Kurčiųjų tinklinis: klaipėdiečiai iškovojo bronzą

Sportas

Kaune dvi dienas vykusiame istoriniame – 1-ajame Lietuvos kurčiųjų vyrų tinklinio čempionate – auksas atiteko Vilniaus „Gesto“, sidabras – Kauno „Tylos-1“, bronza – Klaipėdos „Šermukšnio“ ekipoms. Mažajame finale klaipėdiečiai 2:0 (25:14, 25:11) įveikė Panevėžio „Vėją“.

Šešias komandas burtai buvo suskirstę į dvi grupes. A grupėje nenugalimi buvo „Tylos-1“ vyrai, antrą bilietą į pusfinalį nustvėrė klaipėdiečiai, mūšyje dėl vietos ketvertuke už borto palikę „Tylą-2“.

B grupėje pergales skynė „Gesto“ šešetukas. Antrą vietą užėmė Panevėžio „Vėjas“, treti buvo komandą subūrę ukrainiečiai.

Pusfinalio mačai baigėsi vienodu rezultatu. „Tyla-1“ 2:0 (25:19, 25:15) įveikė „Vėją“, o „Gestas“ – „Šermukšnį“ (25:15 ir 25:19).

Lietuvos kurčiųjų sporto komiteto prezidentas Edvinas Kriūnas, apdovanojęs istorinio čempionato nugalėtojus ir prizininkus, pasidžiaugė, kad naujos pirmenybės sulaukė dėmesio tarp bendruomenės sporto mėgėjų.

„Kiekvieną vasarą rengiame paplūdimio tinklinio čempionatus, rudenį – mišrių komandų pirmenybes. Tad tinklinio mėgėjams buvusią tuštumą nuo žiemos iki vasaros nusprendėme užpildyti vyrų čempionatu. Lankstūs nuostatai leido vyrams į komandą priimti ir po moterį. Matome, kad čempionatas pasiteisino, todėl žadame jį rengti ir ateityje“, – patikino E. Kriūnas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Lietuviai nepabūgo iššūkio – rengs pasaulio kurčiųjų buriavimo čempionatą

Lietuvos kurčiųjų sporto komiteto (LKSK) prezidentas Edvinas Kriūnas, Neringos meras Darius Jasaitis ir Tarptautinio kurčiųjų sporto komiteto atstovas Tomaszas Guminskis ...
2023-09-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

„Šermukšnio" refleksijos: festivalį pastebėjo ir Maskvos troliai

Šeštadienio vakarą užsibaigus jau XXII tarptautiniam gatvės teatrų festivaliui „Šermukšnis”, šiemet savo „uogas” barsčiusiam ne tik Klaipėdoje, bet ir Palangoje, ...
2023-07-09
Skaityti daugiau

Sportas

Europos čempionate - Lietuvos kurčiųjų badmintonininkų medalių lietus

Palangoje vykęs 9-asis Europos kurčiųjų badmintono čempionatas sėkmingiausias buvo Ukrainos sportininkams, iškovojusiems 3 aukso, 2 sidabro ir 3 bronzos medalius. ...
2022-10-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This