Pagerbti pasižymėję Klaipėdos pramonininkai bei įmonės

Verslas

Ketvirtadienį vykusio Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA) visuotinio ataskaitinio susirinkimo metu tradiciškai buvo pagerbtos socialiai atsakingos įmonės ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos įvertinti asmenys.

Iš kairės: Alvydas Naujėkas, Algis Latakas, Egidijus Mockus, Kristina Zibalienė, Vaidotas Šileika, Rimantas Juška, Vaidas Ramanauskas

Atsakingiausia 2022 m. KPA įmone tapo Klaipėdos autobusų parkas (vadovas Vaidas Ramanauskas). Sparčiausiai 2022 metais auginusiai verslą įmonei LKAB „Klaipėdos Smeltė“ (Rimantas Juška) atiteko apdovanojimas „Už atsakingą verslą”. O labiausiai darbuotojais besirūpinančiai įmonei Klaipėdos konteinerių terminalas (Vaidotas Šileika) teko apdovanojimas „Už darbuotoją”. Daugiausiai dėmesio skyrusiai visuomeninėms ir socialinėms iniciatyvoms  Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai (Algis Latakas) skirtas apdovanojimas „Už mūsų Klaipėdą”.

Dvyliktą kartą vykusio KPA Atsakingo verslo konkurso tikslas – pagerbti ir padėkoti įmonėms, kurios praėjusiais metais padarė didžiausią pažangą auginat verslą, rūpinantis darbuotojais ir aplinka, plėtojant visuomenines iniciatyvas, kt. Dėl keturių nominacijų šiemet varžėsi aštuonios asociacijos įmonės.

„Net neabejoju, jog dauguma KPA įmonių augina socialinę atsakomybę ir yra nusipelniusios pagarbos ir pripažinimo, tačiau konkursas tam ir skirtas, kad išrinktumėm metų stipriausius. Sveikinu šiandienos laimėtojus ir linkiu nesustoti auginant atsakingą verslą ir darant gerus darbus”, – teigė KPA prezidentas Egidijus Mockus.

Šio susirinkimo metu buvo įteikti ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) pagarbos ženklai. Apdovanojimas „Profesijos riteris” už pasišventimą ir ištikimybę profesijai, ilgalaikį produktyvų darbą ir aktyvią visuomeninę veiklą įteiktas UAB „Vėjo projektai“ generaliniam direktoriui Alvydui Naujėkui.

Už asmenines iniciatyvas ir aktyvų dalyvavimą KPA ir LPK veikloje, už atsakingą požiūrį į verslo, valdžios bei visuomenės socialinį dialogą, už profesionalų vadovavimą bendrovei ir puikius įmonės veiklos rezultatus apdovanojimas „Garbės aukso ženklas” atiteko UAB „Regseda” direktorei Kristinai Zibalienei.

6 Comments

  1. Nesupratau

    Klausimas: kaip savivaldybės įmonė Autobusų parkas susijęs su pramone, jei teikia tik paslaugas? Beje, ne geriausios kokybės. Ir per kurią vietą čia Ramanauskas labai atsakingas? Kai pinigus paimti reikia?

    Reply
  2. Marijus

    Tik gerbiamas Rimantas Juška vertas apdovanojimo.

    Reply
  3. Gyventojas

    Klaipėdos autobusų parko ir savivaldybės įmonės „Gatvių apšvietimas“ vadovas Vaidas Ramanauskas bei jo sutuoktinė yra įvardijami kaip nusikaltimų organizatoriai bei vykdytojai STT atliekame tyrime, įtariant juos sukčiavimu, piktnaudžiavimu ir dokumentų klastojimu dėl šimtatūkstantinės ES paramos. Įtariamiesiems paskirtos su laisvės atėmimu nesusijusios kardomosios priemonės.

    Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/stt-tyrime-klaipedos-sav-imoniu-vadovas-ivardijamas-organizatoriumi-suimti-jo-neprasyta-56-1655260?
    Čia tik pagooglinau…

    Reply
    • Klaipėdietė

      Autobusų parkas buvo apdovanotas,kad atsakingai druską nupirko sniego valymui ir atsakingai žiemą kelius valė. Valio, Valio,Valio. Tegyvuoja atsakingumas.

  4. Ar sunku

    Po nuotrauka reikėtų surašyti pavardes. Jei jau pagerbėte verslininkus, tai parašyti pavardes ne toks jau neįmanomas dalykas…

    Reply
    • akadministratorius

      Pranešime spaudai nebuvo nuotraukos prierašo, bet jei jau taip norit – prašom.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Uostas ir jūra

Stringa konkursai dėl vandenilio gamyklos statybos Klaipėdoje

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija nukėlė atviro tarptautinio konkurso dėl vandenilio gamybos uoste įrangos, įskaitant jos montavimą, paleidimą, pasiūlymų pateikimo ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Pradėta Uosto direkcijos laivyno bazės statyba

Pietinėje Klaipėdos uosto dalyje, Marių gatvėje, prasidėjo Uosto direkcijos laivyno bazės statyba. Darbų pradžia paženklinta kapsulės su laišku ateities kartoms ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This