Klaipėdos krepšininkėms – mero padėka

Fotoreportažai, Sportas

Penktadienio popietę Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus pasveikino „Neptūno“ moterų krepšinio ir LCC tarptautinio universiteto moterų krepšinio komandas, iškovojusias aukščiausiosios Lietuvos krepšinio lygos medalius.

Ryčio Laurinavičiaus nuotr.

Ceremonijos metu meras džiaugėsi, kad po pirmosios darbo savaitės turėjo galimybę susitikti su krepšininkėmis.

„Jūsų ir mūsų darbas yra labai panašūs, jūs turite uždavinį kuo daugiau primesti taškų į priešininko krepšį, o mūsų tikslas yra rasti teisingą krepšelį ir pridėti į jį tiek, kad ateityje sporto bendruomenė nebedejuotų. Būtų tenkinami jūsų teisėti lūkesčiai“, – kalbėjo A. Vaitkus.

„Neptūno“ moterų vyriausiojo trenerio Martyno Airošiaus teigimu, jiems didžiausias pasiekimas buvo debiutas Šiaurės Europos moterų lygoje – šiais metais komandai pavyko užkopti net iki antrosios šio turnyro vietos. Iki šiol jokiai komandai iš Lietuvos to nebuvo pavykę padaryti. Lietuvos pirmenybėse neptūnietės irgi pasidalino bronza.

LCC komandos programų direktorius Marius Tamolis savo ruožtu dalinosi, kad komanda turi puikias galimybes treniruotis, LCC universitetas turi savo krepšinio aikštelę.

„Mes iš miesto gauname finansavimą antrus metus, sėkmingai vykdome projektą įgyvendinant rezultatus. Pasikalbėjus su kitų miestų reprezentacinėmis komandomis, tai mes labai gerai gyvename“, – sakė M. Tamolis.

Pasak komandos trenerio Viliaus Stanišausko, miestas tikrai daug prisidėjo prie komandos finansavimo, tai lėmė ir gerus rezultatus. 

„Merginų krepšiniui reikia daugiau dėmesio iš visuomenės, tą mes ir stengiamės daryti. Labai džiaugiuosi, kad mūsų rungtynėse susirenka daugiausia žiūrovų, paskutiniu metu ateina net iš gatvės žmonių“, – kalbėjo treneris.

Jis minėjo, kad komandos stiprybė – komandoje žaidžiančios užsienietės.

LCC krepšininkės mažajame moterų lygos finalo seriją laimėjo sausu rezultatu 3:0 ir džiaugėsi bronzos medaliais.

Meras Arvydas Vaitkus nuo LCC gavo dovanų – M. Tamolis jam įteikė krepšinio komandos simbolį – briedį.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

LCC - Moterų lygos sidabras

„SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ trofėjus grįžta į sostinę. Eglės Zabotkaitės vedamos Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės Klaipėdoje trečiadienio vakarą rezultatu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Sportas

LCC krepšininkių sėkmė - ir dėl bendruomenės palaikymo

Du pirmieji sezonai ir vos trys pergalės. Toks sunkus startas buvo Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto moterų komandai, kuri sparčiu tempu ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This