Ketvirtąją „Neptūno“ pergalę paeiliui nukalė varžovu tapusį brolį pranokęs M. Jogėla

Sportas

Antradienio vakarą Prienų „Labas GAS“ savo arenoje po banguotos kovos 84:94 (18:26, 32:24, 16:22, 18:22) krito prieš Klaipėdos „Neptūną“ (15-15).

lkl.lt nuotr.

Šeimininkai rungtynes pradėjo spurtu 7:0 ir kėsinosi greitai pabėgti į priekį, tačiau svečiai atsitiesė net nepanaudoję minutės pertraukėlių (9:9). Antrajame ketvirtyje Rokas Gustys keletą kartų efektingai asistavo Matui Jogėlai, o „Neptūno“ persvara tapo dviženkle – 35:25.

„Labas GAS“ su tuo nesitaikstė, o vyšnia ant torto tapo prieš pat ilgąją pertrauką iš savo aikštės pusės švystelėtas Kyano Andersono metimas (50:50).

Vėliau „Neptūnas“ susigrąžino iniciatyvą, bet solinę atkarpą surengė Domantas Vilys, susmeigęs du tritaškius paeiliui, o netrukus greitoje atakoje ir išlyginęs rezultatą – 74:74. Dar kartą rezultatą lyginti teko ir Karoliui Giedraičiui – 78:78. Mindaugo Brazio auklėtiniams dar kartą truktelėjus į priekį, šeimininkai prisivijo tik po greitos Dariaus Tarvydo atakos – 82:83.

Lemiamoje rungtynių stadijoje Klaipėdos klubas jau buvo gerokai užtikrintesnis ir paskutinėmis atakomis net sugebėjo pasiekti dviženklę pergalę.

Prienų klubas šiame mače neturėjo suspenduoto vyriausiojo trenerio Mariaus Kiltinavičiaus, kuris rungtynes sekė iš tribūnų. Prie komandos šturvalo jį pavadavo asistentas Andrius Ulčickas.

Efektyvią akistatą surengė priešingose barikadų pusėse atsidūrę broliai Tauras ir Matas Jogėlos. Vyresnėlis T. Jogėla Prienų klube buvo efektyviausias su 21 naudingumo balu, o jaunėlis M. Jogėla atsakė dvigubu dubliu – 17 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 30 naudingumo balų.

„Labas GAS“ dar iki šio susitikimo buvo patyrę tris pralaimėjimus paeiliui, o „Neptūnas“ pergalių seriją pratęsė iki keturių.

Tarpusavyje komandos šį „Betsafe-LKL“ sezoną buvo susitikusios du kartus ir abu mačai baigėsi vienženklėmis „Neptūno“ pergalėmis – 99:92 bei 80:75. Uostamiesčio atstovai gerokai solidesnes pergales prieš prieniškius skynė Karaliaus Mindaugo taurėje („Citadele KMT“) – 110:89 ir 105:72.

Iki šiol tik apie atkrintamąsias galvojęs „Neptūnas“ jau pavijo šeštąją vietą užimančius Jonavos „CBet“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This