Vytautas Grubliauskas nusipelnė keliauti toliau*

Spyglys

Spyglys
2023-03-27

Komentarų: 40

Vis dar Klaipėdos meras, socialdemokratas Vytautas Grubliauskas paskutinėmis savo kadencijos dienomis nusprendė pasilinksminti. Už valdiškas lėšas išvyko į Taivaną.

Anksčiau tai tik reguliariai į Briuselį skraidydavo. O pralaimėjęs rinkimus nutarė gyventi geriau ir keliauti toliau. Oficialiai paskelbta, kad „Meras Vytautas Grubliauskas kovo 26 – balandžio 1 d. yra išvykęs į Taipėjų ir Gaosiongą (Taivanas) dalyvauti „10th Smart City Summit & Expo Taiwan“ renginyje.”

Kiek kainuoja tokia kelionė, iš kurios kišenės ji apmokėta, ar kartu keliauja ir ponia, neskelbiama. Merą pavaduoja mero pavaduotojas socialdemokratas Arvydas Cesiulis, nors jis irgi tikriausiai norėjo skristi…

Spyglio moralas: pavydas yra nuodėmė tikinčiajam. Netikintieji gali pavydėti.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

40 Comments

  1. Zose

    Pateisinu Grubliauska jegu kelione i Taiwana butu autobusu ir kartu su Neniskiu

    Reply
  2. Komikas

    Lietuva senai jau parduota kartu su žmonėmis

    Reply
  3. Stasas

    Per 12metų negalėjote apdergti, tai ar dabar laikas? Kaip dainoje pabudome tai kelkimes… Dabar laikas stebėti būsimo mero veiklą tai vėliau nereikės pabusti!

    Reply
  4. Domsecas

    Tai gal socdemai finansuoja….

    Reply
  5. Antanas

    Pavydas kartais žmones priveda prie savižudybės, manau, kad šis kartas ne toks. Būkim bėdni, bet teisingi, bet lietuvaičiai dažnai elgiasi šlykščiai su paliekančiais pareigas. Būtinai turi aplaidyti š….s. Nejaugi V.Grubliauskas per 12 metų nusipelno tokio pavydo ir apdergimo. Kodėl nematote kiek ir kokių gerų darbų miestui padarė V.Grubliauskas, o jų daug ir miestui labai svarbių. visko nebuvo įšmanoma padaryti ir nei vienas visko nepadarys, bet Grubliauskas jų padarė labai daug ir yra vienas iš tų merų, kurie nepriklausomybės metais dirbo daug ir rimtai.

    Reply
    • Anonimas

      Antanai, Antanai, panašu, kad iš Mėnulio nukritai! Arba šimtą metų Klaipėdoje nebuvai! Tikrai praleidai progą patylėti 🙂

    • Antanui

      Rudnosiukų visad buvo ir bus. Tu vienas iš jų.

    • Alex

      Jūs gerbiamasis, ir finansuokite savo lėšomus jo prqmogas, jei jis jums tiek gero pridarė. O aš nesutinku, kad mano pinigai būtų raškomi pasiskraidymams

    • Gantelis

      Šito mero vietą šiukšlyne,pavertė Klaipėda statybų aikštele,projektai neadekvatus ,kiemai tvarkyti neaiškiu tikslų,broko kur darė ten pridarė,apmokestino kiemus kuriuose nėra parkingo,kodėl ne tuos kurie sutvarkyti!!!!o kiti toliau po duobės važinėja ir nėra kur parkuotis tai už ką rinkliava?Trinyčių parkastuoi perkopęs rekordus su terminu,tupi teks remontuoti,o ir sprendimai neadekvatus ,kam tie laiptai prie vandens ,tie lieptai kur jokio vaizdo tik nušikti turėklai ,taikos prospektas nuo Akropolio iki avitelos galėjo būti trys juostos ,bet nepadarė kaskokius takus kur būtų užtekę vieno ,ten pėsčiųjų eismo tokio nėra ,tad duskite smoge Taikos prospekto gyventojai ,a juosta dabar atima galimybę grysti žmonėms nuo Akropolio Taikos prospektu iki technoramos be baudų tiems kuriems reikia pasukti į Paryžiaus komunos gatvė ,nes ten šudkamere ir neadekvati policininke fiksuoja ,tegu kamščiai tik didėja ,dudorius nuo manęs nusipelnęs antausio tevisko ,nes tėvas šito neismoke ,kad būdamas meru reikia žiūrėti visur bet ne pas save

  6. se

    Kriuksius – tiesiogine ir perkeltine prasmėmis.

    Reply
    • Žinios

      Na, kiek kainuos kelionė, ar vyksta mero sutuoktinė- kas jau kas, o AK tikrai turėtų sužinoti! Laukiam žinių ir naujienų, ar šeimos džiazo festivalyje dalyvaus Taivano atstovai.

  7. Mikas

    Eritreja ir Taivanas yra brangus Lietuvai kaimynai – pritariu vyriausybes nariu pakraipai ir renku juos metai po metu. Referendumo metu sedziu ant sofos.

    Reply
  8. Vacys Mar.

    Ar per 12 metų Vytautas nusipelnė tik tokių komentarų ?

    Reply
    • Vaciui

      Nusipelnė bjauresnių (nuoširdžiai), bet ką tai bepakeis.

    • Virado

      Nusipelne žimiai blogesniu, noretus kad ten ir pasiliktu(o gal ten meru rinkimai rengiami?) Kęstutis kartu važiuoja?

  9. Petka

    Jau matyt Briuselyje visą alų išragavo, tai išlekia naujų malonumų ieškoti Taivane

    Reply
  10. Antanas

    Trys kadencijas tokį super miestą kūrė, tokį kūrė, kad eitum jūs visi ……… ???? Taivane jam žymiai geriau ???

    Reply
  11. Meškinas

    Renginys „10th Smart City Summit & Expo Taiwan“ gi nelauks kol mero kepurę užsidės Vaitkus… Turėjo matyt kažkas sudalyvauti . Gal ir ponia Grubliauskienė prisidės .

    Reply
  12. Dov

    To ir reikėjo tikėtis. Savanaudis kaip reta.

    Reply
  13. NEPAVYDĖT

    Išvyko dūda kitaiskų dziundzių padabot, o tai Mėmelyje visos stačios, bet tenai už jūrų marių pasakojo, kad ĝuli ykipai ir sulankstytos, kaip triūbos. To tak tovarišči to tak. Daug įspūdžių bus, o ir sušiais kvepia….

    Reply
  14. Išvada

    Ot niekšas.
    Na vien jau tokio ypatos dalyvavimas socdemų sąraše turėjo duoti signalą už tą partiją nebalsuoti.
    Ir vis dėlto socdemai gavo itin daug balsų.
    Taip kad klaipėdiečiai negali pykti – tiek metų rinko Grubliauską ir toliau jį teberenka.

    Reply
    • Anonimas

      Zalupa

    • Rin kejas

      O galėjo pasilikt ir kuopt gatves. Dabar gi miestelėnus purvyne paliko. „Smart” gaspadorius pirmiausiai savo kiemu pasirupina, o mūsiškis meslinais kuntapliais į svečius išdūmė! Oi bus gėda kai Taipėjų ir Gaosiongą pritrepses.

  15. Romualdas

    Padoriam žmogui gyventi svetima sąskaita turėtu būti nepriimtina.Gal grubliauskas nežino kad bendri pinigai turi būti investuojami o ne taškomi.

    Reply
  16. Klaida

    Patikslinkite- Smird city turėtų būti, tik tokiuose forumas taip vadinamas dabar jau buvęs meras gali miestą atstovauti.

    Reply
  17. Petriukas

    Smart city -Klaipeda? Gal smardantis tiksliau ?..

    Reply
  18. Algis

    Per savo vadovavima Klaipeda ir liko is visu miestu apleista.Geda .Jaunimas bega is cia,nes nieko nekuriama jiems ir net neleidziama jiems ka padaryti.Matyt toje komandoje dar daug tarybinio mastymo zm.arba giminiu.

    Reply
  19. Rita

    O,sumanus miestas!tai Taivanis jau sumanus?Darzeliu vaikams truksta daugybe metu ar irgi Taivany konsultuosites?

    Reply
  20. Vilija

    Vieno dalyko, kiek čia besidergsite neatimsite, meras Grubliauskas yra puikus Klaipėdos miesto įvaizdžio kūrėjas. Jis 12 metų dalyvauja kuriant Sumanų miestą, tad atstovavimas „10th Smart City Summit & Expo Taiwan“ renginyje yra visiškai normalus ir savalaikis. Jis šiandien yra meras ir bus tol, kol regalijos nepareis kita merui. Sėkmės reprezentuojant Klaipėdą.

    Reply
    • Tik vienas klausimas

      Įvaizdžio kūrėju Grubliauską matote? Per kurią vietą čia mes sumaniu miestu tapome jam 12 metų besivažinėjant? Klaipėdos įvaizdis liko tik toks – benzino kolonėlė tarp Kauno ir Palangos.
      O visa kita – komandiruotpinigiai ir kelionių įspūdžiai mokesčių mūsų sąskaita.

    • Klaipėdietė

      Pritariu šimtu procentų. Girdėdavom iš draugų Vilniečių kiek pavydo Klapėdai už tai, kad visus tuos metus turėjom nepaprastą visapusišką, kūrybingą merą .

    • Uz Klaipeda

      Is kur jusu tokiu subinlaiziu kiauragalviu privise. Kada jus isnyksite, jau kaip ir baigesi seniu tarybiniu laikai

  21. Marijus

    Kažkodėl veik visų Lietuvos miestų merai kiaurai susikompromitavę

    Reply
  22. va

    čia tai viršūnė,kur tas žinias ten įgytas panaudos

    Reply
  23. Nieko nenustebino

    dūdorius seniai įpratęs gyventi iš mūsų kišenės.O kiek buvo tokių kelionių per 12 metų.

    Reply
    • Tauralaukis

      Gal susiprotejo? Važiuoja lyti pakeist?

  24. Faktas

    Akivaizdu, tikras socdemas išvertė kiaulės akis ir naduojasi viskuom kuo tik gali, tikras paršas ar kuilys? Viens prie vieno kaip Skardžius

    Reply
  25. Tema

    Pamatysite kaip Vaitkus pasirupins Grubliausku ir paorganizuos anam koki tais pragyvenimo saltini.

    Reply
  26. Vytukas

    Šluba antis su Neniškiu priešaky iki balandžio 20 d. dar spės pripėduoti tiek, kad naujokams maža nepasirodys.

    Reply
  27. Kazytė

    Mūsų tai nenustebino …

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This