidų. Mums kartu teks valdyti miestą artimiausius ketverius metus. Tai reiškia permainas.

Pripažinkime tiesą: daugiau nei dešimtmetį niekas deramai nesirūpino Klaipėda. Nemynė Seimo, ministerijų slenksčių siūlydami miestui naudingus sprendimus, neturėjo noro ar išmanymo miestiečiams suteikti kokybiškas paslaugas. Turime unikalų, bet apšiurusį, senamiestį, į kurį neįmanoma nei patogiai įvažiuoti, nei praeiti. Turime atnaujintą Rumpiškės kvartalą, su skęstančiais kiemais, nes nesutvarkyta lietaus surinkimo kanalizacija. Valandų valandas praleidžiame automobilių kamščiuose dėl nesureguliuoto eismo, panaikintų žaliųjų rodyklių, o daugiabučių gyventojams savo kiemuose nėra kur pastatyti automobilio. Žiemą slidinėjame užpustytose gatvėse, nes savivaldybė nesugeba laiku nupirkti valymo paslaugų. Tai prasto, neatsakingo, neprofesionalaus miesto valdymo klaidos, kurias taisysime nedelsiant.

Rinkimų kovoje oponentų buvome įvairiai pravardžiuojami, drabstomi purvais. Bet tai tik pigūs politikierių ir jų pagalbininkų triukai.

Neišsižadu nė vieno pažado, kurie surašyti mūsų komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ programoje. Kas pasakyta – turi būti ir bus padaryta. Aš kandidatuoju į mero postą ir laikausi garbės kodekso, kurį išmokau per 30 metų, kai teko vadovauti dideliems kolektyvams, atstovauti Lietuvai tarptautiniame lygmenyje. Versle pasakytas žodis netgi svarbesnis už parašą ant sutarties. Galbūt tiems, kas keičia politines partijas kaip kojines, jų pažadai išgaruoja pakeitus vieną valdžios kėdę į minkštesnę. Bet tai ne apie mane ir „Ištikimus Klaipėdai“.

Konservatoriai lyg ir turėtų išsiskirti iš kitų politinių jėgų savo vertybėmis. Bet man nesuprantama, kaip konservatorius Audrius Petrošius galėjo Seime balsuoti už narkotikų legalizavimą, būti vienu iš aktyviausių partnerystės įstatymo gynėjų. Ar to tikrai reikia mūsų vaikams, Klaipėdai, Lietuvai? Gal jis nežino, kad beveik visose Klaipėdos mokyklose yra rasta sunkiųjų narkotikų pėdsakų. Kas pasirūpins tradicinėmis šeimomis?

Jeigu pasidairysime plačiau, Kaune, Šiauliuose, Druskininkuose daugelį metų miestams vadovauja vis tie patys nepartiniai, didelę vadybinę patirtį turintys merai. Skirtingai nei Klaipėda, šie miestai klesti, tvarkosi ir gražėja sparčiau. Kaip rodo geroji patirtis, miesto vadovas turi būti lyg nesustojantis variklis. Idėjų kūrėjas ir jų pagrindinis įgyvendintojas, mokantis suvienyti kolektyvą ir pasiekti iškeltus tikslus.

Visą rinkimų kampaniją sakiau ir dar kartą pakartosiu: asmeniškai aš ir mūsų nepartinis komitetas esame atviri visoms politinėms ir nepolitinėms jėgoms, pasiruošusioms dirbti Klaipėdai. Mus visus išrinko klaipėdiečiai. Ir, jei jie pasitikėjo, kelio atgal nėra – turėsime dirbti kartu. Bendrai nuspręsti, kas naudinga Klaipėdai ir jos žmonėms.

Šį sekmadienį, kovo 19-ąją, vyks antrasis merų rinkimų turas. Ir kokie bebūtų rinkimų rezultatai, tai bet kuriuo atveju bus sėkmės diena Klaipėdai, nes į politinę areną jau atėjo ir ateitį kurs nauja komanda. Liko vienintelis klausimas: kas bus miesto lyderis, kuris ves šią komandą ir dirbs vardan klaipėdiečių gerovės. Nuspręsti galite tik Jūs. Kviečiu balsuoti už greitas permainas.

Politinė reklama, apmokėta iš Politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ rinkiminės sąskaitos. Užs. Nr. 2023/03/14

64 Comments

  1. rajoninis

    „…pigūs politikierių ir jų pagalbininkų triukai”. Net klišės iš sovietinių laikraščių. Smirda kremlium.

    Reply
  2. Wytautas žuk

    Turėjom liberalų seimūną,miesto metą,paskutinėje kadencijoj neliberalų merą su chebra prie lovio,tame tarpe ir petrošius, o dabar nori su koncervais dalintis uostamiesčio gėrybėmis…gal tegul sostinėje pasimoko,ten gerai moka

    .o mes turėjom jauną,gražų išsiskyrusį miesto vadovą,o dabar turim miestą,užgrūstą fūromis,sako merą apgavo,ne ten,kur petrauskas…

    Reply
  3. keistas

    ar galėjo Vaitkiukas susigalvoti ir nuvykti mokytis į CCCP vidaus reikalų ministerijos mokyklą….Nebūkit naivūs ….jis buvo ir yra saugumietis….runkeliai ,balsuokit už savo koloborantus…,buvusius ir esamus KGB///istus.mėšlinius….

    Reply
    • Wytautas žuk

      Pavyduolis…33metai praėjo,o kur įstatymai apie koloborantus…prezidentas 1kgbistas…

  4. Rinkėjas

    TIK UŽ PETROŠIŲ,Vaitkus tik keliauja po pasaulį iš uosto pinigų,net nežino ,kad Klaipėdoje yra senelių namų.Jau yra įrašas jeigu išrinks Vaikų,kaip Vaitkus turės nuo kitos savaitės atidirbinėti pinigus skirtus jo rėmimo kompanijai.

    Reply
  5. Dalia Ž.

    Susikaupkime. Pamąstykime gerai. Jei dar kas neaišku, kodėl NEGALIME balsuoti už Petrošių, bandykime dar aiškintis, domėtis, ieškoti ar yra šio jaunuolio kokių nuveiktų gerų darbų kaip Seimo nario? Taip pat mūsų miestui. Privalome daugiau galvoti apie KLaipėdos valdymą- merą ir sav. tarybą.. Tai nelengvi darbai. Tam reikia turėti patyrimo įgauto jau ankščiau rimtuose darbuose. O ne Svirplių-svirpliukų verslo „valdyme” kaip A.Petrošius. Paskatinkime , pakalbėkime su savo šeimos nariais, vyresnio amžiaus žmonėmis, kodėl nereikia už jį balsuoti. Duokime šiam besiblaškančiam vaikinui drąsiai bla,bla,bla… dar bręsti, kilti ir griūti ,kaip ir žmogiška, gyvenimo keliuose,ir tuo kaupti patirtį. Te jis dar DU metus mėgaujasi šiltoje,kartais tinginystę skatinančioje, Seimūno kėdėje.PRIMENU, dar dirbančių šios Savivaldybės tarybos narių ir ,mero Grubliausko 2019 m. duotą PRIESAIKĄ miestiečiams: „Aš, ( vardas pavardė), prisiekiu gerbti ir vykdyti LR Konstituciją ir Įstatymus, sąžiningai atlikti visas savivaldybės tarybos nario pareigas ir susilaikyti nuo veiksmų ,pažeidžiančių gyventojų teises ir viešuosius interesus. Telaimina mane Dievas.” Pirmiausiai meras V.G privalo atsiprašyti miestiečių ir MIESTO, kodėl jis tapo NESVEIKIAUSIU gyventi, ir labiausiai užterštu miestu LR. Drįstu teigti, kad mums pasirinkus- išrinksime meru A. Vaitkų , situaciją Klaipėdoje keisis ,pokyčiai bus
    teigiami.

    Reply
    • Romas

      Pritariu

  6. T

    Ką gero padarė konservatoriai Lietuvai :
    1.Išvarė 200 tūkst. jaunų žmonių į užsienį negrįžtamai.
    2.Pasiskolino auksinėmis palūkanomis (2008 m.)
    3.Apvogė pensininkus ( 2008m.) ir toliau apvaginėja.
    4.Uždarė Ignalinos Elektrinę.
    5.Padovanojo už 1€ Mažeikių naftą.
    6. Legalizuoja narkotikus.
    7. Legalizuoja gėjų santuokas ,leidžiant jiems imti vaikus.
    Sąrašas didžiulis. Galima pildyti.
    Ką gero konservatoriai padarė Lietuvai ? – 0.
    Petrošius– konservatorius.
    Tauta atsibuskite

    Reply
    • taigi

      Nebandei gydytis.Gaila.

    • keistas

      avine,gal su Vaitkumi mokeisi CCCP vidaus reikalų ministerijos aukštuosius kursuos ir baigei Xarkovo aukštuosius saugumiečių kursus,todėl tau komuniagos,saugumiečiai sava šaika.Linkiu tau ramiai persikelti į Omskaja ir Tomskaja oblast,ten agituok ir balsuiok…..

    • Rycka

      Velniop tuos konservatorius

    • Jonas

      jūs tiesiog vata smirdintis durnius esat

  7. Klaipėdietė

    Tik už gerb. A. Vaitkų, už tikrą, padorų, garbingą merą. Klaipėdiečiai, žiūrėkit ne į paveikslo gražius rėmus, o į patį paveikslą. Petrošiaus kalba išdirbta, gera politiko kalba, bet tai ne tas žmogus, kuris žada dirbti mums klaipėdiečiams, už gerus pinigus, gerai išmokta kalbėsena, nereikia mums tokio politikieriaus, demagogo, tokios partijos atstovo, susijusios su skandalais( pedofilija, narkotikų įteisinimu, vienalytes santuokasit kt) ir jų vadovės Šimonytės, kuri atvirai drabstosi ant garbių žmonių š….., na jau jų partijoje pasiektas ir pramuštas dugnas.

    Reply
  8. vigilijus (anonimas)

    Mano komentaras keturiasdešimt ketvirtas. Po šiuo, „politinės reklamos” straipsniu yra vienas save įvardinęs komentatorius ir keturiasdešimt du anoniminiai komentatoriai. Nesakysiu už ką balsuosiu Kovo 19 d. Galiu tik priminti kam priklauso išradimas – „trolių fabrikai”.

    Reply
    • Birutė , Daiva , Rūta , Rolandas , Algimantas , Jonas ir t.t.

      kuris vardas labiau patinka ? Ir koks jums skirtumas kuo aš ar kitas yra vardu ? Tiek apie trolius . Jei žmogus rašo argumentuotai , o ne blevyzgoja ar dergiasi man nėra svarbus jo vardas . Dergėjai ir yra troliai . Bent man .

  9. Išvada

    Žinoma, nebalsuosiu už Petrošių ir tam pakanka vien jau to, kad jis, atseit būdamas konservatorius, Seime balsavo už viską, kad susiję su partneryse, narkotikų dekriminalizavimu ir kitom blogybėm.
    Tačiau ko bijau?
    Ogi rinkimų rezultatų klastojimo.
    Pirmajame ture balsavimų savivaldybėje, namuose, ligoninėse rezultatai Grubliausko, Petrošiaus naudai buvo aiškiai neadekvatūs tiems rezultatams, kurie buvo gauti balsuojant rinkimų apylinkėse. Tokių stebuklų nebūna, tad nenoromis peršasi išvada, kad rezultatai buvo „pakoreguoti”.
    Nepaisant visko, Grubliauskas nepakliuvo į 2 turą, tai dabar kam jis gali padėti, pasinaudodamas „administraciniais resursais” (taip dabar imta vadinti klastojimą pasinaudojant užimamomis pareigomis)? Na, aišku ne Vaitkui.

    Reply
    • Nuomonė

      ” NE’ Petrošiui,” ” NE” narkotikams Klaipėdoje. Seime jis balsavo už narkotikus, užkitas Lietuvą žudančias baisybes. Taigi aš už Klauipėdą be narkotikų ir be Petrošiaus mero poste.

  10. .....

    Po Šurajevo performanso seime , po premjerės konservatorės Šimonytės žodžių seimo narei Širinskienei , man rinkėjui , balsuoti už konservatorių kandidatą yra maudytis jų šūd…..( remiuosi Šimonytės leksika ) . Dugnas ir moralinis ir politinis . Petrošiui ne , nes ne Šurajevui , ne Armonaitei , ne Šimonytei .

    Reply
    • *****

      Ne Petrošiui , nes ne ir Bartoševičiui .

    • Arturas

      Velniop tuos konservatorius.Klaipedai jie nereikalingi

  11. Anonimas

    Ko čia pezat? Susirinkit ir išmalkit viens kitam snukius.
    Tai bent veiksmas bus.

    Reply
  12. Palmira Martinkienė

    Manau, jog politinėje reklamoje neturėtų būti akivaizdžios netiesos: Seime NEVYKO jokio balsavimo dėl narkotikų legalizavimo 🙂

    Reply
    • Pensininkas.

      Žvelk gyliau : „Aš kreipiuosi į tuos tėvus, kurie turi mažamečių vaikų, paauglių: ar mes norime, kad šiandien mokyklose tai (narkotinės medžiagos – aut, past.) būtų siūloma? Ir tas pasiūlymas labai paprastas yra. Kiekvienas mažmeninės prekybos prekeivis pagautas už rankos pasako, kad jis tai turėjo savo reikmėms, kad neprekiauja. Tuomet nėra baudžiamosios atsakomybės, negalima naudoti kriminalinės žvalgybos priemonių ir t.t. Įsivaizduokime, sako, kad žolė lengva dalykas, jis nieko neduoda. Tai yra pradžia“, „Baudžiamojo proceso pakeitimas administraciniu kelia didžiulę riziką ir grėsmę. Valdantieji taip bando l e g a l i z u o t i mažmeninę prekybą, nelegalią lengvųjų narkotikų rinką. Viskas prasideda nuo nekaltų parūkymų draugų kompanijoje, o vėliau žmonės tampa priklausomi, jie įtraukiami į platinimą ir prekybą“, – pranešime teigė S. Skvernelis.

  13. citata

    Šarūnas Černiauskas
    2 d. ·
    Kai kurie žmonės turi fenomenalų gebėjimą vienu metu sakyti tiesą ir netiesą. Kandidatas į Klaipėdos merus Arvydas Vaitkus – kylanti šio žanro žvaigždė. Buvo toks kandidatų šou per LRT, kuriame daugiausiai dėmesio sulaukė biški keista vėliava ponui Vaitkui už nugaros, ir per tą vėliavą į antrą planą nuėjo dvi paeiliui ėjusios pono Vaitkaus tezės, vertos auksinio pusiau melavimo kryžiaus.
    Pirma. Ponas Vaitkus žaidžia populiaria kliše “Landsbergienė žemę nemokamai gauna”, sakydamas, kad va pas juos sąraše tai tokių veltėdžių nėra. Antroje foto matote pono Vaitkaus sąrašo kolegos Vidmanto Dambrausko namą. Jis negavo valstybinės žemės už eurą. Jis ją papigiaja nuomosis iki žilos senatvės, o gal ir ilgiau. Jei nematėt – nuoroda į tyrimą #PajūrioPionieriai guli komentaruose.
    Antra. Ponas Vaitkus sako, kad va pas juos tai nėra politikų, kurie į miesto kišenę lenda. Visų nepatikrinau, bet pakanka ir buvusio ilgamečio mero Rimanto Taraškevičiaus. Jo įmonė “Klaipėdos monolitas” visai sėkmingai pagilino krantinę prie tokio Birių krovinių terminalo (4 ir 5 foto). BKT tada vadovavo ponas Dambrauskas. Darbus finansavo Klaipėdos uosto direkcija. Jai vadovavo… Arvydas Vaitkus ¯\_(ツ)_/¯
    Tai tiek. Jei esate iš Klaipėdos ar turite ten draugų – galbūt pravers.

    Reply
    • Petriukas

      O GALĖJO VAITKUS PADARYTI VAIVORYKŠTINĮ SUOLIUKĄ, IŠKELTI VAIVORYKŠTINĘ VĖLIAVĄ, AR NE TAIP? Nežinau jo santykio su vaivorykšte, bet manau, kad jis tikras natūralas.

    • Super komentaras

      Šaunuolis, Šarūnai!!! Trys Klaipėdos TIGRAI, V+D+T, koks baisus voratinklis ruošiasi valdyti Klaipėdą!? Jei ši šušara ateis į miesto valdžią, laukime grėsmingų permainų uoste, ir visoje Baltijos-Klaipėdos pakrantėje….

  14. Klaipėdietė 3xMama

    Peržvelgus visus debatus tvirtai apsisprendžiau – tik už Arvydą Vaitkų. Koktu matyti pilamą purvą ir įžeidinėjimus, matyti oponento veidą ant kiekvieno kampo, netgi kino teatre… Tikiu, jog Klaipėda, ūkininkaujant p. Arvydui, taps ženkliai patogesniu miestu gyventi visoms visuomenės grupėms.

    Reply
  15. Tikrai ne

    Jokių prorusiškų veikėjų! Vatkui NE!

    Reply
    • jo jo

      geriau tegu valdo pedofilai 🙂

    • Pletkininkui

      Kame įžvelgiame prorusiškumą ? Konkrečiai .

    • Pletkininkei

      Kame įžvelgiame pedofilija???Konkrečiai..??

    • Ne nu tikrai ?

      O Bartoševičius , tas įtariamasis sunkiu nusikaltimu – pedofilija , su kurios partijos vėliava ir sąraše į rinkimus ėjo ? Kurioje buvo frakcijoje ? Kurios frakcijos seniūnė , gavusi indikacijų , su jam į Čilę rašė per Signal programėlę ? Nežinai ? !

    • Tomis

      O kur tie Vaitkaus rusai? Vaitkus -grynakraujis lietuvis, tvarkingas šeimos tėvas ir vyras. Yra mėgėjų padaryti vaikus ir nekurti šeimos, tegul vaikšto merga su vaiku, tai gal čia krikščioniškos vertybės? Gal čia tas naujas amžius?

  16. taigi

    Nepasitikime,nerinksime, neisime,mūsų kandidato jau nėra.Uosto oligarchų reikalai nedomina.Apie kokias vertybes čia kalbama?Rinkit,negaila.

    Reply
    • Jūs likote nežinantis

      A.Vaitkus nuo 2019 m dirba miesto taryboje . Uostui visai kitas asmuo vadovauja . Ar žinote A
      Vaitkaus komandos narius ? Panašu ne ? Dramos teatro direktorius , gimnazijos vadovė , VŠĮ vadovė , mokyklos vadovo pavaduotoja ir pora verslininkų . Uosto oligarchai iš jų kas ?

    • Taigi taigi

      jūs neisite tik merą vistiek išrinks . O jūs toliau galėsite sapnuoti apie uosto oligarchus . Uostas , jei nežinote, yra LR VALSTYBĖS strateginė įmonė 🙂

  17. Vytas

    Visiškai pasitikiu Arvydų Vaitkumi!!! Tai žmogus su neikainuojama patirtini ir tvirtu stuburu. Žmogus visada atsako už savo žodžius o tie visi populistiniai puolimai ir bandymai susidoroti tik kelia gėda jaunajam kadidatui… Kuri už virvelių tampo panelė iš Vilniaus 😀 Klaipėdieti nebūk konservas rinkis žmogu kuris išmano ir kuriam rūpi tu ir tavo miestas!!!!

    Reply
    • Antanas

      Beskonis žmogus nebent galėtų už tą medinį žmogeliuką Vaitkų balsuoti, pilkesnio kandidato turbūt nerastum. Paklausius paskutinių LRT debatų užteko man jo reakcijos į dekriminalizaciją, esą tai sugadins dar labiau jaunimą. Su tokiu mąstymu kuo toliau nuo mero kėdės.

    • Antanui ,

      nagi nagi prašau plačiau , kaip ” mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimas ” padės jaunimui ? Kur jie legaliai pirks ? Pas narkodilerius ? Ką remiate ar suvokiate ?

    • Nuolanki rinkeja.

      Klaipeda turi buti be konservatoriu ir „dezutiniu”liberalu.

  18. jop

    Mes, Klaipėdos žmonės renkamės tik Lietuvos vėliavos palaikytojus!!!

    Reply
  19. Hasts

    Nesuprantu, kaip klaipėdiečiai gali rinkti prorusišką kandidatą, už Lietuvišką vėliavą !!!

    Reply
    • Jūs rimtai ? :)

      Beviltiški ? Klaipėdoje vyko BURLAIVIŲ fiesta ! Laivų buvo iš viso pasaulio ! Užsklanda tą ir demonstruoja ! Užsklanda įdėta prieš 3 metus , tik prasidėjus pandemijai . Varge , koks liūdesys apima , skaitant patryyyyjotų komentarus ir ko jie bijo, bei ką jie remia . Aš vien dėl tokių niekada nebalsuoju už konservatorius . Nebalsuosiu ir dabar .

  20. A. Vaikus yra genialus!

    A. Vaitkus tikrai yra genialus! Ir jo paskutinioji (šios dienos) programa yra geniali! Vaikinas ateina valdyti (A. Vaitkaus tekstas) matydamas nei daug, nei mažai, o visas keturias Klaipėdos bėdas:
    1. Apšiuręs senamiestis;
    2. Skęstantys Rumpiškės kvartalo kiemai;
    3. Automobilių kamščiai gatvėse ir biškį trūksta parkavimo vietų;
    4. Nevalomos Klaipėdos gatvės.
    Va, čia tai programa! Va, čia tai Klaipėdos proveržis! Genijus! Paprasta, aišku ir lengva paaiškinti. Ir A. Vaitkus per keturis metus tai padarys! Pamatysit! Jei taps meru, žinoma. O, jei netaps, nu, tai patys kalti.

    Reply
    • ane?

      geriau jau tiek, nei nieko visai

    • T

      Tik į kelnes neprivaryk su savo genialu, Vaitkus ateina savo interesų ginti!

    • genialumui

      Ar jums ne bloga/gal ko užvalgėte,ar užgėrėte,nekomanduokite,už ką norėsim už tą balsuosim.

    • "genijui"

      Eik savo rudą nosį nusivalyti, rudnosiuk.

  21. Katinas

    Tik už Arvydą Vaitkų! Tik už progresą!

    Reply
    • Anonimas

      ir kuo tas progeresas pasireikš? Girulių miško iškirtimu?

    • Anonimui ,

      apie kokį kirtimą Girulių vėl pezate ? Gal konkrečiai ? Nes skaitant tokius pezalus , suvokti kas remia konservatorius , man jau baisoka . Na , tikrai už konservatorių nebalsuosiu . Tikrai .

  22. Nuomonė

    Už Vaitkų aukštaičiai, už Vaitkų žemaičiai , už Vaitkų Klaipėda ir visa Lietuva. Tik už patyrusį, racionalų ir protingą žmogų.

    Reply
  23. Taip

    Labai aiškiai išdėstė degančias miesto problemas,
    turi neįkainojamą patirtį vadyboje ir valdysenoje,
    žino ir nebijo nuo ko pradėti,
    manau Arvydas Vaitkus duos didelį postūmį miesto puoselėjimo ir vystymo darbuose !
    Balsuokime už Arvydą Vaitkų !

    Reply
  24. Petras

    Klaipèdiečių interesai jam nerūpi, taip uoliai siekia mero kėdės, nes tikrai turės atidirbti remėjams. Tikėkimės , kad pasirinksime jauną, protingą , atvirą ir besišypsantį Petrošių

    Reply
    • Petre,

      o Petrošius neturės atidirbti remėjams?

    • ....

      Vaitkus sąraše į miesto tarybą ! O štai konservatorių Petrošius TIK Į MERUS ! Petrošiui DIRBTI MIESTO TARYBOJE NESINORI ? Nori tik merauti ? Ne. Tik Vaitkus .

    • Net ne juokinga

      Kokiame konkurse dalyvauja Petrošius ? Grožio ? Jaunas , besišypsantis ir ? Tik tiek ? O jūs , jo rinkėjai , žinote VYKSTA NE GROŽIO KONKURSAS , o miesto mero ir reikės dirbti su galva , o ne tik šypsotis .

  25. tiesiog smalsu

    ar jūs turite vertybių ir kokios jos… kol kas nepamačiau jokių… esate be galo įžeidus ir popiktis žmogus… ir dar įdomu, nuo ko jas ginsite? pats nuo savęs?

    Reply
    • 100%

      Labai lengvai išeinantis iš pusiausvyros,jokio atsparumo kitai nuomonei.

    • Jums tekstas per sunkus ?

      Mano vertybės sutampa su kandidato Vaitkaus ir aš balsuosiu už A.Vaitkų .

  26. Tik už Vaitkų

    Supykau ant Jūsų konkurento , gerbianmas Arvydai, už manipuliacijas. Šiandien gavau jo rinkiminį lankstinuką, kuriame ant pirmo puslapio užrašyta , kad jį palaiko Vaitkus. ??? Kas čia per parnografija? Pasirodo, kad galimai jį palaiko Palangos meras Vaitkus, vaikinas „pamiršo ” palangiškio vardą parašyti ir taip galimai siekiama suklaidinti rinkėją ir galimai siekiama įtikinti , kad jį palaiko net konkurentas.

    Reply
  27. Rinkėjas

    Tokio mero reikia Klaipėdai. Kviečiu aktyviai balsuoti už ARVYDĄ VAITKŲ.

    Reply
  28. Sėkmės

    Ir pirmyn įgyvendinant!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Klaipėdos meras: „Esu stabdis pinigų taškymui ir kreiviems projektams“ 

Pirmus savo darbo metus apžvelgęs uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus teigia, jog pajuto, kad ši kėdė nėra pati minkščiausia, bet labai prasminga. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Gala koncertu atvėrė naująjį Klaipėdos muzikinį teatrą

Šeštadienio vakarą įspūdingu gala koncertu publikai atsivėrė naujieji Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro rūmai. Gala koncertas sujungė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This