Senoji poliklinika: rekonstruoti ar statyti naują?

Sveikata

Sovietmečiu Taikos prospekte pastatyta ir III poliklinika ilgai vadinta Klaipėdos miesto poliklinika savo pacientus „džiugina” seniai neatnaujintomis sienomis ir interjerais. Galų gale savivaldybė nusprendė bent išsiaiškinti, kiek gali kaštuoti senojo pastato rekonstrukcija arba naujos įstaigos statyba.

Palmiros Mart nuotr.

Dėl to pasirašyta 10 tūkstančių eurų vertės sutartis su Vakarų regiono statybų konsultaciniu biuru. Ekonominio vertinimo paslaugos turi būti suteiktos iki birželio vidurio.

Rangovas turės pateikti ir pasiūlytų sprendinių orientacines skaičiuojamąsias kainas. 

Klaipėdos miesto poliklinikos, turinčios 5 ambulatorijas pietinėje ir centrinėje Klaipėdos miesto dalyse,  interneto svetainėje teigiama, kad prieš porą metų jai savo sveikatos priežiūrą buvo patikėję 40 191 klaipėdietis. Pirminę asmens sveikatos priežiūrą čia teikia šeimos gydytojai, apylinkių vidaus ligų ir vaikų ligų gydytojai, gydytojai akušeriai – ginekologai, gydytojai chirurgai, gydytojai odontologai, slaugos specialistai. Specializuotą ir kvalifikuotą antrinę asmens sveikatos priežiūrą teikia radiologijos tyrimo kabinetai, gydytojai echoskopuotojai, gydytojai akušeriai-ginekologai, gydytojai chirurgai, darbo medicinos gydytojai, gydytoja homeopatė, gydytojas urologas, endokrinologas, otorinolaringologas, neurologas. Poliklinikoje veikia ir klinikinių diagnostinių tyrimų laboratorija.

3 Comments

  1. Joris

    O tai kuo šis pastatas blogas? Kam naują statyti? Lygiai tokia pat Vilniuje, Karoliniškėse renovuota, interjeras, eksterjeras visai padorūs, kam čia kokiai studijai dar tuos 10 tūkst. išleist? Be galimybių studijų Klaipėdoj reikalai nejuda?

    Reply
    • Anonimas

      Manai del Karoliniskiu poliklinikos ateities nebuvo rengiama galimybiu studija?

    • atsakau

      Ne manau, o žinau.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės konkursas „pakibo“ dėl vieno dokumento

Nors kovo 7 d. Klaipėdos savivaldybė teigė, jog maždaug po mėnesio paaiškės, ar konkurso dalyvių pateikti pasiūlymai atitinka visus reikalavimus ir ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This