Mieste vyks karinės pratybos

Miestas

Nuo balandžio 27-os iki gegužės 5 d. vyks Lietuvos kariuomenės pėstininkų brigados „Žemaitija“ Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono karinės pratybos Klaipėdos mieste.

Pratybų metu vyks karių judėjimas dienos ir nakties metu, bus naudojami pastatai, esantys uostamiestyje – Klevų g. 7 ir 13, Liepų g. 79, Žvejų g. 16, Karklų g. 5.

Pranešama, jog pratybų metu Klevų g. 13 pastate bus naudojamos mūšio imitacinės priemonės, mieste judės pavienis karinis transportas, kariai bus ginkluoti automatiniais ginklais.

1 Comment

  1. sankcija

    Galėtų pridėti ir panaudoti pratyboms Minijos gatvėje, prie keltų terminalo statomą nemažą pastatą, kurio generalinis rangovas „Rostransport” iš lyg tai iš Sankt Peterburgo. Kadangi rusišką biznį Lietuvoje jau ir įstatymai verčia užraukti, tai tokį monstrą panaudoti karių treniruotėms būtų visai logiška. Na, o kol jo nenugriovė, stojasi klausimas, kada ir kokia valdžia leido tokį gargarą statyti ir kodėl jis dar tebestūkso su visais statybų plakatais ir reklamomis, gražiai matomais iš žalsvojo viešbučio prie degalinės.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Verslas

Klaipėdos senamiestyje - istorinė diena

Pernai spalį dar 1995-ųjų rugsėjį sudegusį buvusio kino teatro „Baltija” pastatą įsigiję verslininkai jau ėmėsi ir realiai matomų veiksmų – ...
2024-02-19
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Baltijos” atgimimas: jau ėmėsi detaliojo plano (atnaujinta)

Pernai spalį dar 1995-ųjų rugsėjį sudegusį buvusio kino teatro „Baltija” pastatą įsigiję verslininkai jau ėmėsi žadėtų veiksmų – keisti žemės ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This