Nepasisekė politikoje, gal pasiseks balandžio 1-ąją turguje

Mums rašo

Kęstutis Grubliauskas
2023-03-31

Komentarų: 1

Esu įsitikinęs, kad tik portale „Atvira Klaipėda” galiu atvirai pasipasakoti savo problemą ir paprašyti pagalbos.

Nepasisekė politikoje, nesiseka ir grįžus į savo vairuotojo darbą. Pasikroviau Antverpeno uoste bananus. Viskas kaip įprasta. Padaviau pakrovimo numerį, pakrovė, išdavė pakrovimo lapą, važtaraščius išsirašome patys, vadyba pasakė kur Klaipėdoje prisistatyti ir pirmyn. Parvažiavau užvakar ir prasidėjo „linksmybės”

Pasirodo, sumaišė pakrovimo numerį, pakrovė ne tuos bananus ir skirtus visai ne Klaipėdai. Bananai turėjo būti dideli, pakrovė mažus ir tie maži bananai skirti šaliai, kurios pavadinimo minėti nedrįstu. Kažkas kažką „išdūrė”, o kalčiausias, kaip visada, vairuotojas. Vienu žodžiu, krovinio visi atsisakė, už pervežimą nesumokėjo, o bananus pasiūlė valgyti pačiam arba pardavinėti.

Sutiksite, kad 20 tonų bananų suvalgyti – misija neįmanoma, tad šį šeštadienį, nuo 10 val., aikštelėje prie Tilžės turgaus bandysiu pardavinėti bananus dėžėmis. Už dėžę – kaina sutartinė.Kiek duosite – tiek užteks. Gal pavyks kiek parduoti, tai bus man kompensacija už reiso išlaidas. Jei surinksiu daugiau, perteklines lėšas pažadu paaukoti labdarai, o jei nieko neparduosiu nuvešiu bananus į kokią fermą.

Taigi, šį šeštadienį ieškokite balto sunkvežimio ir balto šaldytuvo su bananais, kuris stovės aikštelės pakraštyje. Tikiuosi, kad rasite.

1 Comment

  1. Neduok Dieve, apgaus

    Manau, balandžio Pirmoji… Jei taip, tai tikrai gaus bananų tas eksmero Brolis. Beje, jis man daug doresnis ir protingesnis už Vytelį…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Pasirašytas tarptautinis memorandumas dėl žaliojo koridoriaus

Singapūro laivybos įmonės „X-Press Feeders“ ir šešių Europos uostų, tarp kurių ir Klaipėdos uostas, vadovai penktadienį Hamburge padėjo parašus bendrame ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Mums rašo

Mintys, pakeltos nuo karšto asfalto

Devyniasdešimtais kaip savotiškas himnas, reikalaujantis permainų, skambėjo Viktoro Cojaus daina „Permainos” (1987 m. „Перемен требует наши сердца”…) Viktoro nebėra tarp ...
2023-08-20
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Geopolitinė situacija mažina ne tik Klaipėdos uosto krovos apsukas

Pirmą šių metų pusmetį Klaipėdos uoste krauta 16,3 milijono tonų krovinių. Lyginant šį kiekį su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, ...
2023-07-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This