Kačių nameliams ir kitam inventoriui remontuoti – 100 tūkst. eurų

Miestas

Klaipėdos savivaldybė suplanavo skirti daugiausiai 100 tūkst. eurų inventoriui viešosiose erdvėse, aikštėse, skveruose, krantinėse, parkuose, visuomeninio transporto laukimo paviljonuose bei stotelėse remontuoti.

Artūro Šulco nuotr.

Paskelbtuose tokios paslaugos viešojo pirkimo konkurso dokumentuose nurodoma, kad bus remontuojami suolai, šiukšliadėžės, mediniai kačių nameliai, šunų ekskrementų šiukšliadėžės, gėlinės, dviračių stovai, atitvarai, turėklai, vėliavų stovai, reklaminės kolonos ir kitas inventorius.

Į darbų sąrašą taip pat įtraukti ir medžių apsaugos, garsą izoliuojančių sienų, trinkelių sutvarkymo, betonavimo bei kiti darbai.

Miesto gyventojai dažnai praneša, kad net neseniai kapitaliai sutvarkytose teritorijos, pavyzdžiui, Dangės skvere, nuo vandalų nukenčia brangiai kainavęs inventorius. Inventorius sugadinamas ir dėl jo gretimybėse vykdomų statybos darbų, valant dangas nuo sniego. Ar tiesiog susidėvi dėl ilgo naudojimo, atmosferos poveikio.

Rangovą šiems darbams savivaldybė norėtų pasisamdyti iki vasaros pradžios. Sutartį su juo numatoma pasirašyti trejiems metams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Dviračių takui į Melnragę remontuoti jau ieškoma rangovų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė dviračių ir pėsčiųjų takų kapitalinio remonto Prano Lideikio gatvėje, nuo Liepojos iki Molo gatvių, rangos darbų konkursą. Nors ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

„Turbo žiedo” Baltijos ir Taikos prospektų sankryžoje nebus

Klaipėdos miesto vadovai, nutraukę konkursą dėl Baltijos ir Taikos prospektų sankryžos, svarstė ir kitą variantą – įrengti čia „turbo žiedą”. Tačiau ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Savivaldybėje įsisiautėjo cenzoriai*

Negana to, kad kai kurie Klaipėdos savivaldybės tarnautojai skundžiasi, jog yra ujami, persekiojami, žeminami (lietuviškai – mobinguojami), jiems dar uždrausta ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This