Prie Taikos prospekto – 48 naujos automobilių stovėjimo vietos

Miestas

Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad baigtas įgyvendinti projektas, kurio metu atlikti įvažiuojamojo kelio į Taikos pr. 109 rekonstrukcijos darbai, šalia kelio įrengtos naujos 48 automobilių stovėjimo vietos.

Gatvės, kurios ilgis – 160 m, važiuojamoji dalis buvo praplėsta iki 5,5 m pločio (dvi eismo juostos), įrengti kelio bortai. Kairėje kelio pusėje gyventojų ir šalia esančių prekybos įstaigų lankytojų patogumui statmenai važiuojamajai daliai įrengtos 48 automobilių stovėjimo vietos, šalia įrengtas šaligatvis. Taip pat buvo įrengta paviršinio vandens surinkimo sistema, naujas apšvietimas,.

Kelio rekonstrukcijos darbus atliko rangos darbų konkursą laimėjusi UAB „Vvarff“. Sutarties kaina – 302,5 tūkst. Eur.

Šiuo metu Klaipėdos miesto savivaldybė vykdo viešųjų pirkimų procedūras dėl įvažiuojamojo kelio Taikos pr. 101 rekonstrukcijos. Baigus darbus čia būtų įrengtos 24 automobilių stovėjimo vietos. Tikimasi darbus pradėti ir baigti dar ši vasarą. Planuojamų darbų vertė – apie 200 tūkst. eurų.

„Kviečiu klaipėdiečius, turinčius konkrečių pasiūlymų kaip spręsti parkavimo vietų trūkumą jų gyvenamajame kvartale, teikti juos Savivaldybės administracijai. Tikiu, kad kartu padarysime daugiau“, – pranešime cituojamas Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

2 Comments

  1. Valenttinas

    Gerb.Mere,
    Paupių Spindulio gatvės gyventojų prašymai sutvarkyti šią gatvę yra kaip šauksmas tyruose. Tamsa ir nuolatinis purvas ir tamsa yra šios gatvės gyventojų palydovai. Prieš daugiau nei 30 metu atjungtas gatvės(tik vargu ar ją galima taip vadinti) apšvietimas, kuris neatsakytas, gatvėje nuolatinis purvas,ytin po greiderio privažiavimo. Nors aplink tvarkomos gatvės Spindulio gatvės remonto darbai vis pamirštami. Tikimės Jūsų pagalbos, nes ankstesnės valdžios tik kažką miglotai pažadėdavo.
    Pagarbiai

    Reply
    • Belekas

      😀 As irgi prisidedu prie prasymu. Nu nes vis tiek, jau du komentarai, turetu ryt poryt sutvarkyt

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Kurgi tie valytojai?*

Visų nuskriaustųjų užtarėjas Spyglys dalinasi vienos miestietės laišku ir nuotraukomis, kurie jį pasiekė. „Per visur pasakoja, kaip miesto gatvės valomos. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This