Nubaudė keturias prostitutes

Kriminalai ir nelaimės

Balandžio 11 ir 13 dienomis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė prevencines priemones, kurių metu nubaudė keturias prostitutes.

Pirmosios jiems įkliuvo Taikos pr. ir Didžioji Vandens g. esančiuose butuose tokia veikla užsiiminėjusios 30-metės užsienio šalių pilietės. Viena iš jų jau baudžiama pakartotinai, o kita, įkliuvusi pirmą kartą, sulaukė pusės minimalios baudos (45 eurai).

Dar dvi moterys savo kūną pardavinėjo Naujakiemio ir Danės gatvėje esančiuose butuose. 1976 m. gimusi moteris įkliuvo pakartotinai, o 1996 m. gimusiai užsienio šalies pilietė dar turės nemalonumų ir dėl to, kad jai išduotos vizos keliauti tarp Europos Sąjungos šalių galiojimo laikas jau buvo pasibaigęs balandžio pradžioje. Ši moteris buvo pristatyta į Migracijos departamento Klaipėdos skyrių tolimesniems procesiniams veiksmams atlikti.

Policija primena, kad atsakomybė gresia ne tik prostitucijos paslaugas teikiantiems asmenims, bet ir jomis pasinaudojusiems klientams.

1 Comment

  1. Klaipēdietē

    Tai tos prostitucijos landynes daug kas ten žino iš miestelienu.Tik matyt tam tikroj strūktūros,kai kurie tarnautojai iki šiol buvo apsigaube tam tikru skydu,tai yra „nieko nematau,”kad tik dabar sugebējo atrast prostitucijos landynes.Reikia įstatymus tobulint,tokiu landyniu,tada nebeliks.Juokingos baudos už vertimasi prostitucija ,tai yra 45eurai,ar 90 eurų,kur žiūri seime sēdintys politikai,negriežtindami įstatymu,nebent,kai kurie patys naudojasi jų paslaugom,”juk buvo žiurnalistai iškapste,kai politikas ,buvo atējes ,pas plaštake.”Jei būtu bauda plaštakei 5000 eurų,be jokių išlygu,kiek į biudžeta skylēta,pinigu surinktu.nebeliktu plaštakiu landyniu.Ir jei tai svetimšalies,priverstinai deportuot ,su draudimu mažiausiai 3 metus su draudimu įvažiuot į lietuva .Būtu teisinga bausmē.Siūlykite pataisa seime,kas liečia prostitucija.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Baigė remontuoti Taikos prospekto šaligatvį

Klaipėdos savivaldybė skelbia, jog baigti šaligatvio nuo Sausio 15-osios g. iki Tiltų g. remonto darbai. Darbų metu įrengtas 2,5 m ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdos šaligatviams tvarkyti šiemet skirs milijoną eurų

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad artimiausiu metu bus pradėti šaligatvių tvarkymo darbai Danės gatvėje, kitapusnetrukus po rekonstrukcijos atsidarysiančio Klaipėdos valstybinio muzikinio ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Transportas

Taikos prospekto eismo valdymas - neįveikiama užduotis?

Nors eismo valdymo sistemos modernizavimo vienoje iš pagrindinių Klaipėdos transporto ašių – Smiltelės g., Taikos prospekto, Tiltų, Herkaus Manto ir ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This